جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
اثر خلق و جایگاه مهار بر رفتار کمک رسانی و حافظه متقاضیان استخدام در صنعت پتروشیمی
نویسنده:
براتی هاجر, نوری ابوالقاسم, براتی آذر
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
مقدمه: تحقیقات روان شناسی اجتماع نشان داده که خلق می تواند رفتار را در موقعیت تحت تاثیر قرار دهد. هدف پژوهش حاضر بررسی اثر خلق و جایگاه مهار بر رفتار کمک رسانی و حافظه بود.روش: نمونه پژوهش شامل 150 نفر از کارآموزان متقاضی استخدام در صنعت پتروشیمی بود که به پرسشنامه جایگاه مهار راتر و آزمون حافظه پاسخ دادند و در موقعیت کمک رسانی قرار گرفتند. برای تحلیل نتایج از روش تحلیل واریانس و آزمون خی استفاده شد.یافته ها: نتایج نشان داد که افراد دارای جایگاه مهار درونی و خلق مثبت بیشتر کمک می کنند. همچنین، در خلق مثبت تعداد لغات یادآوری شده بیشتر است (p<0.01) و لغات یادآوری شده در هر گروه همخوان با خلق القایی است (p<0.01).نتیجه گیری: بر اساس یافته ها القاء خلق مثبت توصیه می شود.
مقایسه بین نارسایی های شناختی و مولفه های فراشناخت با توجه به متغیر تعدیلی میزان سوانح شغلی
نویسنده:
براتی هاجر, عریضی سامانی سیدحمیدرضا
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , مطالعه تطبیقی , نمایه مقاله
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
مقدمه: این پژوهش نقش تعدیلی متغیر سانحه شغلی را در رابطه بین نارسایی های شناختی و مولفه های فراشناخت مورد بررسی قرار داد.روش: پژوهش حاضر از نوع رابطه ای است. جامعه آماری 4726 نفر از کلیه کارکنان زن و مرد (رسمی و غیر رسمی) یک کارخانه تولید ماشین در سال 1386 بودند. در نهایت 254 نفر به عنوان نمونه آماری مورد مطالعه قرار گرفتند. پرسش نامه نارسایی های شناختی و (CFQ) و پرسش نامه فراشناخت (MCQ) ابزار جمع آوری داده ها بودند. شرکت کنندگان بر اساس میزان سوانح به دو گروه با سوانح و بدون سوانح تقسیم شدند. به منظور بررسی ارتباط و مقایسه بین متغیرها از روش های آمار توصیفی مناسب، همبستگی، آزمون T مستقل و تحلیل عاملی استفاده شد.یافته ها: بین دو گروه از نظر میزان فراشناخت و نارسایی های شناختی تفاوت معنی دار وجود داشت. همچنین رابطه بین نارسایی های شناختی و مولفه های فراشناخت در دو گروه معنی دار بود.نتیجه گیری: نارسایی شناختی در سنخ صبح (افرادی که بیشترین آگاهی و هوشیاری را در صبح دارند) از افراد سنخ عصر (افرادی که بیشترین آگاهی و هوشیاری را در عصر دارند) بیشتر است. با توجه به این نکته، با گماردن افراد سنخ عصر به مشاغلی که نوبت کاری و شیفت شبانه دارند، می توان از سانحه پیشگیری کرد.
صفحات :
از صفحه 115 تا 121
  • تعداد رکورد ها : 2