جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
ارائه مدل اندازه گیری چند بعدی برای ارزیابی کیفیت خدمات تلفن همراه
نویسنده:
حسینی سیدیعقوب, بحرینی زاده منیژه, ضیایی بیده علیرضا
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
بواسطه نیاز به توسعه و ارائه مقیاس های سنجش کیفیت خدمات مختص به صنایع مختلف، هدف از این پژوهش ارائه مدلی معتبر و قابل اعتماد مختص سنجش کیفیت خدمات تلفن همراه بود. بدین منظور یک مدل اندازه گیری چندبعدی برپایه مرور جامع پیشینه پژوهش ارائه شد و سپس برای بررسی اعتبار مدل، روایی همگرا و افتراقی آن بر پایه داده های جمع آوری شده از 363 مشترک تلفن همراه مورد تایید قرار گرفت. یافته های پژوهش نشان می دهند ادراک مشتریان از کیفیت خدمات بر پایه ارزیابی آن ها از 7 بعد اصلی شامل کیفیت شبکه، خدمات ارزش افزوده، تعرفه های پرداخت، شایستگی کارمندان، صدور صورت حساب، خدمات مشتری و راحتی، شکل می گیرد. این پژوهش نتایج کاربردی متعددی نیز به همراه داشت. نخست اینکه مدیران می توانند از مدل اندازه گیری ارائه شده در این پژوهش برای سنجش و مدیریت کیفیت خدمات در صنعت خدمات تلفن همراه استفاده کنند. دوم اینکه، نتایج این پژوهش نشان دادند ارزیابی مشتریان از خدمات ارزش افزوده، تعرفه های پرداخت و راحتی خدمات از مهمترین عوامل در شکل دهی ادراک کلی آنها از کیفیت خدمات سازمان است. اپراتورهای تلفن همراه می توانند از این نتایج برای تعیین اولویت های بهبود کیفیت خدمات و تخصیص بهینه منابعشان استفاده کنند.
صفحات :
از صفحه 7 تا 29
 مدلی مفهومی برای ساخت نظریه های کاربردی در علوم اجتماعی: چگونه دنیای معنابخشی کارورزان و اندیشمندان را به هم پیوند دهیم؟
نویسنده:
دانایی فرد حسن, حسینی سیدیعقوب
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
دنیای هزارتوی ذهن آدمی با معجون نظریه و نظریه پردازی عجین شده است. این ویژگی، قدرت خلاقیت و آفرینندگی را ‐ به مدد کلمات، نشانه ها و سمبل ها ‐ به آدمی ارزانی داشته است. این توانایی گاهی انسان را در یافتن راه حل مشکلات یاری رسانده و گاهی هم فارغ از دغدغه های زندگی بوده و بیشتر به شکل هنر نمایان شده است. مظهر و جلوه این توانایی که گاه مفید و گاه غیر مفید بوده، واژه نظریه خوب را در ادیبات علم، پیشِ روی اندیشمندان و سیاستگذاران و مدیران قرار داده است.در این نوشتار تلاش شده تا بر چیستی یک نظریه خوب توضیحی فراهم آید و فرآیند نظریه پردازی به عنوان یکی از جدی ترین فعالیت های ذهن، بررسی شود. این مقاله در دو بخش به نگارش درآمده است: بخش نخست مقاله بر چیستی نظریه خوب متمرکز شده و مدل هایی که به تبیین این موضوع پرداخته اند بررسی می شود. در این بخش شاخص های خوب بودن نظریه به سه دسته فلسفی، روش شناختی و کاربردی تقسیم شده است. در بخش دوم مقاله، با نقد مدل های موجود در زمینه پیوند نظریه و عمل (شکل دهی نظریه خوب)، مدلی برای پیوند دادن معنابخشی کارورزان و اندیشمندان ارائه شده است. این مدل برای ساخت یک نظریه خوب بر همکاری کارورزان عمل گرا و اندیشمندان علم گرا تاکید ویژه داشته و بر این باور است که نظریه های تجویزی کارورزان باید با نظریه های توصیفی و هنجاری اندیشمندان درهم آمیزد، تا نوعی نظریه خوب شکل گیرد.
صفحات :
از صفحه 97 تا 125
  • تعداد رکورد ها : 2