جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 8
در باب یقین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Ludwig Wittgenstein (لودویگ ویتگنشتاین)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این جلد بسیار مورد بحث که در 18 ماه آخر زندگی او نوشته شده و با الهام از علاقه او به دفاع از عقل سلیم G. E. Moore الهام گرفته شده است، تأملات ویتگنشتاین در مورد دانش و یقین را جمع آوری می کند، در مورد اینکه دانستن یک گزاره به طور قطع چیست.
کتاب راهنمای فلسفه راتلج: درباره ویتگنشتاین و کتاب «در باب یقین» او [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Andy Hamilton (اندی همیلتون)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: لودویگ ویتگنشتاین بدون شک مهمترین فیلسوف قرن بیستم است. او در کتاب «درباره یقین» به بحث در مورد مسائل محوری معرفت شناسی، از جمله ماهیت معرفت و شک و تردید می پردازد. کتاب راهنمای فلسفه روتلج برای ویتگنشتاین و در مورد یقین معرفی و ارزیابی می کند: حرفه ویتگنشتاین و پیشینه فلسفه بعدی او ایده ها و متن اصلی درباره یقین، از جمله پاسخ های آن به G.E. مور و بحث از مسائل اساسی در نظریه دانش اهمیت مستمر ویتگنشتاین در فلسفه معاصر. این کتاب راهنما برای همه دانشجویان ویتگنشتاین و برای کسانی که در معرفت شناسی و فلسفه زبان مطالعه می کنند ضروری است. در مورد یقین، کار نهایی ویتگنشتاین، به دسته‌ای از گزاره‌های «تصویر جهان» می‌پردازد که توسط G.E. مور. این‌ها تعهد پایدار ویتگنشتاین را به دسته‌بندی کاملاً تعریف‌شده از گزاره‌های تجربی به چالش می‌کشند و به ایجاد نقد شک‌گرایی کمک می‌کنند. با بسط دیدگاه ویتگنشتاین مبنی بر اینکه شک‌گرایی خود تضعیف‌کننده است، این کتاب راهنما تفسیری مبارزه‌جویانه و در عین حال درمانی ارائه می‌دهد که درباره یقین بین دیدگاه‌های کانت و هیوم قرار می‌گیرد.
درباره یقین و کشف المطالب آن
نویسنده:
لودویگ وی‍ت‍گ‍ن‍ش‍ت‍ای‍ن‌؛ مترجم: سیدموسی دیباج
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران - ایران: مولی,
کلیدواژه‌های اصلی :
كتاب “في اليقين” للودفيغ فتغنشتاين - مقدمة المترجم: مروان محمود
نویسنده:
مروان محمود
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
فهمیدن در باب یقین ویتگنشتاین [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Daniele Moyal-Sharrock (دنیل مویال شروک)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
باسینگستوک - انگلیس: Palgrave Macmillan (انتشارات پل گریو مک میلان),
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب نور بی‌سابقه‌ای را بر سومین شاهکار ویتگنشتاین، در باب یقین، روشن می‌کند و افکار او را در مورد باورهای اساسی و رد بدبینی روشن می‌کند. کتاب مویال-شاروک به عنوان مقدمه و تفسیری بر آخرین اثر اصلی فلسفی ویتگنشتاین، راهنمای ضروری برای دانش‌آموزان، محققین و عمومی خواهد بود.
تاملی بر کتاب «فهمیدن در باب یقین ویتگنشتاین» اثر دنیل مویال شروک: یادداشت های ناتمام یک فیلسوف
نویسنده:
محمدزهیر باقری نوع پرست
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
بی دلیلی باور: تأملی در "در باب یقین" ویتگنشتاین
نویسنده:
مینو حجت
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران - ایران: انتشارات هرمس,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
لودویگ ویتگنشتاین، فیلسوف اتریشی‏ الاصل قرن بیستم در سالهای پایانی عمرش دل مشغول واشکافی برخی مسائل معرفت ‏شناختی بود که حاصل تأملات وی در این باره یادداشت هایی بود که در کتابی تحت عنوان "در باب یقین" منتشر شد. این کتاب که یکی از مهمترین آثار ویتگنشتاین به شمار می‏رود حاوی اندیشه‏ های نظام ‏نیافته بسیار عمیقی است که دریافت عمق آنها در مواجهه نخستین بعید می ‏نماید. کتاب "بی دلیلی باور" در واقع حاصل مطالعات و تأملات نویسنده آن در جهت استنباط، تنظیم، و شرح نکاتی است که در این کتاب ویتگنشتاین مطرح شده ‏اند. مینو حجت عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی در کتاب خود به بحث و بررسی لوازمی که بر نظرات ویتگنشتاین مترتب دانسته شده پرداخته و آرای عمده مفسران این فیلسوف را نیز طرح و نقد کرده است. وی کوشیده است نه به باورهای شخصی این فیلسوف بلکه به امکان مبنایی عینی برای باورهای همگانی نزد وی بپردازد. مؤلف در بخش اول کتاب صرفاً از خود سخنان ویتگنشتاین استفاده مستقیم کرده است تا بتواند بینشهای وی درباره یقین را شرح و بسط دهد. مؤلف در بخش دوم و سوم اما با عطف نظر به برداشت مفسران به لوازم اظهارات ویتگنشتاین پرداخته است. بخش دوم به بررسی دیدگاه ویتگنشتاین نسبت به کل نظام معرفتی ما انسانها می ‏پردازد و این پرسش را مورد بررسی قرار می‏ دهد که آیا دیدگاه وی منجر به پرورش یک نظریه معرفت می‏ شود یا نه. بخش سوم به بررسی لوازم دیدگاه ویتگنشتاین در باب عینیت معرفت پرداخته و ضمن آن آرای بسیار متنوعی را که در این خصوص مطرح شده ‏اند، مورد نقد و کاوش قرار می‏ دهد. آخرین بخش از این کتاب اما به تأملی عمیق تر درباره برخی نکات برجسته و قابل تأمل دیدگاه ویتگنشتاین که در فصل های قبل کمتر مورد بحث قرار گرفته‏ اند می ‏پردازد و باز بحث و نظر درباره آن ها را به مسئله عینیت معرفت ختم می‏ کند.
در باب یقین
عنوان :
نویسنده:
لودویگ ویتگنشتاین
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
وضعیت نشر :
بی جا: هرمس,
چکیده :
این کتاب فلسفی است و حاوی یادداشتهای ویتگنشتاین راجع به دو سال آخر زندگی او و آخرین آرای معرفت شناختی اوست که سالها پس از مرگش منتشر شد. این اثر همچنین دارای بخشی با عنوان رنگ ها می باشد که به صورت جداگانه منتشر شد.
  • تعداد رکورد ها : 8