جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 4
علوم انسانی: گستره شناخت‌ها
نویسنده:
ژان فرانسوا دورتیه؛ ترجمه: جلال‌الدین رفیع‌فر, مرتضی کتبی, ناصر فکوهی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
چکیده :
زبان چگونه زاده شد؟ آیا خانواده نهادی جهان‌شمول است؟ آگاهی چیست؟ آیا تاریخ دارای جهتی مشخص است؟ سهم عناصر انتسابی و اکتسابی در رفتارهای ما چیست؟ نابرابری‌های اجتماعی از کجا منشأ می‌گیرند؟ علوم انسانی در پاسخ به چنین پرسش‌هایی پدید آمد و توسعه یافت. پرسش‌ها ساده‌اند. اما پاسخ‌ها نه چندان. کتاب حاضر را می‌توان نخستین راهنمای جامع برای آشنایی با حوزه‌های گوناگون علوم انسانی از خلال نظریه‌ها، مؤلفان و پژوهش‌ها به حساب آورد. انسان‌شناسی، زبان‌شناسی، روان‌شناسی اجتماعی، جامعه‌شناسی، اقتصاد، تاریخ، جغرافیا، فلسفه: چشم‌اندازی از گستره‌ی شناخت در این علوم به‌دست می‌دهد. مؤلف، ژان فرانسوا دورتیه، از بنیانگذاران و سردبیر مجله‌ی علوم انسانی در فرانسه است.
 تغییرات اجتماعی در نهج البلاغه
نویسنده:
سید ضیاء هاشمی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسای حوزه: ,
چکیده :
مبحث تغییرات اجتماعی، بخش مهمی از ادبیات جامعه شناسی را در بر می گیرد. از دیرباز عوامل و شرایط و سایر ابعاد تغییر در جامعه مورد توجه پیشگامان جامعه شناسی قرار گرفته است و نظریه ها و تحلیل های فراوانی درباره آن عرضه شده است. قبل از پیدایش علم جامعه شناسی نیز متفکران اجتماعی و رهبران بزرگ دینی به بررسی این موضوع پرداخته، دیدگاههای مهمی در این رابطه ارائه داده اند. یکی از مهمترین منابع معرفتی در جامعه اسلامی کتاب نهج البلاغه است که مشتمل بر خطبه ها و نامه ها امام اول شیعیان علی بن ابیطالب(ع) است. در این تحقیق تلاش شده است تا با استفاده از روش «تحلیل متن» دیدگاههای ایشان درباره تغییرات اجتماعی استخراج گردد و سئوالاتی که در جامعه شناسی درباره این مسئله مطرح می شود، براساس کتاب نهج البلاغه پاسخ داده شود. بر این اساس پس از ارائه کلیاتی پیرامون تغییرات اجتماعی در بخش اول، مباحثی از قبیل عوامل، شرایط، روشها وکارگزاران تغییرات اجتماعی مورد بررسی قرار گرفته است.
دروغ: پدیده روانی - اجتماعی کلان و کهن (انگیزه ها، ابزارها و صورتها)
نویسنده:
مرتضی کتبی
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
حشمت اله طبیبی، مردم شناس (1305-1377)
نویسنده:
کتبی مرتضی
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
صفحات :
از صفحه 223 تا 224
  • تعداد رکورد ها : 4