جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 3
کشف نظریه های ضمنی پیروی پیروان با استفاده از رویکرد کیفی در سازمان های بزرگ شهر مشهد
نویسنده:
محمدزاده زهرا, مرتضوی سعید, لگزیان محمد, رحیم نیا فریبرز
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
متن کامل مقاله های این شماره به زبان انگلیسی منتشر شده است، لطفا برای مشاهده مقالات به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده مقاله های این شماره اینجا را کلیک کنید.
صفحات :
از صفحه 397 تا 419
نقش شیوه های نوین ارایه خدمات بانکی در جذب مشتری و بهبود کارایی سیستم بانکی (مطالعه موردی بانک های سپه شهرستان مشهد)
نویسنده:
ناظمی شمس الدین, مرتضوی سعید, راحتی تکتم
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
صفحات :
از صفحه 97 تا 122
آرزومندی مدیریتی در زنان و چگونگی تاثیرپذیری آن از نقش های شغلی و خانوادگی
نویسنده:
برجعلی لو شهلا, ناظمی شمس الدین, مرتضوی سعید
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
امروزه، زنان و مردان فعالانه برای نقش های کاری و نقش های خانوادگی خود برنامه ریزی می کنند، اما رشد حرفه ای مردان کمتر از زنان از نقش های چند گانه تاثیر می گیرد. اکنون، بسیاری از نظریه پردازان رشد حرفه ای به دنبال نظریه ای کل گرا برای فهم ماهیت مهم شغل و تاثیر سایر نقش های زندگی بر آن هستند. اکثر این نظریه های کل گرا به رشد حرفه ای زنان مربوط اند، چرا که آن ها اغلب به دنبال مدیریت نقش های گوناگون و ناسازگار خود در زندگی مانند شاغل بودن، همسر بودن و مادر بودن هستند.یافته های این پژوهش که به روش پیمایشی در میان نمونه ای از استادان زن ده دانشگاه برتر کشور (تحت پوشش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) صورت گرفته است، نشان می دهد با وجود اینکه اولویت نقش خانوادگی در میان استادان زن بسیار بالاست، اولویت نقش شغلی تقریبا پایین است. همچنین، ادراک از تعارض شغلی- خانوادگی در میان استادان زن (در صورت پذیرش پست مدیریتی) نسبتا بالاست، در حالی که حس خودکارآمدی مدیریت تعارض شغلی- خانوادگی در آنان در حد تقریبا پایینی قرار دارد.یافته های حاصل از آزمون فرضیه ها نشان می دهد اولویت قایل شدن برای نقش شغلی بر انگیزه درونی برای پیشرفت در سلسله مراتب سازمانی و حضور در رده های مدیریتی تاثیر مثبتی دارد، هر چند در میان افرادی که برجستگی نقش شغلی تقریبا همانندی دارند، کسانی که رضایت مندی حاصل از نهاد خانواده برایشان مهم تر است، آرزومندی کمتری برای حضور در رده های مدیریتی دارند. همچنین، نتایج نشان می دهد هر چه افراد نگرش مثبتی به توانایی خود برای ترکیب نقش های چندگانه داشته باشند، تعارض میان نقش های شغلی و خانوادگی را کمتر احساس کرده و یا این تعارضات را به نحو بهتری مدیریت می کنند. ادراک کمتر از تعارض شغلی- خانوادگی نیز موجب افزایش انگیزه درونی برای پیشرفت شغلی و رسیدن به رده های مدیریتی می گردد.یافته های این پژوهش در زمینه تاثیر نقش های چندگانه زنان بر آرزومندی مدیریتی آنان، نشان می دهد تاکید بر موانع سازمانی و بی توجهی به تاثیر انتخابی (برجستگی نقش خانوادگی) و غیرانتخابی (تعارض شغلی خانوادگی) نقش های خانوادگی زنان بر بی میلی آنان به حضور در پست های مدیریتی، دیدگاه ناکاملی در این زمینه ارائه می دهد و لازم است در تحقیقات مربوط به مدیریت زنان، این عوامل بیشتر مدنظر قرار گیرند.
صفحات :
از صفحه 21 تا 46
  • تعداد رکورد ها : 3