جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 25
رویکردهای معنایی-حقیقت در فلسفه چینی: یک حساب تکثرگرای متحد کننده [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Bo Mou
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Lexington Books,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب شرح متمایز کثرت‌گرایانه از حقیقت، دیدگاه‌گرایی مشترک ریشه‌دار (به‌اختصار JRP) را توضیح می‌دهد. این تبیین، رویکردهای مختلف نماینده، در حالی که از نظر فلسفی جالب توجه به حقیقت در فلسفه چینی اولیه است، بر اساس درک ماقبل نظری «راه-اشیا-گرفتن» از حقیقت است. این توضیح می‌دهد که چگونه JRP منابع تفسیری مؤثری را برای شناسایی و توضیح یک خط وحدت‌بخش که از طریق آن رویکردهای متمایز مربوط به نگرانی حقیقت می‌گذرد، فراهم می‌کند و چگونه آنها می‌توانند با یکدیگر صحبت کرده و مکمل یکدیگر باشند و به مطالعه معاصر موضوع حقیقت کمک کنند. با انجام این کار، این کتاب همچنین با برخی از درمان های متمایز در مطالعه مدرن فلسفه چینی درگیر است. JRP از طریق آزمایش قدرت توضیحی خود در تفسیر مؤثر آن رویکردهای حقیقت-نگرانی نماینده در فلسفه یی جینگ، فلسفه گونگسون لانگ، فلسفه موهیست متأخر، کنفوسیوسیسم کلاسیک و دائوئیسم کلاسیک، بیشتر توجیه و تقویت می شود. Mou از JRP به عنوان یک گزارش تکثرگرای متحد کننده اصلی در زمینه تعامل فلسفی متقابل سنت دفاع می کند، که همچنین می تواند به طور مؤثر با دیگر گزارش های حقیقت (شامل انواع دیگر گزارش های کثرت گرایانه) در فلسفه معاصر درگیر شود. هدف این کتاب دوگانه است: (1) ارتقای درک و برخورد ما از نگرانی حقیقت به عنوان یکی از پایه‌های راهبردی جنبش‌های فکری مختلف در فلسفه کلاسیک چین است که قصد دارند «چگونگی اوضاع» را به تصویر بکشند. (2) از سوی دیگر، بررسی این است که چگونه منابع مرتبط در فلسفه چینی می توانند به کاوش معاصر موضوع فلسفی حقیقت به روشی فلسفی جالب و جذاب کمک کنند.
فلسفه چین: فلسفه سیاسی، متافیزیک، معرفت‌شناسی و فلسفه تطبیقی چین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Wen Haiming (وِن های‌مینگ)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
کتاب «تاریخ اندیشه فلسفی چین» [Chinese Philosophy] به قلم وِن های‌مینگ [Wen Haiming] به معرفی اندیشه‌های فلسفی چین از دوره ماقبل خاندان چین تا روزگار معاصر اختصاص دارد و سیر تحول دگرگونی‌های تفکر فلسفی در چین را تصویر می‌کند. گیرایی منحصر به فرد فلسفه چینی در معرفت فلسفی آن نهفته است، معرفتی که حاصل گرامی داشتن و شناساندن مستمر آن توسط فلاسفه چینی در طول تاریخ است. با وجود اینکه این معرفت فلسفی نزد فلاسفه در دوره‌های گوناگون درباره کون و مکان زندگی آدمی است. دقت و درک حکمت ظریف فلاسفه چینی درباره زیست آدمی و جهان به افزایش فهم خواننده از زندگی و رویارویی بهتر با تغییرات جهان کمک می‌کند. در نهایت باعث ارتقای ارزش‌های زندگی می‌شود. نسخه اصلی کتاب تاریخ اندیشه فلسفی چین سال ۲۰۲۲ توسط انتشارات چاینا اینترکنتینتال پرس منتشر شده و حق کپی‌رایت‌شان در ایران به انتشارات ققنوس واگذار شده است. کتاب تاریخ اندیشه فلسفی چین نوشته وِن های‌مینگ است. این‌کتاب به معرفی اندیشه‌های فلسفی چین از دوره ماقبل خاندان چین تا روزگار معاصر اختصاص دارد و سیر تحول دگرگونی‌های تفکر فلسفی در چین را تصویر می‌کند. مکاتب فلسفی چین در این ‌کتاب ضمن مشخص‌ شدن ظرف زمانی و هر دوره تاریخی، با توجه به تقسیم‌بندی‌های غربی، تعریف و تبیین می‌شوند. ون های‌مینگ نویسنده کتاب پیش‌رو سال ۲۰۰۶ دکترای فلسفه تطبیقی‌ خود را از دانشگاه هاوایی دریافت کرد و در حال حاضر استاد دانشکده فلسفه دانشگاه خلق چین است و دو رشته فلسفه چین و فلسفه تطبیقی را به زبان‌های چینی و انگلیسی تدریس می‌کند.
