جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
رابطه انتقادی میان ذهن و منطق در فلسفه ویتگنشتاین: یک بررسی تحلیلی
نویسنده:
Mudasir Ahmad Tantray: مدسیر احمد تانتری
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این مقاله به مطالعه ماهیت ذهن، فرآیندهای آن و روابط آن با سایر زمینه‌هایی که به عنوان منطق معروف هستند، به ویژه سهم برجسته‌ترین فلسفه تحلیلی معاصر لودویگ ویتگنشتاین می‌پردازد. ویتگنشتاین یک رابطه انتقادی بین ذهن و منطق نشان داد. او فرض کرد که هر فرآیند ذهنی منطقی است. میدان ذهنی میدان مکان و زمان و میدان منطقی میدان استدلال (استقرایی و قیاسی) است. تنها با پیشرفت در منطق است که امروز در عصر پیشرفت علمی و فناوری هستیم. منطق نقش مهمی در بخش شناختی داشت یا می‌توان در «فلسفه ذهن» گفت که این شاخه تنها به دلیل سه نظریه اساسی یعنی عقل‌گرایی، تجربه‌گرایی و نقد توسعه یافته است. در این مقاله استدلال می‌شود که اندیشه‌های فطری یا حقیقت با استنتاج و حقایق اکتسابی با استقراء مرتبط هستند. این مقاله همچنین نقش زبان را در ساخت جهان ذهن افزایش می دهد، اگرچه ذهن و اندیشه اصطلاحاتی هستند که فیلسوفان مترادف آنها را به کار می برند، اما در این مقاله به گونه ای متفاوت برداشت و تفسیر شده است. این نشان دهنده تحول در سنت تحلیلی است که تابع حوزه های ذهن و منطق و رابطه انتقادی آنهاست.
ماهیت فلسفه
نویسنده:
Mudasir Ahmad Tantray: مدسیر احمد تانتری
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: هدف این مقاله بررسی ماهیت، گستره و اهمیت فلسفه در پرتو ارتباط آن با سایر رشته هاست. این اثر تمرکز خود را بر مسائل مختلف بنیادی فلسفه، مربوط به اخلاق، متافیزیک، منطق معرفت‌شناسی و ارتباط آن با رئالیسم علمی دارد. همچنین جنبه های مختلف این مسائل و نقش فیلسوفان در اشاره به مسائل مختلف مربوط به مسائل انسانی را برجسته می کند. در مورد فلسفه به عنوان موضوعی چند بعدی که به سایر شاخه‌های فلسفه مانند فلسفه علم، علوم انسانی، فیزیک و ریاضیات وابسته است، اتفاق نظر وجود دارد، اما این مقاله به دنبال ماهیت فلسفی نسبت به مسائل جهانی طبیعت است. سهم و فداکاری های حکیمان بزرگ فلاسفه را برای ارتقای وضوح و پیشرفت در زمینه فلسفه ارزیابی می کند.
  • تعداد رکورد ها : 2