جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
تاریخ عقاید اقتصادی
نویسنده:
فریدون تفضلی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
نی,
چکیده :
دانش اقتصاد ساخته و پرداخته‌ی اندیشه‌ی بزرگانی است که سالیان پیوسته در این زمینه کوشیده‌اند. لیکن هر اندیشه‌ی اقتصادی تحت تأثیر محیط اجتماعی، زمان، سیاست، فلسفه و مشرب اقتصاددانان قرار گرفته و میدان را به پیدایش نظریه‌ی مخالف یا گشایش راه تکامل یا عقیده‌ای تازه در سطحی برتر و جامع‌تر سپرده است. علم اقتصاد از تلفیق و ترکیب این عقاید به‌صورت مدون درآمده و کمال یافته است. در این کتاب اصول فکری، آرای مکاتب و سیر اندیشه‌های اقتصادی از یونان و روم قدیم تا دوران معاصر مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است، بدین‌ترتیب که هر مکتب اقتصادی برحسب اولویت تاریخی خود معرفی شده، سپس دکترین‌ها و نظریه‌های اقتصادی موجود با توجه به آثار دانشمندان آن مکتب مورد بررسی قرار گرفته است.
اندیشه‌های سیاسی و اقتصادی هایک
نویسنده:
ایمون باتلر؛ مترجم: فریدون تفضلی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
نی,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
فریدریش اوگست فون هایک یکی از متفکران بزرگ لیبرال و نامدار قرن بیستم است، اما تاکنون هیچ کتاب غیرتخصصی برای توصیف زندگی و آثار او و توضیح اهمیت آن‌ها نوشته نشده است. در این کتاب دکتر ایمون باتلر این شکاف محسوس را با بررسی روشن، منظم و قابل درک خود پر کرده است. اندیشهٔ اصلی در ساختار کلی جهان‌بینی هایک، اصل جامعهٔ آزاد است که از طریق فعالیت‌های مردان و زنان آزاد ایجاد می‌شود، آن‌چه آگاهانه برای آن برنامه‌ریزی نمی‌کنند. بر اساس نظر هایک، هر کوششی در جهت ساختِ جامعه به‌وسیلهٔ مهندسی اجتماعی یا بر اساس برخی مفروضات قبلی، مسلماً به استبدادی منجر می‌شود که نمی‌توان در آن برای انواع نیازها و خواسته‌هایی که اعضای جامعه را به تحریک وادارد فضایی یافت. از سوی دیگر، هایک به بازار اقتصادی همچون سیستم اطلاع‌رسانی نگاه می‌کند. بازار یک شبکهٔ بزرگ و جهانی اطلاعات را فراهم می‌کند که از طریق آن قیمت یک کالا می‌تواند به تعداد زیادی از عوامل مرتبط واکنش نشان بدهد و تعیین کند که چه کالایی باید تولید شود و هزینه‌های مصرف آن کالا برای جامعه چیست. هرچند هنگامی که هایک شروع به نوشتن کرد، دهه‌ها جلوتر از زمان خود بود، اما اینک جایگاه اصلی خود را به‌دست آورده و ثابت کرده است که می‌تواند یکی از دوران‌سازترین و متنفذترین متفکران عصر ما باشد. در این کتاب دکتر باتلر به خواننده اجازه می‌دهد تا دلایل این ادعا را درک کند. متن کتاب به گونه‌ای است که هم می‌تواند مورد استفاده دانشجویان رشتهٔ اقتصاد و هم دانشجویان رشته‌های دیگر مانند علوم سیاسی، روابط و مطالعات بین‌الملل، حقوق، جامعه‌شناسی و علوم اجتماعی و همچنین صاحب‌نظران و متخصصان این رشته‌ها و سیاست‌گذاران و برنامه‌ریزان اقتصادی کشور قرار گیرد.
  • تعداد رکورد ها : 2