جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 5
اسلام و گذشته آن: جاهلیت، اواخر دوران باستان و قرآن [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
(مایکل کوک) Bakhos, Carol; Cook, Michael (کارول باخوس)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: اسلام و گذشته آن: جاهلیت، عهد باستان متأخر، و قرآن، دانشمندان رشته‌ها و زمینه‌های مختلف را گرد هم می‌آورد تا وحی اسلامی را با تمرکز ویژه بر قرآن مورد توجه قرار دهند. این مجموعه بررسی گسترده ای از پیشرفت و وضعیت فعلی مطالعات قرآنی در فرهنگستان غربی ارائه می دهد. این نشان می‌دهد که اخیراً چقدر علاقه به این رشته افزایش یافته است، چگونه روش‌های کشت آن تغییر کرده است، چگونه منشعب شده است، و در حال حاضر برای هر محققی چقدر دشوار است که در جریان آن باشد. فصل‌ها به بررسی محیطی می‌پردازند که جزء مکی قرآن در آن ظاهر شد. سؤال کلی این است که با تلفیق خواندن دقیق بخش‌های مربوط به قرآن با آنچه در مورد روندهای مذهبی اواخر دوران باستان در عربستان و جاهای دیگر می‌دانیم، در مورد آن محیط چه می‌توان گفت. به طور خاص، مسئله این است که از این طریق می‌توانیم درباره نحوه ارتباط «مشرکین» قرآن با سنت‌های یهودی و مسیحی بیاموزیم: آیا آنها خداترس بودند به معنایی که از مطالعه یهودیت باستان آشنا بود؟ به قرآن به‌عنوان متنی از دوران باستان متأخر می‌نگرد - نه فقط با در نظر گرفتن آن ویژگی‌هایی از آن که می‌توان آن را در آن زمینه عادی تلقی کرد، بلکه همچنین تشخیص آنچه در آن در برابر پس‌زمینه آنتیک متأخر است، نوآورانه است. در اینجا تمرکز بر «مؤمنان» است تا «مشرکین». این جلد همچنین به طرق مختلف با مفاهیم توحید در عربستان پیش از اسلام درگیر است. این مجموعه بررسی گسترده ای از آنچه در میدان اتفاق افتاده است و تصاویر مشخصی از برخی از خطوط تحقیقاتی نوآورانه تر که اخیراً دنبال شده اند ارائه می دهد.
اسماعیل در مرز: تصویرهای خاخام از اولین عرب (مجموعه SUNY در یهودیت: هرمنوتیک، عرفان و دین) [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
کارول باخوس: by Carol Bakhos (Author)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
SUNY Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: اسماعیل در مرز یک مطالعه عمیق درباره رفتار خاخامی با پسر اول ابراهیم، ​​اسماعیل است. این کتاب به بررسی تصویر متضاد اسماعیل در یک دوره هزار ساله می پردازد و تغییرات و تفاوت های ظریف در بازنمایی او در سنت یهودی قبل و بعد از ظهور اسلام را دنبال می کند. در متون کلاسیک خاخام، اسماعیل به شیوه های گوناگونی به تصویر کشیده شده است. تنش بین عضویت و اخراج او از خاندان ابراهیم - از یک طرف او با ابراهیم ختنه شده است، اما از طرف دیگر، به دلیل لطف الهی، برادرش جایگزین او به عنوان اولیاست. خاخام ها به طرق مختلف به وضعیت وی می پردازند. مانند عیسو، او اغلب با عبارات ضد پا ترسیم می شود. او «دیگری» اسرائیل است. باخوس خاطرنشان می کند که ظهور اسلام و تغییر چشم انداز قومی، مذهبی و سیاسی خاور نزدیک در قرن هفتم بعدها بر تصویرهای خاخام در قرون وسطی از اسماعیل تأثیر گذاشت که به موجب آن او به نماد اسلام و نمونه اولیه اعراب تبدیل شد. با این تحقیق در مورد تصویر خاخامانه اسماعیل، این کتاب با تداخل تاریخ و هرمنوتیک و شیوه‌های سکونت خاخام‌ها در دنیایی از نیروهای سیاسی، اجتماعی و الهیاتی در هم تنیده مواجه می‌شود. کارول باخوس استاد یهودیت باستانی در دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس و ویراستار یهودیت باستان در زمینه هلنیستی آن است.
