جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
بررسی تطبیقی اندیشه ملکوت خدا در ادیان ابراهیمی
نویسنده:
نويسنده:محمدجواد نیک‌دل
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی , مطالعه تطبیقی
وضعیت نشر :
قم - ایران: موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره),
چکیده :
این کتاب پژوهشی در قلمروی ادیان است. هدف اصلی نویسنده از ارائه برخی از مهم ترین ادیان ابراهیمی یا توحیدی در این اثر، تطبیق و داوری خوانندگان درباره آنهاست. در فصل نخست مباحثی در زمینه واژه شناسی ملکوت، خدا از دیدگاه یهود، نام های خدا، قوم برگزیده، ملکوت آسمان، معنای ملکوت یا پادشاهی خدا در عهد عتیق، شرط ورود به ملکوت خدا، جهان آینده، رستاخیز، آخرت و مباحثی این چنینی ذکر شده است. نویسنده در فصل دوم به موضوعاتی مانند واژه شناسی ملکوت، تاریخچه ملکوت، هدف برپایی ملکوت خدا در عهد عتیق و جدید، تعابیر گوناگون ملکوت، ملکوت سلطه، ملکوت نعمت، مهربانی و ملکوت روحانی مسیح می پردازد. در فصل سوم این کتاب مباحثی در زمینه ملکوت خدا در اسلام، واژه شناسی ملکوت، اهمیت اشیا به خدا، کیفیت ارائه ملکوت از خداوند، شرط مشاهده ملکوت خدا، گستره ملکوت خدا، آثار مشاهده ملکوت خدا و در فصل آخر اشتراکات یهودیت و مسیحیت در باب ملکوت خدا و منابع تبیین شده است.
الوهیت حضرت مریم؛ باوری مسیحی یا تهمتی تاریخی؟
نویسنده:
محمدجواد نیکدل
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
برخی نویسندگان مسیحی معتقدند اگرچه حضرت مریم(س) در جهان مسیحیت از جایگاه والایی برخوردار است، اما هیچ گاه آن حضرت را پرستش نکرده اند. از این رو، برآن اند که قرآن کریم ـ العیاذ بالله ـ نسبت ناروایی به مسیحیان وارد کرده است؛ چراکه این کتاب آسمانی، در یکی از آیات خود فرموده است که مسیحیان حضرت مریم(س) را خدا میدانند. این مقاله، با کنکاش در این مسئله، از یکسو با ارائه شواهدی از میان گفته های بزرگان کلیسا و رفتار برخی مسیحیان در زمان های مختلف، پرستش حضرت مریم(س) و تبلیغ و ایجاد انگیزه در میان سایر مسیحیان برای پرستش آن حضرت را ثابت میکند و و از سوی دیگر، با بررسی مفاد آیة شریفه برآن است که قرآن کریم، آنچه را که این نویسندگان ادعا کرده اند، بیان نداشته و قرآن کریم اساساً مسئلة دیگری را یادآور شده است.
  • تعداد رکورد ها : 2