جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
مبارزه با دگماتیسم: ویتگنشتاین و مفهوم فلسفه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Oskari Kuusela
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Harvard University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی : فیلسوفان در جست‌وجوی سخت‌گیری و درک روشنی از ویژگی‌های اساسی موضوعات مورد بررسی خود، اغلب به اغراق و ساده‌سازی‌های مضر سوق داده می‌شوند. با توجه به پیشنهاد تحریک آمیز لودویگ ویتگنشتاین، این به سردرگمی های مربوط به وضعیت گزاره های فلسفی مربوط می شود. مبارزه با جزم گرایی دیدگاه او را مبنی بر اینکه هیچ تز، آموزه یا نظریه ای در فلسفه وجود ندارد روشن می کند. حتی زمانی که این ادعا جدی گرفته شود، توضیح معنای آن مشکل ساز است - معمولاً شامل بازگشت به پایان نامه ها می شود. این کتاب رویکرد فلسفی ویتگنشتاین را با ارائه آن به عنوان پاسخی به مسائل خاص مربوط به تمرین فلسفه، به ویژه مسئله جزم گرایی، قابل درک می کند. اگرچه تمرکز این کتاب بر آثار متأخر ویتگنشتاین است، اسکاری کوزلا همچنین در مورد فلسفه اولیه ویتگنشتاین که در تراکتاتوس بیان شده و همچنین رابطه بین آثار اولیه و متأخر او را مورد بحث قرار می‌دهد. در پرتو این گزارش از نقد ویتگنشتاین از اندیشه اولیه‌اش، کوزلا می‌تواند معنای ویتگنشتاین را از فلسفه‌پردازی بدون تز یا نظریه عینی بسازد. کوزلا استدلال می کند که در فلسفه بعدی خود، ویتگنشتاین رویکردی غیر متافیزیکی (البته نه ضد متافیزیکی) به فلسفه بدون سلسله مراتب فلسفی ایجاد می کند. این روش منجر به افزایش انعطاف پذیری اندیشه فلسفی بدون از دست دادن دقت می شود.
ویتگنشتاین درباره منطق به عنوان روش فلسفه: بررسی مجدد ریشه ها و توسعه فلسفه تحلیلی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Oskari Kuusela
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی : در کتاب ویتگنشتاین در باب منطق به مثابه روش فلسفه، اسکاری کوسلا فلسفه های منطق اولیه و متأخر ویتگنشتاین را بررسی می کند و اهمیت فلسفی آنها را در فلسفه تحلیلی اولیه و میانی با ارجاع خاص به فرگه، راسل، کارنپ و استراوسون نشان می دهد. او استدلال می کند که نه تنها ویتگنشتاین اولیه، بلکه متأخر نیز به دنبال توسعه بیشتر رویکردهای منطقی-فلسفی معاصران خود بود. هدف ویتگنشتاین در طول زندگی حرفه‌ای‌اش حل مشکلات و پرداختن به محدودیت‌های گزارش‌های فرگه و راسل از منطق و روش‌شناسی منطقی آنها بود تا به پیشرفت فلسفی دست یابد که در اصل انگیزه رویکرد منطقی-فلسفی بود. کوزلا با بررسی مجدد ریشه ها و توسعه فلسفه تحلیلی به دنبال بازکردن مسیرهای سرپوشیده برای توسعه بیشتر فلسفه تحلیلی است. او با ارائه تفسیری بدیع از فیلسوف، توضیح می‌دهد که چگونه ویتگنشتاین روش‌شناسی منطقی را فراتر از روش‌های منطقی مبتنی بر حساب دیفرانسیل و انتگرال گسترش می‌دهد و چگونه روایت بدیع او از وضعیت منطق، فرد را قادر می‌سازد تا پیچیدگی و غنای استفاده از زبان و تفکر را رعایت کند و در عین حال سخت‌گیری را حفظ کند. ایده آل های منطق مانند سادگی و دقت. علاوه بر این، این جلد نوع جدیدی از طبیعت‌گرایی غیرتجربه‌گرایانه را که در آثار بعدی ویتگنشتاین توسعه یافته است، تشریح می‌کند و توضیح می‌دهد که چگونه روایت او از منطق می‌تواند برای حل اختلاف روش‌شناختی طولانی مدت بین مکتب‌های زبانی ایده‌آل و معمولی فلسفه تحلیلی استفاده شود. این مورد علاقه محققان، محققان و دانشجویان پیشرفته فلسفه است که علاقه مند به درگیر شدن با تعدادی از بحث های علمی هستند.
  • تعداد رکورد ها : 2