جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
رابطه نهادینه سازی فرهنگ اخلاقی با کیفیت زندگی کاری
نویسنده:
زارعی ‌متین حسن, غریبی یامچی حمیده, نیک مرام سحر, جهانی حوریه
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
زمینه: فرهنگ اخلاقی و کیفیت زندگی کاری دو عامل در هم تنیده محیط کار سازمانها هستند. اصول اخلاقی آگاهی ما را در فعالیتهایمان ارتقا داده و همچنین می توانند هوشیاری ما را درباره تعهدات دوجانبه مان نسبت به جامعه افزایش دهند. هدف این تحقیق بررسی رابطه میان انواع متفاوت نهادینه سازی فرهنگ اخلاقی و کیفیت زندگی کاری و جلب توجه مدیران سازمانها به این موضوع است، بنابراین در این تحقیق تلاش می شود تا رابطه شکلهای صریح و ضمنی نهادینه سازی فرهنگ اخلاقی بر کیفیت زندگی کاری در مدیریت سازمان بهداشت استان قم مورد بررسی قرار گیرد.روش کار: برای این منظور از روش توصیفی- همبستگی استفاده و داده ها از طریق پرسشنامه جمع آوری شده است. ضمن اینکه داده ها از جامعه کارکنان مدیریت سازمان بهداشت استان قم به دست آمده که بر اساس روش نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب شدند.یافته ها: بر اساس نتایج، نشان داده شد که بین مولفه های نهادینه سازی فرهنگ اخلاقی و کیفیت زندگی کاری همبستگی معنی داری وجود دارد. همچنین، از میان مولفه های نهادینه سازی فرهنگ اخلاقی، نهادینه سازی ضمنی بر کیفیت زندگی کاری تاثیر معنی داری نیز دارد.نتیجه گیری: با توجه به یافته های تحقیق، مدیران سازمانها باید بر نهادینه سازی فرهنگ اخلاقی (شکل صریح و ضمنی)تاکید کرده و بویژه برای تقویت بعد ضمنی تلاش بیشتری مصروف دارند.
صفحات :
از صفحه 22 تا 29
بررسی تاثیر ویژگی ها کسب و کار خانوادگی بر برنامه ریزی جانشین پرور (مطالعه موردی: شهرک های صنعتی استان تهران)
نویسنده:
احمدی زهرانی مریم, نیک مرام سحر, لطیفی میثم
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
فرایند برنامه ریزی جانشین پرور در کسب وکارهای خانوادگی یکی از مهم ترین مراحل چرخه حیات کسب وکارهای خانوادگی شناخته شده است. کسب وکارهای خانوادگی در توسعه اقتصاد جهانی و منطقه ای نقش مهمی ایفا می کنند و باعث ایجاد مشاغل جدید، رشد کسب وکارهای جدید و افزایش فعالیت های کارآفرینی می گردد. در این تحقیق تلاش می شود تا تاثیر ویژگی های کسب و کارهای خانوادگی بر فرایند برنامه ریزی جانشین پرور در کسب وکارهای خانوادگی در شهرک های صنعتی در تهران بررسی شود. اطلاعات از طریق پرسشنامه گردآوری شد. جامعه آماری این تحقیق مدیران و سرپرستان 38111 واحد صنعتی در شهرک های صنعتی تهران انتخاب شدند. 001 نفر از مدیران و سرپرستان نمونه تحقیق شناسایی شدند. یافته های این مقاله نشان می دهد بین ویژگی های کسب وکارهای خانوادگی، به ویژه تمایل فرد جانشین مورد اعتماد برای جانشینی و برنامه ریزی جانشین پرور رابطه مثبت و معناداری وجود دارد. ضمن اینکه، مولفه های تعهد خانواده به کسب وکار و تمایل فرد جانشین مورد اعتماد برای جانشینی بر برنامه ریزی جانشین پرور تاثیر مستقیم دارند.
صفحات :
از صفحه 243 تا 257
  • تعداد رکورد ها : 2