جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 3
بررسی سندرم سقف شیشه ای و ارتقای شغلی زنان در صنعت ساخت و ساز نیجریه
نویسنده:
کلاد اوبامیروجان, کهینده اوباسان
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
امروزه زنان با وجود دانش، مهارت، شایستگی، آموزش و تجارب لازم جهت انجام کار موثر و کارآمد در صنعت ساخت و ساز، هنگام ورود به حرفه و پیشرفت شغلی با موانعی روبرو می شوند. در این تحقیق به بررسی آثار سندرم سقف شیشه ای بر پیشرفت شغلی خانم ها در صنعت ساخت و ساز پرداخته می شود. داده ها توسط پرسشنامه ساختاریافته که میان کارگران گروهی از شرکت های ساخت و ساز توزیع شده بود، جمع آوری شد. این یافته ها نشان می دهد که برخی از موانع ذکر شده علیه پیشرفت و ارتقای شغلی زنان در ساخت و ساز به جز وجود برابری زن و مرد از نظر اشتغال و فرصت های ارتقا شغلی، در نیجریه شایع هستند. همچنین، مشارکت کم زنان در صنعت ساخت و ساز نیجریه در مرحله انتخاب رشته و آموزش، آغاز و در طول فرآیند استخدام ادامه می یابد. هدف از این پژوهش، تشویق زنان برای مشارکت در صنعت ساخت و ساز و کارفرمایان برای حل مسائل زیست محیطی در این صنعت است. معرفی ساعات کار شناور، کاهش حجم کار و کاهش عوامل خسته کننده و استرس زا از جمله راه حل های پیشنهادی این پژوهش است. همچنین اقداماتی به منظور ریشه کن کردن فحاشی و تعرض به زنان و حمایت مداوم جهت ایجاد تعادل بین مسئولیت خانواده و شغل باید صورت پذیرد.
صفحات :
از صفحه 77 تا 97
بررسی چالشهای مربوط به مدیریت زنان (تحقیقی پیرامون یک سازمان دولتی)
نویسنده:
پورعزت علی اصغر, زهریی سپیده, یزدانی حمیدرضا, فرجی بهاره
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
به رغم حضور موثر بانوان در مقاطع تحصیلی عالی و احراز شایستگیهای عمومی، متاسفانه هنوز تعداد زنانی که توانسته اند در سطوح عالی مدیریتی منصوب شوند، بسیار اندک است؛ یعنی میزان ارتقای زنان به سطوح عالی مدیریت با پیشرفت تحصیلی و تجربیات حرفه ای آنان همخوانی ندارد. بنابراین وجود نوعی مانع نامریی به نام سقف شیشه ای بسیار بارز است. این پژوهش سعی بر شناسایی عوامل موثر بر ایجاد سقف شیشه ای در سازمان، ارایه راهکارهایی مبنی بر کاهش و از بین بردن آن دارد. در این امتداد، تسلط دیرینه مردان بر ساختارهای اداری به مثابه مهمترین عامل در ایجاد سقف شیشه ای و نیز سایر عوامل موثر همانند رواج فرهنگ و زبان مردانه در سازمان به مثابه سایر عوامل موثر بر توسعه قدرت مردان در سازمانها مدنظر قرار گرفته است.این تحقیق با اتخاذ ماهیتی توصیفی پیمایشی از طریق تحلیل همبستگی به بررسی شاخصهای موثر بر شکل گیری سقف شیشه ای در سازمانها می پردازد. جامعه آماری از میان بانوان شاغل در سازمان توسعه برق (وابسته به مجموعه توانیر) در نظر گرفته شد، سپس بر حسب تحلیلهای آماری نمونه مناسبی از آنها انتخاب شد. در نهایت با استفاده از پرسشنامه های ساختارمند نسبت به اخذ دیدگاه افراد اقدام شد. نتایج حاصل نشان می دهد که میان تسلط دیرینه مردان بر ساختار اداری، رواج فرهنگ مرد سالاری در سازمان، افزایش قدرت مردان در سازمان و ایجاد سقف شیشه ای در آن رابطه مستقیم وجود دارد. سقف شیشه ای مانعی است که زنان با آن روبرو می شوند و از پیشرفت آنان در محیطهای کاری جلوگیری می شود (Emerald group,2006:19).
صفحات :
از صفحه 92 تا 120
ارایه و تبیین مدلی برای بررسی روابط علی بین خودپنداری زنان، ادراک موانع سقف شیشه ای و سقف شیشه ای
نویسنده:
سیدجوادین سیدرضا, روشن نژاد مژگان, یزدانی حمیدرضا
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
 استفاده از منابع انسانی در جوامع توسعه یافته یکی از عوامل کلیدی دستیابی به توسعه پایدار محسوب می شود. زنان نیمی از جمعیت فعال هر کشور را تشکیل می دهند و میزان حضور انها در اداره اجتماع، یکی از معیارهای مهم توسعه یافتگی است. در کشور ما علی رغم اینکه قانون اساسی بر مشارکت مردم در تعیین سرنوشت خود تاکید داشته و تبعیضی بین زن و مرد قایل نشده است و با وجود انکه شاهد اشتیاق زنان برای حضور پررنگ‌ تر در عرصه های سیاستگزاری مشاهده می شود، اما متاسفانه میزان حضور زنان در رده های مدیریتی، اعم از خرد یا کلان بسیار ناچیز است و زنان در استفاده از فرصتهای استخدامی و دستیابی به سطوح بالاتر از شانس مساوی با مردان برخوردار نیستند. این پدیده که «سقف شیشه ای» نامیده می شود، از عوامل متعدد اجتماعی، فرهنگی، روان شناختی یا سیاسی ناشی می شود. در این مقاله عامل روان شناختی «خودپنداری» مورد بررسی قرار گرفته است. یافته های تحقیق نشان می دهد که هرچه میزان خودپنداری زنان بیشتر باشد، ادراک وجود سقف شیشه ای کمتر خواهد بود.
صفحات :
از صفحه 148 تا 187
  • تعداد رکورد ها : 3