جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 36
مسارات فلسفية
نویسنده:
ميشيل فوكو، جاك دريدا، محمد میلاد
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
المعرفة والسلطة: مدخل لقراءة فوكو
نویسنده:
جيل دولوز؛ ترجمه: سالم یفوت
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
دارالبیضاء(کازابلانکا) - مغرب(مراکش): المركز الثقافي العربي,
مثل مبارزه (درباره عمل آفرینش و ابداع)
نویسنده:
ژیل دلوز,رضا سیروان
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
نظریه هنری: فیلسوف یا تماشاچی (پروژه دلوز ابداع تفکر سینمایی است)
نویسنده:
سایه قنبرپور,ژیل دلوز
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
نیچه و فلسفه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Gilles Deleuze
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Columbia University Press ,
چکیده :
ترجمه ماشینی : نیچه و فلسفه از دیرباز به عنوان یکی از مهم ترین گزارش های فلسفه نیچه شناخته شده است که به دلیل ترکیب نادری از دقت علمی و تفسیر تخیلی تحسین شده است. با این حال، این چیزی بیش از یک کار مهم در مورد نیچه است: این کتاب مسیر جدیدی را در اندیشه پس از جنگ باز کرد. در اینجا دلوز نشان می‌دهد که چگونه نیچه شیوه جدیدی از تفکر را آغاز کرد که از دیالکتیک به عنوان یک روش می‌شکند و از محدودیت‌های خود فلسفه می‌گریزد. (جلد 12، شماره 5)
بازگشت به آینده
نویسنده:
ژیل دلوز، آنتونیو نگری، مایکل هارت؛ مترجم: رضا نجف زاده (مترجم)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
گام نو,
چکیده :
کتاب حاضر مشتمل بر چند مقاله و مصاحبه از ژیل دلوز، آنتونیو نگری، و مایکل هارت است. مترجم در مقدمه اشاره کرده است که: "فوکو در انضباط و مجازات نیز چند مقاله و سخنرانی، تلویحا به عبور از جامعه‌ی انضباطی به جامعه‌ی کنترلی پرداخته است، اما آثار او شفافیت لازم را در خصوص این گذار ندارد". مطالب کتاب در هفت عنوان تنظیم شده است. "پی‌نوشت بر جوامع کنترلی"، از ژیل دلوز؛ "کنترل و شدن" گفت‌وگوی نگری با دلوز؛ "زوال جامعه‌ی مدنی" از مایکل هارت؛ "بازگشت به آینده" از آنتونیو نگری؛ "اشکال نوین قدرت"، گفت‌وگو با مایکل هارت؛ "فوکو، مارکس و مقاومت" گفت‌گو با نگری؛ ""ب" مثل بریگادهای سرخ" گفت‌وگو با نگری. این نوشته‌‌ها با محوریت مفاهیمی چون جامعه‌ی کنترلی و زیست قدرت تلاش دارد تا به مدد چهره‌های برجسته‌ای چون دلوز، نگری‌ و هارت به شفافیت مباحث پیچیده‌ی مربوط به ساختارهای اجتماعی سیاسی جوامع مدرن کمک نماید. در این راستا دلوز عبور از جامعه‌ی انضباطی به جامعه‌ی کنترلی را به بحث می‌گذارد.نگری و هارت با استفاده از تحلیل دلوز مباحث مربوط به زوال جامعه‌ی مدنی و پارادایم انضباطی را بررسی می‌نمایند.
نیچه و فلسفه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Gilles Deleuze(ژیل دلوز) , (جنیس تاملینسون)Janis Tomlinson
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: مدت‌هاست که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گزارش‌های فلسفه نیچه شناخته می‌شود، که به دلیل ترکیب نادری از دقت علمی و تفسیر تخیلی مورد تحسین قرار گرفته است. با این حال، این چیزی بیش از یک کار مهم در مورد نیچه است: این کتاب مسیر جدیدی را در اندیشه پس از جنگ باز کرد. در اینجا دلوز نشان می دهد که چگونه نیچه شیوه جدیدی از تفکر را آغاز کرد که از دیالکتیک به عنوان یک روش می شکند و از محدوده خود فلسفه می گریزد.
