جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
نظریه، عدالت و تغییر اجتماعی: ادغام نظری و کاربردهای انتقادی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Christopher R. Williams, Bruce A. Arrigo (auth.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer US,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در طول تاریخ، بحران‌های اجتماعی و فکری پیشنهادهای قانع‌کننده‌ای را برای اصلاحات آغشته به حساسیت‌های مترقی مختلف به وجود آورده‌اند. برای مثال، در رشته جرم‌شناسی - به‌ویژه در طول دهه‌های 1980 و 1990- تعدادی از دیدگاه‌های نظری نامتعارف پدیدار شد که به دنبال به چالش کشیدن بسیاری از مفروضات نهفته در گفتمان جریان اصلی خود، و پیشنهاد راه‌حل‌های جایگزین برای تغییر معنادار و پایدار بود. . این تلاش‌ها که در جهت‌گیری فراگیر به عنوان «انتقادی» تلقی می‌شوند، می‌توانند در چندین رشته خاص نظری و روش‌شناختی تحقیق (مانند آنارشیسم، صلح‌طلبی، نظریه آشوب، پست مدرنیسم) ردیابی شوند. اگرچه این مدل‌های نوظهور از برخی جهات متمایز هستند، اما به‌واسطه نارضایتی مشترکشان با اندیشه‌های جرم‌شناسی مرسوم و با موضع رادیکالیزه‌شده‌شان در قبال بحران‌های معرفتی موجود و قبلاً بررسی‌نشده، به‌طور پارادایمیک مرتبط هستند. در مجموع، این دستور کار اصلاحاتی است که به دنبال ایجاد نظم اجتماعی انسانی تر و عادلانه تر است، به ویژه در شرایطی که شهروندان و جامعه با مشکلات نهادی و جمعی ناشی از جرم، بزهکاری و انحراف مواجه می شوند. تئوری، عدالت و تغییر اجتماعی: ادغام نظری و کاربردهای انتقادی مجموعه‌ای از مقالات تحریک‌آمیز را نشان می‌دهد که به طور سیستماتیک نقش نظریه اجتماعی انتقادی را در تقویت عدالت و تغییر در چندین زمینه اجتماعی مرتبط، هرچند مشکل‌ساز، مرور یا گسترش می‌دهد. با توجه به نیاز به پرداختن به تفاسیر مفهومی و دغدغه‌های عمل‌گرایانه، مقالات موجود در این جلد با «بحران مضاعف» مستمری که نظریه و عمل در ساخت دانش با آن مواجه است، دست و پنجه نرم می‌کنند. با تخصیص و ادغام بینش‌های مختلف از چندین خط تحقیق متحرک و متحرک، هر فصل به طرز ماهرانه‌ای نشان می‌دهد که کجا و چگونه تفکر جامعه‌شناختی و جرم‌شناختی متعارف نتوانسته است به طور مؤثر به موضوعات اجتماعی انسانی مانند بی خانمانی، بیماری روانی، حقوق اقلیت‌ها، عدالت نوجوانان، عدالت جهانی رسیدگی کند. خشونت و مجازات کیفری با انجام این کار، نظریه، عدالت و تغییر اجتماعی جهت‌گیری جدید و بسیار مورد نیاز را در رابطه با توسعه نظریه در علوم اجتماعی ارائه می‌کند و نشان می‌دهد که چرا ترسیم چنین مسیری از نظریه/عمل چشم‌انداز روشن‌تری برای عدالت و تغییر در جامعه و زندگی ما به همراه دارد. .
استحقاق و پیوند عاطفی: عدالت در روابط نزدیک [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Gerold Mikula, Melvin J. Lerner (auth.), Melvin J. Lerner, Gerold Mikula (eds.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer US,
چکیده :
ترجمه ماشینی: اگر حقیقت گفته شود، این جلد و پیشینیان مستقیم آن باید در زمره بلندپروازانه‌ترین، اگر نه صرفاً پرمدعا، تلاش‌های غیرقابل تصور، حداقل در علوم اجتماعی قرار گیرند. عناوین جلد و فصول، که نویدبخش تلفیق تجربیات احساس عدالت و پیوند عاطفی افراد در روابط نزدیک است، به اندازه کافی ساده و معقول به نظر می رسد. با این حال، چیزی که آنها نمی توانند بیان کنند، این واقعیت ساده است که ما در علوم اجتماعی انسانی هیچ درک محکمی از هیچ یک از این دو تجربه اساسی نداریم - آنچه ما گاهی اوقات "عشق" و "عدالت" می نامیم. برای شروع، حتی به عنوان «دانشمندان» متعهد به درک مبتنی بر گزاره‌های سیستماتیک که مفاهیم قابل مشاهده عمومی را به هم پیوند می‌دهند، در مورد ماهیت پیوندهای عاطفی که افراد را در روابط نزدیک پیوند می‌دهد -عشق، صمیمیت، مراقبت، پاسخگویی متقابل، یا احساس عدالت، اتفاق نظر روشنی نداریم. انصاف، شایستگی، و در تلاش های ما برای عدم استحقاق. و ما دائماً در مقابل این تجربیات پیچیده و متحرک به دلیل تمایل مداوم به تقلیل آنها به مظاهر "هیچ چیز جز" فرآیندهای روانشناختی یا حتی بیولوژیکی آشنا هستیم - "پاداش های ثانویه"، "ژن های خودخواه". پس چرا این حجم ? اگرچه پاسخ‌های زیادی برای این سؤال وجود دارد، احتمالاً کلیدی‌ترین آنها این است که مسائل اساسی آنقدر مهم و جذاب هستند که در گذشته‌ی نزدیک شاهد رشد موازی نسبتاً چشمگیری در علاقه دانشمندان علوم اجتماعی به این دو حوزه-عدالت و روابط نزدیک بوده است.
  • تعداد رکورد ها : 2