مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 4
سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران: بین ایدئولوژی و پراگماتیسم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Przemyslaw Osiewicz (پرزمیسلاو اوسیویچ)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب با ارائه دیدگاهی متعادل و بی طرفانه از سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، به درک بهتر سیاست خارجی کنونی ایران، به ویژه عوامل تعیین کننده داخلی و خارجی آن کمک می کند. با ترکیب جنبه های نظری و عملی، تحلیلی کوتاه از سیاست خارجی ایران در اختیار خوانندگان قرار می دهد. بخش اول به دوران پهلوی بین سال های 1925-1979 اختصاص دارد. فصل دوم شامل سه فصل است که مسائل مربوط به جنبه‌های ایدئولوژیک و نهادی سیاست خارجی ایران پس از سال 1979 را پوشش می‌دهد. بخش آخر شامل هشت مطالعه موردی است که هر دو بعد منطقه‌ای و جهانی را به بهترین شکل نشان می‌دهند. این مطالعه جامع شامل ترکیبی از دیدگاه ها و نظرات مفسران و محققان است که اغلب دیدگاه های متناقضی را ارائه می دهند. این کتاب به عنوان یک مرجع کلیدی و نقطه شروع برای مطالعات بیشتر مورد توجه دانشجویان و محققانی است که در زمینه سیاست خارجی ایران، روابط بین‌الملل و مطالعات خاورمیانه مطالعه می‌کنند.
ایران امروز: دایرة‌المعارف زندگی در جمهوری اسلامی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Mehran Kamrava, Manochehr Dorraj
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: ایران بار دیگر بر سرفصل‌های رسانه‌ها تسلط یافت و در راهبرد آمریکا و اتحادیه اروپا در قبال خاورمیانه در کانون توجه قرار گرفت. درک دقیق تر از جامعه ایران اهمیت و فوریت بیشتری به خود گرفته است. ایران امروز: دایره المعارف زندگی در جمهوری اسلامی، بینش مهمی را برای دانشجویان و خوانندگان عمومی از کشوری که اغلب اشتباه گرفته و پیچیده است، ارائه می دهد که در هاله ای از رمز و راز و درک نادرست است. وارث تاریخ طولانی و فرهنگ و تمدن بزرگ، ایران مظهر موزاییکی غنی، پیچیده و متنوع است که هویت ملی آن را مشخص می کند. تنوع همچنین واژه‌ای کاربردی است که مناظر و جغرافیای ایران، اقوام متعدد و فرهنگ‌ها و سنت‌های متنوع آن‌ها و همچنین سطوح ناهموار و بسیار متفاوت توسعه اقتصادی و صنعتی، گرایش‌های سیاسی متضاد، و اجتماعی و اغلب متناقض را توصیف می‌کند. دیدگاه های فرهنگی به دلیل تاریخ سیاسی پر فراز و نشیب اخیر خود، به نظر می رسد ایران همه این تفاوت های داخلی و تضادهای فاحش را تا حدودی مشخص تر از بسیاری از همسایگان خود در خود جای داده است. انقلاب 1978-1979 جامعه و فرهنگ را به شکلی اساسی دگرگون کرد و زندگی اجتماعی را بازتعریف کرد. نهادهای جدید حکومت داری را ایجاد کرد و فرهنگ، آموزش و نظام حقوقی را اسلامی کرد تا جامعه جدیدی ایجاد کند که فرمانروایی تقوا و فضیلت را آغاز کند. با این حال، اسلامی‌سازی باید با تاریخ و فرهنگ ایرانی پیش از اسلام و پرافتخار و همچنین با واقعیت‌های یک جهان وابسته، پسامدرن و جهانی‌شده کنار می‌آمد که ایران به‌عنوان کشوری در حال توسعه در آن در حاشیه قرار دارد. در این چارچوب، پویایی و پیچیدگی زندگی اجتماعی در جمهوری اسلامی