جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
تاثیر دکترین مهدویت و انقلاب اسلامی در نگاه امام خمینی (ره)
نویسنده:
حسین عرب خانی، علیرضا صدرا، محمدجعفر جوادی
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
چکیده :
چکیده بررسی علل شکل‌گیری انقلاب ها همواره برای افراد قابل توجه بوده است. بخاطر اینکه از طریق آن بتوانند به سؤالهای ذهنی خود و دیگران درباره اسباب، ماهیت، پیام و پیامدهای انقلاب پاسخ دهند و نتیجه تحقیقات آنها اندوخته ا‌ی برای آیندگان باشد. انقلاب اسلامی ایران با توجه به اسلامی بودن آن برگی دیگر از تاریخ انقلاب ها را ورق زد که ماهیتی کاملاً متفاوت با دیگر انقلاب ها داشته است. با این تفسیر و با توجه به سؤال که راجع به تأثیرپذیری انقلاب اسلامی از دکترین مهدویت و متقابلاً تأثیر گذاری انقلاب اسلامی بر دکترین می‌باشد، این پژوهش در سه فصل سازماندهی شده است: فصل اول آن به مفهوم‌ شناسی و شناخت انقلاب اسلامی مهدوی از نگاه امام خمینی پرداخته است. در فصل دوم تأثیر دکترین مهدویت بر انقلاب اسلامی مورد بررسی قرار گرفته است. و در فصل سوم به تأثیرات انقلاب اسلامی بر دکترین مهدویت پرداخته شده است. نهایتاً نتیجه این پژوهش پاسخی است که در فرضیه اصلی، تحت عنوان تجدید حیات اسلام (علت فاعلی، غایی / انگیزش، امید، جهت، الگوی مهدوی انقلاب) و زمینه ‌سازی حکومت ولی عصر(عج) (نگرش و گرایش مهدوی؛ دین، معنویت گرایی، منجی، موعود گرایی) ذکر شده است.
رابطه‌ی باورهای معرفت‌شناختی و رویکردهای یادگیری با یادگیری خودگردان در دانش‌آموزان دختر و پسر
نویسنده:
افسانه حیدری فرزان
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
هدف پژوهش حاضر، شناسایی رابطه باورهای معرفت شناختی و رویکردهای یادگیری (سطحی، عمقی) با یادگیری خودگردان (فراشناخت، شناخت) در دانش آموزان دختر و پسر در سه رشته انسانی، تجربی و ریاضی است. همچنین، تعیین سهم هر یک از آنها در پیش بینی یادگیری خودگردان و مشخص کردن تفاوت دختران و پسران ورشته های مختلف در مولفه های فوق نیز از جمله اهداف این پژوهش است. روش: در این پژوهش 367 نفر( 211 دختر و 156 پسر) از دانش آموزان رشته انسانی، تجربی و ریاضی شهر پاکدشت با روش نمونه گیری خوشه ای چند مرحله ای انتخاب شدند و پرسش نامه های معرفت شناختی (EQ) و پرسش نامه دو عاملی تجدید نظر شده فرآیند مطالعه بیگز (spQ)و پرسش نامه خودگردانی بوفارد برای آنها به اجرا درآمد. داده ها با استفاده از روش های آماری آزمون همبستگی پیرسون و تحلیل رگرسیون چندگانه و تحلیل واریانس چندگانه، تحلیل شدند.یافته ها: نتایج نشان داد که بین بعضی از ابعاد باورهای معرفت شناختی با یادگیری خودگردان رابطه معنادار وجود دارد و آنها توانستند یادگیری خود گردان را پیش بینی کنند. همین طور مشخص شد که بین رویکردهای یادگیری با یادگیری خود –گردان رابطه معنادار وجود دارد وتوانستند یادگیری خود گردان را پیش بینی کنند. از طرف دیگر معلوم شد در باورهای معرفت شناختی بین دختران و پسران تفاوت معنادار وجود دارد. حال آنکه در رویکردهای یادگیری بین دختران و پسران تفاوت معنادار وجود ندارد. به علاوه، مشخص شد که در یادگیری خود گردان بین دختران وپسران تفاوت معنادار وجود دارد. نتیجه گیری کلی: با بررسی رابطه متغیرها و تفاوت آنها در دختران و پسران در رشته های انسانی، تجربی و ریاضی می توان راهبردهای کارآمد و سودمندی برای افزایش باورهای معرفت شناختی و بکارگیری مهارت های مطالعه و پذیرش مسئولیت یادگیری در جهت خودگردانی در اختیار دانش آموزان قرار داد.
  • تعداد رکورد ها : 2