جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
تحلیل ساختار روایت در انیمیشنهای کوتاه بی کلام برنده اسکار
نویسنده:
علی الموسوی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
ایرانداک,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
این پایان نامه به دنبال یافتن بهترین روش برای درک و تحلیل ساختار روایت در فیلم های انیمیشن کوتاه بی کلام است. این نوع بسیار رایج است، به طوری که قسمت بزرگی از فیلم های برنده اسکار و فیلم های دانشجویی را تشکیل می دهد، که موفقیت خود را مدیون قدرت این نوع که بدون موانع زبانی، تاثیر بسیاری روی بیننده می گذارد، هستند.زیرا این نوع هیچ گونه از سیستم های نشانه ایی زبانی (گفتاری، نوشتاری، ایمائی) استفاده نمیکند، زبانی مشترک ما بین فیلم سازان وبیننده ها می سازد ، صرف نظر از زبان مادری خود. علی رغم رایج بودن این نوع، هیچ بحث تخصصی که فیلم های بی کلام را مورد بررسی قرار دهد، وجود ندارد. بنا بر این برای تشخیص هرکدام از فیلم های انیمیشنی کوتاه برنده اسکار از نوع بی کلام ، باید ابتدا ویژگی های کلمات بر مبنای علم نشانه شناسی درک شود. دراین علم ساختارهای روایت و نظریه های خاص در فیلم های کوتاه انیمیشنبررسی خواهد شد، که میتوان آنها را در کنار نظریه های ارتباط غیر زبانی به ویژگی های ساختار روایت برای فیلم های انیمیشن کوتاه بی کلام رسید.این ویژگی ها از طریق تحلیل محتوا و درون مایه بر روی فیلم های برنده اسکار درک خواهد شد، تا چگونگی حذف و جانشینی کلمات مشخص شود. این تحلیل چارچوب اساسی در ساختار روایت فیلم های انیمیشن کوتاه بی کلام که به نتیجه رسیده است را ثابت میکند، که مهمترین آنها اختصار، سادگی، داستان واحد، وضوح و انتخاب دقیق ارتباط غیر کلامی است.
تدبر فی القرآن الکریم
نویسنده:
جبار المعموری
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
این نوشتار با استناد به آیات قرآن کریم و روایات معصومین(، به تشریح اهمیت و آثار تدبر و تفکر برای رسیدن به معرفت و شناخت عمیق از دین می‌پردازد و ضمن بیان کیفیت و شروط تدبر در قرآن، به شبهه‌هایی چند در این باره پاسخ می‌دهد. نویسنده در چهار فصل ابعاد مختلف تدبر در قرآن کریم را بررسی کرده است. وی در فصل اول با اشاره به معنای لغوی و اصطلاحی تدبّر، حجم فراوان احادیث وارد شده از اهل بیت( در این موضوع به ویژه تدبر در قرآن کریم را نشانه اهمیت این مسأله بر می‌شمارد. فصل دوم از پژوهش حاضر به کیفیت تدبر و شروط تدبر مطلوب در قرآن کریم برای فهم صحیح از قرآن اختصاص دارد و تعامل با قرآن، تلاوت سطحی از قرآن، اهتمام‌های ثانویه از قرآن و فهم و انس با قرآن و عدم تحجر و تنگ نظری به آیات قرآن، از شرایط فهم و تدبر کردن درآن عنوان شده است. در فصل سوم برخی از شبهه‌ها درباره تدبر در قرآن و پاسخ آن‌ها ارائه می‌شود، که عمدتاً در زمینه بعضی روایات مربوط به نهی از تدبر در قرآن، عدم فهم عام و خاص، مطلق و مقید و ناسخ و منسوخ در قرآن، احتمال خطا در فهم قرآن، مشکل بودن آیات قرآن و عدم فهم دقیق این آیات است. آثار و برکات فهم قرآن بر اثر تدبر در آن، روش تدبر صحیح در قرآن، شروط تدبر در قرآن، فهم جزء به جزء قرآن و فهم سیاق آن، چگونگی انتقال فرهنگ تدبر در قرآن به نسل‌های آینده، فهم تاریخی از قرآن و فهم ابعاد مختلف حقایق آن، از دیگر مندرجات فصل سوم از این نوشتار محسوب می‌شود. در فصل چهارم برخی مصادیق تدبر در قرآن، مانند کشف معنای رحمت الهی در قرآن، مفهوم رحمان و رحیم، رحمت خاصه و عامه الهی، مقومات رحمت خاصه، تفسیر بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم و روایات مربوط به آن بیان شده و بدین وسیله روش تدبر در قرآن و شرایط و مقدمات آن ارائه گردیده است.
  • تعداد رکورد ها : 2