جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 4
منطق قدیم جدید: مقالاتی در مورد فلسفه فرد سامرز [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
David S. Oderberg, P. F. Strawson
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge, Massachusetts,
چکیده :
ترجمه ماشینی : فرد سامرز، فیلسوفی که بیش از پنجاه سال به طول انجامیده است، پس از اینکه منطق محمولی گوتلوب فرگه و برتراند راسل جایگزین منطق ارسطویی (قیاسی) شد، وظیفه عظیم احیای توسعه منطق ارسطویی را بر عهده گرفت. عظمت کار سامرز را می توان با این واقعیت سنجید که اکثر فیلسوفان به این باور رسیده بودند - همانطور که دیوید اس. اودربرگ در مقدمه خود می نویسد - که "منطق ارسطویی خوب بود اما اکنون به خوبی مرده است." احیای منطق قیاسی سنتی نه تنها مستلزم بیان مجدد آن، بلکه تبدیل مجدد آن به سیستمی است که می تواند با ظرافت و قدرت قیاسی منطق محمول رقابت کند. سامرز با تکیه بر کار منطق‌دانان مکتبی قرون وسطایی، لایب‌نیتس، و منطق‌دانان جبری قرن نوزدهم، این نوسازی و بازسازی منطق قیاسی را با کار بزرگ خود «منطق زبان طبیعی»، که در سال 1982 منتشر شد، انجام داد. گروهی از مشارکت‌کنندگان نشان می‌دهند که کار سامرز چقدر تأثیرگذار بوده است - نه تنها در منطق، بلکه در نظریه دسته‌بندی و سایر زمینه‌ها. محققان روانشناسی، زبان‌شناسی و علوم کامپیوتر به فیلسوفان و منطق‌دانان می‌پیوندند تا در مورد جنبه‌های مشارکت سامرز در فلسفه بحث کنند. خود سامرز در ابتدا یک زندگینامه فکری ارائه می دهد و در فصل آخر نظراتی را در مورد مشارکت ارائه می دهد. این مجموعه باید به آثار سامرز توجهی را که سزاوار جامعه فلسفی و فکری گسترده تر است، جلب کند.
تحلیل و متافیزیک: درآمدی بر فلسفه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Peter Frederick Strawson
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: همه انسان های توسعه یافته تسلط عملی بر طیف وسیعی از مفاهیم، ​​از جمله مفاهیم ساختاری اساسی مانند هویت، حقیقت، هستی، اشیاء مادی، حالات ذهنی، مکان و زمان دارند. اما تسلط عملی مستلزم درک نظری نیست. این همان فهمی است که فلسفه به دنبال دستیابی به آن است. در این کتاب، یکی از برجسته‌ترین فیلسوفان زنده، با فرض نداشتن آگاهی قبلی از موضوع از سوی خواننده، به تبیین و تشریح برداشت خاصی از ماهیت فلسفه تحلیلی می‌پردازد. استراسون از سالها تدریس خود در دانشگاه آکسفورد استفاده می کند، که در طی آن چیزی را که به نظر او سازنده ترین مسیر برای درک ساختار بنیادی تفکر انسان می داند، اصلاح و توسعه داد. از جمله ویژگی‌های متمایز شرح او، جابه‌جایی یک برداشت قدیمی‌تر و تقلیل‌کننده از روش فلسفی (ایده‌آل «تحلیل» ایده‌های پیچیده به عناصر ساده‌تر) به نفع روشن کردن ارتباطات متقابل بین مفاهیم پیچیده اما غیرقابل تقلیل است که ساختار اساسی را تشکیل می‌دهند. تفکر ما؛ و نشان می دهد که سه بخش متافیزیک (هستی شناسی)، معرفت شناسی و منطق که به طور سنتی متمایز شده اند، فقط سه جنبه از یک تحقیق واحد هستند. استراسون اثری زیبا تولید کرده است که برای دانشجویان ارزشمند و برای فیلسوفان حرفه ای و خوانندگان عمومی به طور یکسان محرک خواهد بود.
در دفاع از یک حکم جزمی
نویسنده:
اچ.پی. گریس، پیتر .اف. استراسون، غلامرضا نظریان
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
صفحات :
از صفحه 86 تا 97
سه رساله در باب معنی
نویسنده:
گوتلب فرگه، براتراند راسل، پیتر استراوسن
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
وضعیت نشر :
تهران: نشر قطره‏,
چکیده :
پیش گفتار مترجم : مجموعه ی حاضر برگردان سه رساله ی کلاسیک در زمینه ی مطالعه ی معنی است که سه منطق دان سرشناس و تاریخ ساز معاصر در باب معنی به دست داده اند. هر یک از این نوشته ها در زمان خود، انقلابی در حوزه ی بررسی معنی زبان به حساب آمده اند، و بارها در نوشته های پس از خود مرجعی برای بحث های بعدی تلقی شده اند. کم تر زبان شناسی است که در زمینه ی معنی شناسی به مطالعه ای دست یازیده و از این سه گفتار بهره ای نبرده باشد. مخاطبان این سه مقاله را باید دانشجویان دوره های تحصیلات تکمیلی رشته های زبان شناسی، فلسفه، و منطق دانست که به دنبال شناخت اندیشه های کلاسیک در رشته ی خود بوده و برای دست یافتن به این هدف، به خواندن آرای این متفکران در کتاب های فرعی و گزارش های درس نامه های خود بسنده نکرده اند... در آغاز هر مقاله، مترجم سعی کرده است تا شرح حالی اجمالی از نویسنده ی هر مقاله به دست دهد؛ هر چند مسلماً نام این پیشگامان برای همگان آشناست و نیازی به معرفی شان نیست. برای درک بهتر برخی مطالب، توضیحاتی در انتهای هر مقاله و تحت عنوان « یادداشت های مترجم » ارائه شده است که به شکل اعدادی داخل قلاب، درون متن نشان داده شده اند. یادداشت های مولف نیز به صورت اعدادی درون پرانتز و پیش از یادداشت های مترجم ارائه شده اند.
  • تعداد رکورد ها : 4