جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 10
ساختارشکنی و پراگماتیسم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Critchley, Simon;Derrida, Jacques;Laclau, Ernesto
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Taylor and Francis,
چکیده :
ترجمه ماشینی: ساختارشکنی و پراگماتیسم دو مورد از تأثیرات فکری عمده در صحنه نظری معاصر را تشکیل می دهند. تأثیراتی که در آثار ژاک دریدا و ریچارد رورتی به چشم می خورد. هم پراگماتیسم رورتی که پیامدهای تحولات پس از جنگ را در فلسفه آنگلو-آمریکایی ترسیم می‌کند و هم ساختارشکنی دریدی که تأثیر واج‌شناختی و هایدگری را بر سنت قاره‌ای گسترش می‌دهد و با مشکل مواجه می‌کند، تاکنون عموماً به‌عنوان بازی‌های زبانی فلسفی متقابل تلقی می‌شدند. هدف این جلد این است که ساختارشکنی و پراگماتیسم را به رویارویی انتقادی با یکدیگر از طریق برپایی مناظره بین دریدا و رورتی، که خود بر اساس بحث‌هایی که در کالج بین‌المللی فلسفه پاریس در سال 1993 انجام شد، وارد کند. زمینه این بحث فراهم شده است. در مقالات مقدماتی سیمون کریچلی و ارنستو لاکلائو منتشر شد و بقیه جلد پاسخ های دریدا و رورتی به کار یکدیگر را ثبت می کند. Chantal Mouffe در مقدمه ای مفید، مروری بر خطرات این بحث ارائه می دهد.
شکل‌گیری هویت‌های سیاسی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Ernesto Laclau
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این اثر بسیاری از گرایش های تفکر کنونی - روانکاوی لاکانی، ساختارشکنی، نئوهگلیسم و فلسفه سیاسی - را گرد هم می آورد تا مسئله هویت در جهان معاصر را روشن کند. علاوه بر این، مطالعات مشخصی درباره برخی از هویت‌های سیاسی جدید مهم‌تر که در دهه‌های اخیر ظهور کرده‌اند، ارائه می‌کند. مقاله های قسمت اول - توسط ارنستو لاکلائو و لیلیان زک. رودولف گش; و کلودیا هیلب و اسلاوی ژیژک - ابعاد نظری مسئله شکل گیری هویت را بررسی می کنند. مقاله های قسمت دوم به: منطق آپارتاید در آفریقای جنوبی می پردازد. گسترش اسلام؛ دیاسپورای فلسطینی؛ انفجار هویت ملی در یوگسلاوی سابق. سبزها در آلمان؛ و گسترش راستافاریانیسم در بریتانیا.
مبانی نظری جامعه [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Laclau, Ernesto
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Verso Books,
چکیده :
ترجمه ماشینی: مقالات گردآوری شده در این جلد دیدگاه نظری آغاز شده در هژمونی کلاسیک و استراتژی سوسیالیستی لاکلائو و شانتال موفه را توسعه می دهند. محور بحث مبانی بلاغی جامعه، استقرار شعارهای بلاغی - مانند استعاره، کنایه و کاتاکرزیس - به عنوان زمینه‌های «غیر بنیادی» جامعه است. بر این اساس، لاکلاو وضعیت روابط اجتماعی را در جامعه ناهمگون امروزی بررسی می کند. او با به کارگیری فلسفه تحلیلی از هر دو سنت پدیدارشناختی و ساختارگرایانه، به دنبال یافتن زمینی هستی شناختی برای روابط بین فردی است. علاوه بر این، او تعریف تضاد اجتماعی را در جهانی که به طور فزاینده جهانی شده است، مورد بررسی قرار می دهد، جایی که تکثیر درگیری ها و نقاط گسست، پیوندهای مهم بین سوژه های اجتماعی را که توسط تحلیل اجتماعی کلاسیک فرض شده است، از بین می برد.
