جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
پرسش هایی درباره روح نوشته جان بوریدان و دیگران: همراهی با فلسفه ذهن جان بوریدان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Gyula Klima (eds.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer International Publishing,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این جلد شامل مقالاتی است که به بررسی بینش‌های فیلسوف نام‌گرای پاریسی قرن چهاردهم، جان بوریدان، می‌پردازد. این کتاب به عنوان همراهی برای نسخه متن لاتین و ترجمه انگلیسی مشروح شده سؤال-تفسیر او در مورد ارسطو درباره روح عمل می کند. مشارکت کنندگان کار بوریدان را هم در زمینه تاریخی-نظری خود و هم در رابطه با مسائل معاصر بررسی می کنند. این مقالات در سه بخش اصلی آمده است که با سه کتاب پرسش های بوریدان مطابقت دارد. پوشش ابتدا به طبقه بندی علم روح در منظومه علوم ارسطویی می پردازد و موضوعات اصلی را در آن بررسی می کند. بخش بعدی به بررسی متافیزیک روح می پردازد. در پرداختن به این مسئله که روح (به ویژه روح انسانی) چه نوع موجودی است و دارای چه قوا و اعمالی است که بر اساس آن می‌توان به مسئله آن نزدیک شد، روایت خاص بوریدان از هیلومورفیسم ارسطویی را مورد توجه قرار می‌دهد. ذات. این جلد با نگاهی به دکترین بوریدان در مورد ماهیت و کارکردهای عقل انسانی به پایان می رسد. پوشش در این بخش شامل مسئله خودشناسی در نظریه بوریدان، پاسخ بوریدان به مسئله سنتی قرون وسطی در مورد موضوع اولیه عقل، و برخورد منحصر به فرد او با مسائل منطقی در زمینه های روانی است.
خودآگاهی و خودشناسی در فلسفه قرون وسطی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Gyula Klima, Alex Hall
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge Scholars Publishing,
چکیده :
ترجمه ماشینی : مقدمه‌های معاصر به موضوع خودشناسی غالباً ظهور آن را در تاریخ فلسفه به متفکرانی مانند رنه دکارت و دیوید هیوم نشان می‌دهند. در حالی که دکارت خودشناسی را نزدیک و اول شخص می داند، هیوم معتقد است که این شناخت به آگاهی ما از برداشت ها و ایده هایمان محدود می شود. در حقیقت، خودشناسی موضوعی همیشگی است. برای مثال، می‌توانیم نسب هیوم و دکارت را در این موضوعات به ترتیب به ارسطو و افلاطون ردیابی کنیم. این جلد به بررسی درمان های فلسفی خودشناسی در غرب لاتین قرون وسطی می پردازد. این شامل دو مجموعه مقاله است. اولین مورد از جلسه نویسنده-مقابل-منتقدین در مورد ترز اسکارپلی-کوریس آکویناس در مورد خودشناسی انسان گرفته شده است، که این تز را مطرح می کند که نظریه آکویناس در مورد خودشناسی که در آن عقل خود را در فعالیت خود درک می کند، شکاف بین واسطه و اول را پر می کند. خودشناسی شخصی مجموعه دوم مقالات، خودشناسی را از نظر خودشکوفایی مورد بحث قرار می دهد. نویسندگان به گزارش آکویناس نگاه می‌کنند که چگونه می‌توانیم بدانیم چه زمانی فضایل لازم برای سعادت انسانی را به دست آورده‌ایم، و همچنین سنت‌های قرون وسطایی عرفان و الهیات، که گزارش‌هایی از خودشناسی دگرگون‌کننده ارائه می‌دهند، تحققی که این امر برای عاطفی و احساسی ما به ارمغان می‌آورد. خودهای فیزیکی، و اقتدار برای آموزش و مشاوره در مورد آنچه این آگاهی می دهد.
  • تعداد رکورد ها : 2