جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
نیچه و دجال: دین، سیاست و فرهنگ در مدرنیته متاخر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Daniel Conway
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bloomsbury Academic,
چکیده :
ترجمه ماشینی : این مجموعه هم منعکس کننده و هم به افزایش علاقه فلسفی اخیر به دجال کمک می کند و هم کمک بزرگی به مطالعات نیچه است. نیچه دجال را همراه با زرتشت مهم ترین اثر خود می دانست. در آن، او بسیاری از ایده‌های تعیین‌کننده دوران، از جمله درک سپیده‌دم از «مرگ خدا» و آغاز یک عصر جدید و پسااخلاقی در تاریخ غرب را بیان کرد. او این اثر را «بحرانی بدون همتا بر روی زمین، عمیق‌ترین برخورد وجدان، تصمیمی که در برابر هر چیزی که باور می‌شد، تقاضا می‌شد، مقدس می‌شد» نامید. مطمئناً نیازی نیست که برآورد نیچه از دستاورد خود در دجال را به اشتراک بگذاریم تا نتیجه بگیریم که چیز مهمی در این اثر در جریان است. در واقع، حتی اگر نیچه قدرت دگرگونی آن را بیش از حد تخمین می زد، با این حال ارزشمند است که درک روشن تری از این که چرا او اینقدر به این کتاب خاص فکر می کرد، که در آثار او چیزی پرت است، بسیار ارزشمند است. تاکنون هیچ کتابی وجود نداشته است که سعی کند با دقت فلسفی مضامین متعددی را که در این اثر دشوار و پیچیده به آن پرداخته شده است، توضیح دهد.
نیچه، فلسفه و هنر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Salim Kemal, Ivan Gaskell, Daniel W. Conway
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی : نوشته های نیچه تامل های معاصر زیادی را در مورد رابطه بین فلسفه و هنر شکل داده است. این کتاب تعدادی از مشارکت‌کنندگان برجسته را گرد هم می‌آورد تا شرح زیبایی‌شناختی او را از منشأ و غایات فلسفه بررسی کند. آنها درباره قدرت دگرگون‌کننده‌ای که نیچه به فعالیت زیبایی‌شناختی نسبت می‌دهد، از جمله توجیه زیبایی‌شناختی وجود و آمیختگی آن از هستی اجتماعی و شخصی، بحث می‌کنند و آزمایش‌های او را با «سیاست زیبایی‌شناختی» و سیاسی‌سازی زیبایی‌شناسی بررسی می‌کنند. مقالات آنها با هم زمینه را برای بحث های آینده در مورد رابطه متقابل بین هنر، فلسفه و ارزش فراهم کردند.
  • تعداد رکورد ها : 2