اقتضاء، هژمونی، جهان‌شمولی: گفتمان معاصر سمت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Judith Butler; Ernesto Laclau, Slavoj Zizek
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Verso Books,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در یک آزمایش متقاعدکننده و غیرمعمول، سه نظریه‌پرداز برجسته درباره مسائل اصلی فلسفه و سیاست معاصر گفتگو می‌کنند. مقالات آن‌ها، که به‌عنوان مشارکت‌های جداگانه‌ای که به یکدیگر پاسخ می‌دهند، سازمان‌دهی شده‌اند، شامل میراث هگلی در نظریه انتقادی معاصر، معضلات نظری چندفرهنگ‌گرایی، بحث جهان‌شمولی گرایی در مقابل خاص‌گرایی، استراتژی‌های چپ در اقتصاد جهانی‌شده، و نسبی است. محاسن پساساختارگرایی و روانکاوی لاکانی برای یک نظریه اجتماعی انتقادی. در حالی که دقت و هوشی که این نویسندگان با آن به کار خود می پردازند بسیار زیاد است، اقتضایی، هژمونی، جهان شمولی علاوه بر این از احساس روشن انرژی و لذت آنها به صورت آشکار و اغلب غیرقابل پیش بینی بهره می برند. تبادل.
هژمونی و استراتژی سوسیالیستی: به سوی یک سیاست رادیکال دموکراتیک [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Ernesto Laclau, Chantal Mouffe
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Verso,
چکیده :
ترجمه ماشینی: چگونه می‌توان بحران کنونی تفکر چپ را درک کرد؟ از زمان انتشار اولیه آن در پانزده سال پیش، این کتاب بسیار تأثیرگذار در مرکز بحث‌های بسیاری قرار داشته است. به علاوه، بحث‌ها و مناقشاتی که آن برانگیخته است، به دور از کاهش است: فروپاشی بلوک شوروی، ظهور هویت‌های اجتماعی و سیاسی جدید مرتبط با دگرگونی سرمایه‌داری متاخر، و بحران پروژه‌ای چپ‌گرا که زیربنای ذات‌گرایانه‌اش دارد. به‌طور فزاینده‌ای مورد انتقاد قرار گرفته‌اند، و اگر چیزی باشد، دیدگاه نظری پیشنهادی کتاب را بیش از هر زمان دیگری مرتبط کرده‌اند. علاوه بر این، پروژه سیاسی «دموکراسی رادیکال و متکثر» که از آن حمایت می‌کند، پادزهری بسیار ضروری در برابر تلاش‌ها برای فرمول‌بندی راه سومی است که قادر به غلبه بر تقابل کلاسیک بین چپ و راست باشد. این متن با مقدمه‌ای جدید به‌روز شده است. برای درک عملکرد هژمونی و درک ماهیت مبارزات اجتماعی معاصر و اهمیت آنها برای نظریه دموکراتیک.
از باکونین تا لاکان: ضد استبداد و جابجایی قدرت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Saul Newman, Ernesto Laclau
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Lexington Books,
چکیده :
ترجمه ماشینی: «از باکونین تا لاکان» در مقایسه خود با اندیشه آنارشیستی و پساساختارگرایانه معتقد است که مهم‌ترین مشکل سیاسی که امروز با آن روبرو هستیم، تکثیر و تشدید قدرت است. سائول نیومن تمایل تئوری‌ها و جنبش‌های سیاسی رادیکال برای تأیید مجدد قدرت و اقتدار را در قالب‌های مختلف در تلاش خود برای غلبه بر آن هدف قرار می‌دهد. در بررسی متفکرانی چون باکونین، لاکان، اشتیرنر و فوکو نیومن، پرسش‌های مهم معرفت‌شناختی، هستی‌شناختی و سیاسی را بررسی می‌کند: آیا موضوع اساسی انسانی نقطه عزیمتی است که قدرت و اقتدار را می‌توان با آن مخالفت کرد؟ یا، آیا سوژه اومانیست خود محل سلطه است که باید نقاب از آن برداشته شود؟ این کتاب همانطور که ماهرانه مسیرهای ظهور این بحث را در اندیشه سیاسی ترسیم می‌کند، نشان می‌دهد که چگونه مسئله هویت‌های اساسی محدودیت‌ها و امکانات سیاست رادیکال امروز را تعریف و دوباره تعریف می‌کند.
