جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
هگل، منطق و گمان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Paolo Diego Bubbio; Alessandro De Cesaris; Maurizio Pagano; Hager Weslati
نوع منبع :
کتاب , کتابشناسی(نمایه کتاب)
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bloomsbury Academic,
چکیده :
ترجمه ماشینی : این کتاب دیدگاه‌های انتقادی جدیدی را درباره رابطه بین مفاهیم گمانه‌زنی، منطق و واقعیت در اندیشه هگل به عنوان مبنایی برای گزارش فلسفی او از طبیعت، تاریخ، روح و تجربه انسانی ارائه می‌کند. کارکردهای سیستماتیک منطق و اندیشه ناب در اشکال عینی و پیشرفت فرآیندی آنها از روح ذهنی به فلسفه حق، جامعه، مفهوم عادت، ایده کار، هنر، دین و علم بررسی می شود. این کتاب که رابطه بین منطق و تحقق های آن را درگیر می کند، تنش درونی حاکم بر فلسفه هگل را در تقاطع حدس و گمان منطقی (مفهومی) و تحلیل عینی (تفسیری) نشان می دهد. بررسی این تنش امکان رویکردی هرمنوتیکی را فراهم می‌کند که دیدگاه رایج ایده‌آلیسم هگل را به‌عنوان شکلی از تفکر انتزاعی ابهام می‌کند، در حالی که امکان ارزیابی جدیدی از اهمیت حدس و گمان برای درک عینی جهان را فراهم می‌کند.
دین پس از کانت: خدا و فرهنگ در عصر ایده آلیستی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Paolo Diego Bubbio , Paul Redding
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: پس از دوره‌ای غفلت، فلسفه‌های ایده‌آلیستی و رمانتیکی که در پی نوشته‌های انقلابی کانت پدیدار شدند، بار دیگر به کانون‌های مهم توجه فلسفی، به‌ویژه در رابطه با مسئله نقش دین در زندگی بشر تبدیل شدند. با توسعه و بازتفسیر ایده‌های اساسی کانتی، مجموعه‌ای از متفکران از جمله شلینگ، هگل، فریدریش شلگل، هلدرلین و نوالیس، چارچوب مفهومی را تغییر دادند که در آن ماهیت دین قابل بررسی بود. علاوه بر این، با انجام این کار، آنها به طور قابل توجهی دیدگاه های فلسفی را شکل دادند که متفکران بعدی مانند فویرباخ، کی یرکگور، واگنر و نیچه توانستند دوباره مسئله دین را مطرح کنند. این جلد به بررسی فضاهایی می‌پردازد که در طول این دوره طولانی تفکر پساکانتی برای بازنگری جایگاه دین در پروژه خودسازی انسان باز شده است.
  • تعداد رکورد ها : 2