قدرت اسپینوزا از کجا می آید؟
نویسنده:
لویی آلتوسر، ژیل دلوز و ...؛ مترجمان : امین کرمی فواد حبیبی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران - ایران: ققنوس,
چکیده :
بازیابی مکرر: قدرت اسپینوزا از کجا می آید؟ مجموعه ای است از چهارده جستار به قلم فیلسوفان معاصر در خصوص فلسفه ی باروخ اسپینوزا فیلسوف هلندی سده ی هفدهم. در این کتاب که ذیل سه بخش (الف) طراحی نقشه ها؛ ب) استقرار در موضع مناسب؛ و ج) نیروها) تنظیم شده است نوشته هایی از کسانی همچون لویی آلتوسر، ژیل دلوز، آنتونیو نگری، پی یر ماشری، الکساندر ماترون، آندره توزل، امیلیا جانکوتی، وارن مونتاگ و هاسانا شارپ گردآوری شده است. این متن ها از بحث درباره ی تاریخچه ی دریافت ها از اسپینوزا از زمان درگذشت وی تا سال های آغازین سده ی حاضر شروع می شود، و در ادامه به رابطه ی اسپینوزا با ما، زمانه ی حاضر، و آینده می رسد، و سرانجام با تمرکز بر اثر گران سنگ اسپینوزا، اخلاق، سعی در ارائه ی شرح هایی روشنگر از نیروها، تسلیحات و قدرت اسپینوزا در ساحت متافیزیک دارد. به همین دلیل از تزهای بخش نخست اخلاق در باب وجود و قدرت تا مباحث آخرین بخش آن در باب عشق جستارهایی را داریم که می تواند یاریگر خواننده ی علاقه مند جهت ورود به دژ ستبر یکی از بزرگترین و دشوارترین آثار فلسفی تاریخ تفکر مدرن باشد. بازیابی مکرر: قدرت اسپینوزا از کجا می آید؟ می تواند مقدمه ی خوب و درخوری برای مجموعه مقالات دومی باشد که ذیل عنوان بارگذاری مجدد: اسپینوزا ما را به کجا خواهد برد؟ در آینده ی نزدیک منتشر خواهد شد و بیشتر به آموزه ها، پیامدها و تأثیراتی می پردازد که فلسفه ی اسپینوزا برای تفکر و عمل در دوره ی معاصر به بار آورده است.
اسپینوزا ما را تا کجا خواهد برد؟
نویسنده:
آنتونیو نگری، اتی‌ین بالیبار و ...؛ مترجمان: فواد حبیبی، امین كرمی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران - ایران: ققنوس,
چکیده :
بارگذاری مجدد: اسپینوزا ما را تا کجا خواهد برد؟ در ادامۀ مجلد نخست، یعنی بازیابی مکرر: قدرت اسپینوزا از کجا می‌آید؟، مجموعه‌ای است از شانزده جستار به قلم فیلسوفان معاصر در خصوص فلسفۀ باروخ اسپینوزا فیلسوف هلندی سدۀ هفدهم. این مجموعه که ذیل دو بخش الف) برپایی عملیات و ب) پیشروی لشکریان، تنظیم شده است شامل نوشته‌هایی است از کسانی همچون ژیل دلوز، الکساندر ماترون، آنتونیو نگری، اتی‌ین بالیبار، پی‌یر فرانسوا مورو، وارن مونتاگ، تد استولز، فیلیپو دل لوکزّه، فردریک لوردون و هاسانا شارپ. این مجموعه با بحث دربارۀ دلالت‌ها و پیامدهای درون‌ماندگاری در سیاست اسپینوزیستی آغاز می‌شود و سپس به مسائل ریز و درشت این نوع از سیاست همچون دموکراسی، شر، بخت، تاریخ، سکسوالیته، قهر، شورش، انبوه خلق، ایدئولوژی، اخلاق، فاجعه، ترس، تروریسم و ... می‌پردازد. جستارهای مجموعۀ حاضر می‌تواند در عین ارایۀ آزمایشگاه یا میدانی برای سنجش قدرت فلسفۀ اسپینوزا و رصد افق‌هایی که فلسفۀ وی ما را بدان‌جا رهنمون می‌شود، در فهم بسیاری از مسائلی به ما یاری رساند که گریبان زمانۀ ما را رها نمی‌کند: از ترس گرفته تا دموکراسی.
قلب الأفلاطونية *
نویسنده:
جيل دولوز
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
  • تعداد رکورد ها : 36