کتاب راهنمای ادیان ابراهیمی آکسفورد [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Silverstein , Adam J. , Stroumsa , Guy G. , Blidstein , Moshe B.
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: کتاب راهنمای ادیان ابراهیمی آکسفورد شامل مطالعات معتبر و در عین حال قابل دسترس در مورد موضوعات مختلفی است که در مقایسه با یهودیت، مسیحیت، و اسلام، و همچنین با تعاملات بین پیروان این ادیان در طول تاریخ سروکار دارند. مطالعه تطبیقی ​​ادیان ابراهیمی قرن هاست که انجام شده است. اغلب اوقات، این مطالعات منعکس کننده یک رویکرد جدلی به جای یک رویکرد کلی به موضوع بود. از قرن نوزدهم، مطالعه تطبیقی ​​ادیان ابراهیمی نه به صورت فشرده و نه سیستماتیک دنبال نشده است و اخیراً است که مطالعه تطبیقی ​​یهودیت، مسیحیت و اسلام مورد توجه جدی تری قرار گرفته است. این جلد به پیدایش و توسعه مطالعه تطبیقی ​​ادیان ابراهیمی کمک می کند، رشته ای که اکنون در مراحل شکل گیری خود است. این کتاب شامل دیدگاه‌های انتقادی و حمایتی درباره مفهوم ادیان ابراهیمی و بحث‌هایی درباره نقش شخصیت ابراهیم در این ادیان است. این شامل 32 مقاله، توسط برجسته ترین دانشمندان در زمینه، در مورد تعاملات تاریخی بین جوامع ابراهیمی است. در مورد کتاب مقدس و تفسیر آنها; درباره مفاهیم تاریخ دینی؛ در موضوعات و شاخه های مختلف اندیشه دینی، مانند توحید و عرفان; در مورد مناسک نماز، طهارت و تقدس، در مورد عشق در ادیان سه گانه و در مورد بنیادگرایی. این جلد با سه پایان نوشته شده توسط سه شخصیت تأثیرگذار در جوامع مسیحی، یهودی و مسلمان به پایان می رسد تا دیدگاه گسترده تری در مورد مطالعه تطبیقی ​​ادیان ابراهیمی ارائه دهد. این اثر نوآورانه، خوانندگان را با چالش ها و پاداش های مطالعه این سه دین با هم آشنا می کند.
خاندان ابراهیم: تفاسیر یهودی، مسیحی و اسلامی
نویسنده:
کارول باخوس: by Carol Bakhos (Author)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , مطالعه تطبیقی
وضعیت نشر :
آمریکا: انتشارات دانشگاه هاروارد: Harvard University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: «ادیان ابراهیمی» به عنوان راهی برای اشاره به یهودیت، مسیحیت و اسلام، در محافل علمی و جهان شناسی رایج شده است. کارول باخوس از کنوانسیون عقب نشینی می کند تا بپرسد: ابراهیمی در مورد این سه دین چیست؟ او ارجاعات به یهودیت و اسلام را به عنوان ادیان خواهر و برادر به چالش می کشد و نسبت به پذیرش غیرانتقادی این اصطلاح هشدار می دهد.
Abraham Visits Ishmael: A Revisit
نویسنده:
کارول باخوس: Carol Bakhos
نوع منبع :
نمایه مقاله
چکیده :
ترجمه ماشینی: مطالعات قبلی درباره ماجرای دیدار ابراهیم از اسماعیل در «پیرقه د ربی الیزر» : Pirkei De-Rabbi Eliezer» : (PRE)» بر ارتباط آن با نسخه‌های اسلامی متمرکز بوده و آن را به عنوان جدلی یا عذرخواهی خوانده است. همچنین فرض بر این است که یا نویسنده PRE یک نسخه اسلامی از داستان را بازسازی کرده است یا اینکه داستان منشأ یهودی دارد. با این حال، چنین قرائتی عمدتاً مبتنی بر تصوراتی از شخصیت اسماعیل در داستان است که سایر ارجاعات به اسماعیل در PRE را نادیده می گیرد. بنابراین این مقاله با توجه به همه اشارات به اسماعیل در PRE داستان را بررسی می کند.
  • تعداد رکورد ها : 5