جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 5
یا این یا آن (جلد اول / جلد دوم)
نویسنده:
سورن کی یرکگور؛ مترجم : صالح نجفی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران - ایران: مرکز,
چکیده :
معرفی کتاب یا این یا آن(جلد اول) اثر سورن کی یرکگور: «یا این یا آن» اولین کتاب مهم از"سورن کی یرکگور" فیلسوف نامدار دانمارکی است ،که در آن به مباحث الهیات، فلسفه ی اگزیستانسیالسیتی و مراحل مختلف زندگی انسان پرداخته شده است. کتاب دو جلد دارد: جلد اول«یا این» و جلد دوم «یا آن» . این کتاب با استفاده از صدای دو شخصیت پیش می رود : جوان ظریف طبع قسمت اول ، که به سادگی "A" نامیده می شود و قاضی اخلاقی ویلهم از بخش دوم. "کی یر کگور" که در جستجوی زندگی معنادار است ،در مباحث متنوعی به دنبال آن می گردد که گستره ی وسیعی از پرداختن به موتزارت ، درام و کسالت گرفته تا خاطرات اغواگر معروف، اغوا گری بدبینانه و نفی نهایی زنی جوان و زیبا را در بر می گیرد. این کتاب شاهکاری از دوگانگی است، این یا آن اکتشافی درخشان از تعارض بین زیبایی شناسی و اخلاقیات است که هر دو بر طرز تفکر طعنه آمیز و اغواگرانه بر لذت های اپیکوری تامل می کنند و با فصاحت، فضائل شریف یک زندگی اخلاقی برجسته را بیان می کند. "کی یرکگور" در کتاب «یا این یا آن » خطوط کلی نظریه ای را بیان می کند که در ارتباط با هستی انسانی است. بنای این نظریه بر تمایزی است میان دو شیوه ی زندگی: زندگی مبتنی بر اصالت زیبایی شناسی و لذت جویی، و زندگی اخلاقی که پایه اش تعهد و مسئولیت پذیری است. بسیاری این اثر را شاهکاری شاعرانه از فلسفه، به قلم "سورن کی یرکگور" می دانند و برای افرادی که می خواهند یک کتاب فلسفی با حجم کم و بدون پیش نیاز مطالعاتی چندان زیاد بخوانند، «یا این یا آن» یک مطالعه ی فوق العاده خواهد بود.
دین پس از متافیزیک
نویسنده:
ویراسته: مارک راتال؛ ویرایش ترجمه: علی اصغر مصلح
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , مجموعه مقالات
وضعیت نشر :
تهران - ایران: ققنوس,
چکیده :
دین را چگونه باید فهمید و در عصری که متافیزیک بدنام شده است، چه جایگاهی باید برای دین قایل شد؟ عمدۀ پیش‌فرض‌های متافیزیکی‌ای که پشتیبان الهیات سنتی بوده‌اند دیگر پذیرفتنی نیستند، اما چندان روشن نیست که مفهوم «پایان متافیزیک» را چگونه باید فهمید یا این مفهوم چه تأثیراتی بر فهم ما از دین خواهد داشت. همچنین به نظر می‌رسد که اخیراً در حوزه‌ها و رشته‌های مختلفی مانند فلسفه، روانکاوی، تاریخ و مطالعات فرهنگی علاقه به امر قدسی و امر الوهی احیا شده است. در این کتاب، فیلسوفانی پیشگام در ایالات متحده و اروپا در عین حال که زوال متافیزیک را تبیین کرده‌اند، مجالی را نشان داده‌اند که این زوال برای ظهور فهمی غیر الهیاتی از دین گشوده است.
چگونه کیرکگور بخوانیم
نویسنده:
جان دی کاپوتو؛ مترجم: صالح نجفی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران - ایران: نشر نی,
چکیده :
سورن آبوکیرکگور متولد در قرن نوزدهم میلادی، به لطف انتشار و ترجمه های آلمانی نوشته هایش در آغاز سالهای سدة بیستم و تأثیر آثارش بر متفکرانی چون کارل بارت و مارتینهایدگر به شهرت رسید. نوشته های وی زمینه ساز پیشرفتهای بنیادی در روانکاری، فلسفه، الاهیات و نقد فرهنگ توده ای بوده است. کتاب حاضر حاوی مقالاتی است که در هر یک از آنها، هر نویسنده قطعه ای کوتاه از آثار کیرکگور را بررسی و آن را مو به مو حلاجی کرده و اندیشه های محوری وی را باز نموده است. افزون بر متنها و تفسیرها، هر مقاله گاه شمارِ مختصری از زندگینامة این متفکر به دست میدهد. برخی از عنوانهای مطالب کتاب عبارت اند از: حقیقتی که برای من حقیقت باشد؛ زیبایی طلبی؛ سپهر اخلاقی؛ شهسوار ایمان؛ نوشتن با نامهای مستعار؛ عصرِ حاضر؛ عشق؛ خود و بیزاری از دنیا.
اخلاق و نامتناهی: گفت‌و‌گوهای امانوئل لویناس با فیلیپ نمو
نویسنده:
فیلیپ نمو, امانوئل لویناس؛ مترجمان: صالح نجفی، امید مهرگان، مراد فرهادپور؛ مترجم انگلیسی: ریچارد ای. کوهن
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , مناظره،گفتگو و میزگرد , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران - ایران: فرهنگ صبا,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
امانوئل لویناس (1906-1995 م) فیلسوف فرانسوی است و تفکر او از دو خاستگاه متفاوت فلسفه گفت و شنودی یهودی و پدیدار شناسی سرچشمه می‌گیرد. کتاب حاضر شامل گفت‌وگوهای لویناس با فیلیپ نمو در سال 1981 است. ده گفت وگوی مزبور مسیرتحول تفکر لویناس را از دوران دانشجویی تا واپسین مقالات و کتاب‌هایش در دهة 1970 به تصویر می‌کشند. لویناس فیلسوف اخلاق است؛ و به گفتة فیلیپ نمو یگانه اخلاق‌گرای تفکر معاصر. به نظر لویناس، فلسفه از همان روزگار طفولیت خویش مبتلا به حساسیتی علاج ناپذیر بوده؛ هراس از غیری که غیر می‌ماند. بدین ترتیب، فلسفه‌ همواره کوشیده دیگری را به نحوی به چیزی دریافتنی و فراچنگ گرفتن موکول کند؛ از وجود و ذات گرفته تا دیگر مقولات متافیزیکی. لیکن، به زعم لویناس، پرسش راستین آدمی چیزی جدای از وجود و فراسوی ذات است و ساختار بنیادی سوژه بودن انسان همان قرار گرفتن در معرض دیگر است.
موسی و یکتا‌پرستی
نویسنده:
زیگموند فروید؛ ترجمه‌ی صالح نجفی.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
وضعیت نشر :
تهران: رخ‌داد نو,
  • تعداد رکورد ها : 5