جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
آگاهی پیش بازتابی: سارتر و فلسفه ذهن معاصر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Sofia Miguens, Gerhard Preyer, Clara Morando
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی : آگاهی پیش انعکاسی: سارتر و فلسفه ذهن معاصر به رابطه بین بحث های تحلیلی کنونی درباره آگاهی و بحث هایی می پردازد که در فلسفه قاره ای در قرن بیستم و به ویژه در حوالی زمان سارتر و در آثار مهم او صورت گرفت. این جلد با بررسی بازگشت مسئله سوبژکتیویته در فلسفه ذهن و این ایده که آگاهی پدیداری را نمی توان به ویژگی های عملکردی یا شناختی تقلیل داد، شامل بیست و دو مشارکت منحصر به فرد از محققان برجسته در این زمینه است. پرسیدن سوالاتی مانند: چرا باید فکر کنیم که خودآگاهی غیر انعکاسی است؟ آیا ذهنیت اول شخصی است؟ آیا آگاهی نیاز به خودآگاهی دارد؟ آیا ما به خودآگاهی پیش انعکاسی نیاز داریم؟ آیا اختلالات نفسانی در روان پریشی یک اختلال در خودآگاهی پیش انعکاسی است؟ چگونه دوگانگی دکارتی بین بدن و ذهن در تصورات سارتر از آگاهی قرار می گیرد؟
فلسفه ریاضیات: نظریه مجموعه ها، نظریه های اندازه گیری و اسم گرایی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Gerhard Preyer, Georg Peter
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Ontos Verlag,
چکیده :
ترجمه ماشینی : یکی از علایق اصلی فلسفه روشن شدن مفروضات، مقدمات و ناسازگاری هاست. نقش مشتقات صوری، مفهوم اولویت و شهود اصول و ویژگی های ریاضی باید مورد بررسی قرار گیرد. این کتاب مشارکتی است درباره دیدگاه‌های اسمی و افلاطونی در ریاضیات، مانند «برهان ضروری بودن» W. v. O. Quine H. Putnam و «برهان هیچ تفاوتی نمی‌کند» A. Baker. نه تنها در گذشته، بخش سوم مسائل میل، فرژس و وحدت ریاضیات و تصور متناقض دکارت از جوهرهای ریاضی را نشان می دهد. این مقالات با هم به ما اشاره ای به رابطه بین ریاضیات و جهان می دهند، یعنی یکی از مسائل محوری در فلسفه ریاضیات و فلسفه علم.
  • تعداد رکورد ها : 2