آشکار می شود. این دایره المعارف منبعی برای اطلاعات به روز و معتبر در مورد طیف کاملی از موضوعات مهم مورد علاقه است. پوشش جمهوری اسلامی در اینجا در دسته بندی های کلی تاریخ، سیاست، اقتصاد، جامعه و فرهنگ قرار می گیرد. مهمترین جنبه های زندگی در ایران پس از انقلاب - دوران جمهوری اسلامی تا کنون - مورد تاکید قرار گرفته است. گستره وسیع مدخل ها، غنا و پیچیدگی جامعه ایرانی، وجوه متعدد و متنوع، تجلیات و جلوه های ظاهری آن، و پاسخ های ظریف آن به سرکوب سیاسی، بی ثباتی، جنگ، بحران فراگیر و تنش مزمن مدرنیته و سنت را نشان می دهد. برخی از مدخل های طراحی شده برای برجسته کردن این پدیده های مهم حول محور موزاییک قومی کشور، نقش و جایگاه اجتماعی زنان، حجاب، نظام آموزشی، ورزش، روشنفکران، هنر و بیان هنری، ادبیات، شعر، آشپزی، بهداشت و درمان و خانواده. سایر ورودی ها از منطقه گرایی و توسعه شهری گرفته تا صنعت نفت، کشاورزی، سیستم بانکی، مسائل مربوط به ثروت و فقر، ساختار طبقاتی و تحرک اقتصادی، و بخش خصوصی را شامل می شود. در تعدادی از حوزه های مهم، پدیده های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی تلاقی می کنند. این تقاطع ها در ورودی های مربوط به فناوری ارتباطات و رادیو و تلویزیون، اینترنت، روابط عمومی، رسانه های الکترونیکی و چاپی، و برنامه ریزی خانواده و مراقبت های بهداشتی منعکس می شوند. گاهشماری، کتابشناسی انتخاب شده و عکس ها مکمل مدخل ها هستند.
انقلاب فکری ایران [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Mehran Kamrava (مهران کامروا)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: از زمان انقلاب خود در سال 1979، ایران به عنوان سنگر اسلام رادیکال و حامی تروریسم در نظر گرفته شده است. به گفته کامروا، تمرکز بر سیاست داخلی پرنوسان و روابط خارجی آن، توجه را از دگرگونی های ظریف تری که در سال های اخیر در آنجا رخ داده است، منحرف کرده است. با فوت آیت‌الله خمینی، فضای سیاسی آرام‌تری در ایران گشوده شد که مشوق بحث‌های فکری و سیاسی بین نخبگان دانش‌آموز و اصلاح‌طلبان مذهبی بود. آنچه از این تعاملات پدید آمد، سه ایدئولوژی رقیب بود که کامروا آنها را به عنوان محافظه کار، اصلاح طلب و سکولار دسته بندی می کند. همانطور که کتاب به درستی نشان می دهد، این تحولات که در حد یک انقلاب فکری است، پیامدهای عمیق و گسترده ای برای آینده جمهوری اسلامی، مردم آن و به احتمال زیاد برای کشورهای خارج از مرزهای آن خواهد داشت. این روایت تامل برانگیز از صحنه فکری و فرهنگی ایران، دیدگاه‌های کلیشه‌ای درباره ایران و روحانیون آن را مخدوش خواهد کرد.
جنبش تولید علم و نظریه پردازی
نویسنده:
رضا غلامی
نوع منبع :
کتاب , مجموعه مقالات
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: آفتاب توسعه,
چکیده :
کتاب حاضر، مجموعه‌ی مقالات نگارنده در دو حوزه‌ی "تولید علم و نظریه‌پردازی" و "سازمان‌دهی دستگاه فرهنگی" کشور است. از منظر نگارنده، در حال حاضر شکل‌گیری جنبش ملی تولید علم و نظریه‌پردازی در کشور، تنها گزینه‌ی پیش رو برای نجات کشور از عقب‌ماندگی و بی‌نظمی است و نیز اصلاح و ساماندهی دستگاه فرهنگی، تنها راه مواجهه‌ی فرهنگی با پدیده‌ی جهانی شدن است.
  • تعداد رکورد ها : 4