جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 4
دین و فناوری در قرن بیست و یکم: ایمان در دنیای الکترونیک [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Susan George (جورج سوزان)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
London: Information Science Publishing,
چکیده :
ترجمه ماشینی : فناوری بر همه حوزه های زندگی، از جمله مذهب، تأثیر گذاشته است. استفاده از سیستم های صوتی و رایانه در بیان مذهبی عمومی تنها یکی از راه های استفاده از فناوری در محافل مذهبی است. با این حال، آنچه اغلب نادیده گرفته می شود، شیوه ای است که دین از طریق فلسفه و اخلاق، فناوری را شکل می دهد. دین و فناوری در قرن بیست و یکم به بررسی رابطه این دو حوزه می پردازد و بینشی از تأثیرات دین و فناوری بر بشریت ارائه می دهد. در بررسی تأثیر دوگانه، کتاب به هم افزایی اشاره می کند که به طور سنتی در تحقیقات قبلی در مورد فناوری یا دین از قلم افتاده است.
عصر تکنو دینی [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Susan Ella George (سوزان الا جورج)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
دین و تکنولوژی در قرن بیست و یکم: ایمان در دنیای الکترونیکی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Susan George (سوزان جورج)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Information Science Publishing,
چکیده :
ترجمه ماشینی: فناوری بر همه حوزه های زندگی، از جمله مذهب، تأثیر گذاشته است. استفاده از سیستم های صوتی و رایانه در بیان مذهبی عمومی تنها یکی از راه های استفاده از فناوری در محافل مذهبی است. با این حال، آنچه اغلب نادیده گرفته می شود، شیوه ای است که دین از طریق فلسفه و اخلاق، فناوری را شکل می دهد. دین و فناوری در قرن بیست و یکم به بررسی رابطه این دو حوزه می پردازد و بینشی از تأثیرات دین و فناوری بر بشریت ارائه می دهد. در بررسی تأثیر دوگانه، کتاب به هم افزایی اشاره می کند که به طور سنتی در تحقیقات قبلی در مورد فناوری یا دین از قلم افتاده است.
دین و تکنولوژی در قرن بیست و یکم: ایمان در دنیای الکترونیکی
نویسنده:
سوزان جرج؛ مترجم: علی اصغر دارایی؛ ویراستار: سمیرا فتحعلی آشتیانی
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات (وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی),
چکیده :
خانم «سوزان جرج» در این کتاب، به رابطه دوسویه دین و تکنولوژی می‌پردازد و با طرحِ هم‌افزایی بینِ این دو، یادآور می‌شود که کتابش به همیاری این دو رشته به صورتِ توأمان و در ملاحظه تأثیرشان بر روی جامعه نظر دارد، آنجا که تکنولوژی و دین نه تنها همزیستی دارند، بلکه همکاری دوجانبه سودمند با یکدیگر برقرار می‌سازند. به‌زعمِ سوزان جرج، دین و تکنولوژی هر دو در پی رفعِ محدودیت‌های آدمی و تعالی او هستند؛ تکنولوژی برای تفوّق بر محدودیت‌های ذهنی و جسمی آدمی تلاش می‌کند، در حالی که دین، به ویژه مسیحیت، با مفهومش از رستاخیز، در پی غلبه بر محدودیت‌های انسان، از جمله محدودیتِ نهایی انسان در زمینه مرگ است. این کششِ دوجانبه به تعالی، حتی در تبیینِ عللِ بر آمدنِ جامعه تکنولوژیکی از یک فرهنگِ مسیحی-یهودی به کار گرفته شده است. به این ترتیب، نویسنده در این کتاب، مرزهای بینِ این دو رشته را به چالش می‌کشد و با طرحِ بسیاری موضوع‌های بینارشته‌ای، دامنه مخاطبانِ کتابش را بسیار گسترده می‌سازد.
  • تعداد رکورد ها : 4