پوپولیسم و آینه دموکراسی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Ernesto Laclau
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Verso,
چکیده :
ترجمه ماشینی: مجموعه ای قطعی که توسط یکی از مقامات برجسته جهان در مورد پوپولیسم ویرایش شده است. پوپولیسم سؤالات ناخوشایندی را در مورد اشکال مدرن دموکراسی ایجاد می کند. اغلب نمایانگر چهره زشت مردم است. این نه عالی ترین شکل دموکراسی است و نه دشمن آن. بلکه آینه‌ای است که دموکراسی می‌تواند خود، زگیل‌ها و همه چیز را در کشفی از خود و آنچه که فاقد آن است در نظر بگیرد. مقالاتی با تعدادی از مطالعات موردی سفارشی ویژه در مورد سیاست پوپولیستی.
در باب عقل پوپولیستی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Ernesto Laclau
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Verso,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در این اثر جدید و بسیار بدیع، ارنستو لاکلائو به کاوش های فلسفی و سیاسی آغاز شده در هژمونی و استراتژی سوسیالیستی، تاملات جدید در انقلاب زمانه ما و رهایی (ها) ادامه می دهد. موضوع او در اینجا ساختن هویت‌های مردمی است که به معنای وسیعی دربرگیرنده مجموعه استراتژی‌هایی است که ظهور «مردم» را به عنوان یک کنشگر جمعی ممکن می‌سازد. این کتاب به طرز ماهرانه ای تحلیل نظری را با تعداد بی شماری از مراجع تجربی از زمینه های تاریخی و جغرافیایی متعدد ترکیب می کند.
پسا مارکسیسم، پوپولیسم و ​​نقد [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Ernesto Laclau, David Howarth (Editor)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: ارنستو لاکلائو از اوایل دهه 1970 مسیر منحصر به فردی را در نظریه و فلسفه سیاسی ایجاد کرده است. با این کار، او طیفی از جریان‌های فلسفی و نظری را به عنوان جایگزینی منسجم برای مدل‌ها و شیوه‌های جریان اصلی هدایت علوم اجتماعی و سیاسی بیان کرده است. ویراستاران بر روی کار در سه زمینه اصلی تمرکز کرده اند: «نظریه سیاسی پست مارکسیستی: گفتمان، هژمونی، دلالت»: لاکلائو مفهومی اصیل از نظریه سیاسی پسامارکسیستی را توسعه داده است که بر اساس نظریه ماتریالیستی گفتمان است. دومی از طیف وسیعی از منابع نظری و فلسفی، از جمله پساساختارگرایی، روانکاوی، نظریه زبانی و فلسفه پسا تحلیلی ساخته شده است. محور اصلی این رویکرد، مقوله هژمونی است که سهم اساسی آنتونیو گرامشی در نظریه مارکسیستی را توسعه می دهد و به نوبه خود به شبکه ای از مفاهیم مرتبط، از جمله مفصل بندی، جابجایی، منطق معادل و تفاوت، هویت سیاسی، اسطوره و تخیلی اجتماعی این ایده‌ها تعدادی از مطالعات تجربی و نظری مرتبط با مکتب نظریه گفتمان اسکس را فراهم کرده است. تحلیل پوپولیسم: یکی از دغدغه‌های اصلی نوشته‌های لاکلائو، مسئله پوپولیسم بوده است، هم در آمریکای لاتین که در آن بازجویی او از پدیده (به ویژه تجربه پرونیسم) و سپس درگیر شدن با «جنبش‌های اجتماعی جدید» و استراتژی سوسیالیستی به طور کلی‌تر است. مفهوم پوپولیسم به روشی کلی برای بررسی «اولیه سیاست» در جامعه تبدیل می شود. تعاملات انتقادی: لاکلائو قبل از هر چیز یک روشنفکر متعهد است که پیوسته به دنبال نظریه‌پردازی وقایع و واقعیت‌های معاصر، و بحث با شخصیت‌های روشنفکر برجسته روز، با توجه به مسائل اصول سیاسی و استراتژی بوده است. مناظرات اخیر او با جودیت باتلر و اسلاوی ژیژک در Contingency, Hegemony, Universality: Contemporary Dialoges on the Left که در سال 2011 (لندن: Verso) منتشر شد، نمونه ای از این اخلاق انتقادی است. او با به چالش کشیدن و بیان رویکردهای مرتبط، و با قرار دادن کار خود در ارتباط با چپ دموکراتیک، به تشریح رویکرد خود ادامه می دهد.
  • تعداد رکورد ها : 10