جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 3
تاثیر راهبردهای فراشناختی یادگیری بر موفقیت تحصیلی دانشجویان زبان انگلیسی در آزموش از راه دور
نویسنده:
زاهدی کیوان, دری منش پرستو
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
هدف از انجام این تحقیق بررسی بسامد کاربرد راهبردهای فراشناختی یادگیری توسط دانشجویان ایرانی زبان انگلیسی در آموزش از راه دور می باشد و این که آیا استفاده از این راهبرد تاثیری بر سطح موفقیت تحصیلی آنان دارد یا خیر؟ دلیل انتخاب این راهبرد خاص، نقشی است که می تواند در رشد خودسامانی دانشجویان، که هدف اولیه هر نظام آموزش از راه دور است، داشته باشد. به این منظور از 228 دانشجوی زبان انگلیسی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در رشته های زبان و ادبیات انگلیسی، مترجمی زبان انگلیسی و آموزش زبان انگلیسی مشغول به تحصیل در نظام آموزش از راه دور دعوت به شرکت در این تحقیق شد. جمع آوری داده ها از طریق پرسشنامه آکسفورد (1990) صورت گرفت. از داده ها به منظور یافتن پیوند احتمالی بین استفاده از راهبردهای فراشناختی یادگیری و سطح موفقیت تحصیلی شرکت کنندگان استفاده شد. در این تحقیق معیار سنجش موفقیت تحصیلی، معدل دروس دانشگاهی شرکت کنندگان بود. شرکت کنندگان بر اساس معدل به دو گروه تقسیم شدند، آن هایی که معدل بین 12 تا 14.99 داشتند در گروه با درجه کمتر موفقیت و افرادی که معدلی بین 15 تا 18 داشتند در گروه با درجه بیشتر موفقیت قرار گرفتند. نتیجه تحقیق نشان می دهد که در سطح معنی داری 0.05 تفاوت معنی داری بین استفاده از راهبردهای فراشناختی یادگیری توسط شرکت کنندگان دو درجه موفقیت در سطح کارشناسی وجود دارد، اما در سطح کارشناسی ارشد این تفاوت بین دو گروه پیدا نشد.
صفحات :
از صفحه 117 تا 143
رابطه بین راهبردهای یادگیری و سبک های اسناد در دانش آموزان
نویسنده:
کیمیایی سیدعلی, غریب سمیه
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
مقدمه: این پژوهش، به منظور بررسی رابطه بین راهبردهای یادگیری (شناختی و فراشناختی) و سبک های اسناد (درونی و بیرونی) انجام گرفت.روش: در این مطالعه که از نوع همبستگی بود، آزمون های راهبردهای یادگیری کرمی و سبک اسناد سلیگمن در مورد 384 دانش آموز مقطع متوسطه شهرستان شیروان به اجرا درآمد. در تحلیل فرضیه ها از برنامه های آماری SPSS 11.5 و آزمون t، تحلیل واریانس یک طرفه و مجذور کای استفاده شد. متغیرهای مربوط به ابعاد اسناد در دو موقعیت درونی و بیرونی مورد بررسی قرار گرفتند.یافته ها: میزان استفاده دانش آموزان دختر از راهبردهای یادگیری، هم در حوزه شناخت و هم در حوزه فراشنـاخت، از پسران بیشتر بود. همچنین دانش آموزان دارای سبک اسناد درونی به طور معنی داری بیشتر از دانش آموزان دارای سبک اسناد بیرونی از راهبردهای فراشناختی یادگیری استفاده کردند.نتیجه گیری: دختران دانش آموز از راهبردهای یادگیری بیشتر از پسران استفاده می کنند. احتمال می رود که انتساب های درونی و راهبردهای فراشناخت در افزایش موفقیت و خودکارآمدی تحصیلی، یادگیری عمیق تر و عزت نفس دانش آموزان موثر باشند.
صفحات :
از صفحه 99 تا 104
تاثیر عوامل برانگیختن آگاهی و روشهای تدریس بر استفاده از راهبردهای یادگیری توسط فراگیران مذکور زبان انگلیسی
نویسنده:
صدیقی فیروز, نظری سعید
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
تحقیق حاضر به بررسی استفاده آگاهانه و ناآگاهانه از راهبردهای یادگیری توسط فراگیران مذکر زبان انگلیسی در دو روش تدریس مختلف پرداخته است. 160 زبان آموز مذکر سطح متوسط در سنین مختلف در این تحقیق شرکت کرده اند که 80 نفر از کانون زبان ایران با روش تدریس سمعی - زبانی و 80 نفر از مرکز زبان دانشگاه با روش تدریس ارتباطی انتخاب شده اند. برای جمع آوری داده های مورد نیاز از دو نوع ابزار استفاده شد: آزمون بسندگی آکسفورد (Allan, 1985) برای بدست آوردن میزان بسندگی شرکت کنندگان و مجموعه های راهبردهای یادگیری زبان (SILL, Oxford, 1986) برای ارزیابی میزان استفاده فراگیران از انواع راهبردهای یادگیری. همچنین برای برانگیختن آگاهی فراگیران در مورد استفاده از راهبردهای یادگیری، هر گروه آزمایشی قبل از پر کردن پرسشنامه مربوط، آموزش دیدند. تجزیه و تحلیل نتایج به دست آمده از گروههای آموزش دیده نشان داد که فراگیران مرکز زبان دانشگاه شیراز از چهار نوع راهبردهای شناختی، جبرانی، عاطفی و اجتماعی بهره بیشتری برده اند. در دو نوع دیگر یعنی فراشناختی و حافظه، فراگیران کانون زبان ایران بیشتر سود جسته اند. همچنین در هر موسسه فراگیران آموزش دیده در استفاده از تمامی راهبردها بهتر از آنهاییکه آموزش ندیده بودند عمل کردند.
صفحات :
از صفحه 17 تا 36
  • تعداد رکورد ها : 3