جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 6
استدلال آنالوژی: دیدگاه‌های هوش مصنوعی، علوم شناختی و فلسفه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Mark Turner (auth.), David H. Helman (eds.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Netherlands,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در چند سال اخیر، فعالیت بسیار زیادی در مطالعه قیاس و استعاره صورت گرفته است. این تا حدی به دلیل علاقه محققان هوش مصنوعی به شبیه سازی فرآیندهای یادگیری با استفاده از قیاس است. همچنین از بررسی‌های انتقادی نظریه‌های استاندارد در فلسفه زبان، با تمایز درونی تحت اللفظی/فرادفوریکی آنها ناشی می‌شود. این جلد شامل آثار منتشر نشده اخیر در این زمینه است، با تأکید ویژه بر نقش قیاس ها در استدلال و به طور کلی، نقش آنها در اندیشه و زبان. این مقالات توسط فیلسوفان، دانشمندان کامپیوتر، دانشمندان علوم شناختی و منتقدان ادبی ارائه شده است. پژوهشگران این رشته‌ها که تمرکزشان بر مطالعه قیاس و استعاره است، در این جلد بسیار مورد توجه قرار خواهند گرفت. این مقالات همچنین می تواند به عنوان مقدمه ای برای برخی از رویکردهای عمده ای که در بررسی قیاس اتخاذ می شود، باشد. همانطور که اشاره شد، این جلد کار محققان در چندین رشته مختلف را گرد هم می آورد. رویکردهای مختلفی که در رابطه با درک قیاس اتخاذ می‌شوند، نسبتاً متفاوت هستند، با این حال، مقالات نتیجه‌گیری مشترکی را پیشنهاد می‌کنند. قیاس و استعاره در اندیشه و زبان نفوذ می کند; بنابراین، بررسی دقیق آنها کمک ارزشمندی به درک ما از افراد است. DAVID H. HELMAN Case Western Reserve University vii قسمت اول نظریه های مفهومی و مقوله ای درک قیاسی مقوله ها و قیاس های مارک ترنر من می خواهم ادعاهای زیر را دنبال کنم: روشی که ما دسته بندی می کنیم به توضیح روشی که یک گزاره را تشخیص می دهیم کمک می کند.
فلسفه و نظریه هوش مصنوعی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Vincent C. Müller (وینسنت سی مولر)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer International Publishing,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب گزارشی از نتایج ویرایش سوم کنفرانس برتر در زمینه فلسفه هوش مصنوعی، PT-AI 2017، که در تاریخ 4 تا 5 نوامبر 2017 در دانشگاه لیدز، انگلستان برگزار شد، گزارش می‌دهد. این شامل: دانش پیشرفته در مورد مفاهیم کلیدی هوش مصنوعی، از جمله پیچیدگی، محاسبات، خلاقیت، تجسم، نمایش و ابرهوش. مسائل اخلاقی پیشرفته، مانند تأثیر هوش مصنوعی بر کرامت انسانی و جامعه، مسئولیت ها و حقوق ماشین ها، و همچنین تهدیدات هوش مصنوعی برای بشریت و ایمنی هوش مصنوعی؛ و پیشرفت‌های پیشرفته در تکنیک‌های دستیابی به هوش مصنوعی، از جمله یادگیری ماشینی، شبکه‌های عصبی، سیستم‌های دینامیکی. این کتاب همچنین کاربردهای مهم هوش مصنوعی، از جمله تجزیه و تحلیل داده های بزرگ، سیستم های خبره، معماری های شناختی و روباتیک را مورد بحث قرار می دهد. این یک عکس فوری و در عین حال بسیار جامع از آنچه در زمینه هوش مصنوعی در حال وقوع است، به ویژه در رابط بین فلسفه، علوم شناختی، اخلاق و محاسبات ارائه می دهد.
معنویت‌ها، اخلاقیات و مفاهیم پیشرفت انسان و هوش مصنوعی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Christopher William Hrynkow (editor)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Vernon Press,
ذهن و کامپیوتر: فلسفه هوش مصنوعی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Matt Carter (مت کارتر)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Edinburgh University Press,
درآمدی فلسفی بر هوش مصنوعی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Jack Copeland (جک کوپلند)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: با فرض عدم آشنایی با مفاهیم فنی فلسفه یا محاسبات، این مقدمه واضح پیشرفت های حاصل شده در هوش مصنوعی را از زمان آغاز به کار این رشته در سال 1956 بررسی می کند. یک ماشین فکر می کند و چشم انداز موفقیت آنها را ارزیابی می کند. مقدمه های روشنی برای پیوندگرایی و فرضیه زبان فکر وجود دارد که مطالبی از فلسفه، هوش مصنوعی و علوم اعصاب را به هم می پیوندد. با حملات جان سرل به هوش مصنوعی و علوم شناختی مقابله می‌شود و توجه زیادی به مسائل اساسی، از جمله ماهیت محاسبات، ماشین‌های تورینگ، پایان‌نامه چرچ-تورینگ و تفاوت بین پردازش نمادهای کلاسیک و پردازش توزیع‌شده موازی داده می‌شود. این کتاب همچنین امکان داشتن اراده و آگاهی آزاد را در ماشین‌ها بررسی می‌کند و با بحث در مورد اینکه مغز انسان به چه معنا ممکن است یک کامپیوتر باشد، به پایان می‌رسد.
  • تعداد رکورد ها : 6