فضایل اخلاقی و عقلانی در فلسفه غربی و چینی: چرخش به سوی فضیلت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Mi Chienkuo; Michael Slote; Ernest Sosa
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این اولین کتابی است که دیدگاه های غربی و چینی را در مورد فضایل اخلاقی و فکری گرد هم می آورد. ویراستاران Chienkuo Mi، Michael Slote و Ernest Sosa برخی از معرفت‌شناسان و اخلاق‌شناسان برجسته جهان را در ایالات متحده، اروپا و آسیا گرد هم آورده‌اند تا در زمینه‌ای جهانی آنچه را که آن‌ها «چرخش فضیلت» می‌خوانند، بررسی کنند. این 15 فصل هرگز قبلاً منتشر نشده است و با پوشش موضوعاتی که پل معرفت‌شناسی و فلسفه اخلاقی را ایجاد می‌کنند، نشان می‌دهد که یک چرخش فلسفی گسترده از مسائل کانتی و فایده‌گرا و به سمت دغدغه‌های شخصیت‌محور و عامل محور است. هدف این جلد این است که به دانشجویان و محققین به طور یکسان نشان دهد که بازگشت (دوباره) به سمت فضیلت در سنت غربی با چرخش (دوباره) به سمت فضیلت در فلسفه چینی دنبال می شود.
اخلاق فضیلت و نتیجه‌گرایی در فلسفه چینی اولیه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Bryan Van Norden
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در این کتاب، برایان دبلیو. ون نوردن، کنفوسیوس گرایی اولیه را به عنوان شکلی از اخلاق فضیلتی و موهیسم، جنبشی ضد کنفوسیوس، به عنوان نسخه ای از نتیجه گرایی بررسی می کند. روش شناسی فلسفی تحلیلی است، به این دلیل که تأکید بر تفسیر روشن متون و بررسی انتقادی استدلال های فلسفی ارائه شده توسط هر یک از طرفین است. ون نوردن نشان می‌دهد که آیین کنفوسیوس، در حالی که از نظر شکلی از اخلاق فضیلت، شبیه به ارسطویی است، مفاهیم متفاوتی از «زندگی خوب»، فضایل، طبیعت انسانی و تزکیه اخلاقی ارائه می‌کند.
مواجهه ارنست سوسا با فلسفه چینی: رویکردی میان‌فرهنگی به معرفت‌شناسی فضیلت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Yong Huang (یونگ هوانگ)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bloomsbury Academic,
چکیده :
ترجمه ماشینی: ارنست سوسا که یکی از چهره های اصلی سنت تحلیلی انگلیسی-آمریکایی است، پیشگام معرفت شناسی فضیلت معاصر است. گروهی از محققان مشهور فلسفه چین که برای اولین بار با کار مهم او درگیر شدند، معرفت شناسی تحلیلی غربی را با موضوعات و موضوعات تاریخ سنت چینی به گفتگو می اندازند تا چندین نقطه ارتباط را آشکار کنند. با تکیه بر متفکران و متون کنفوسیوس، دائوئیسم، و بودیسم چینی، فصل‌ها موضوعاتی را در معرفت‌شناسی فضیلت‌شناسی، مانند شکاف قابل اعتماد و مسئولیت‌گرا، تمایز بین فضایل سازنده دانش و فضایل کمکی به دانش، صلاحیت معرفتی، و نقش شهادت. این جلد شامل پاسخ‌های سازنده و نظام‌مند سوسا به تفسیر هر محقق از کارش، ارزش گفت‌وگوی بین‌فرهنگی، پیشبرد حوزه معرفت‌شناسی فضیلت، و هموار کردن راه برای تعامل بیشتر بین سنت‌های فلسفی را نشان می‌دهد.
کتاب راهنمای پژوهشی بلومزبری در زمینه فلسفه چینی و جنسیت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Ann A. Pang-White
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
تاریخ فلسفه چینی راتلج [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Bo Mou (بو مو)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: تاریخچه فلسفه های جهانی راتلج از زمان انتشار اولین مجلدات در سال 1993، کتاب معتبر تاریخ فلسفه راتلج با ویرایش G.H.R. پارکینسون و اس.جی. شانکر، خود را به عنوان جامع ترین بررسی زمانی فلسفه غرب موجود معرفی کرده است. مهم ترین جنبش های فلسفی از قرن ششم قبل از میلاد تا به امروز را مورد بحث قرار می دهد. در این مجلدات به تمام شخصیت های اصلی فلسفه غرب پرداخته شده است. فیلسوفان به وضوح در بافت فرهنگی و علمی زمان خود قرار گرفته اند. در مجموعه اصلی تاریخ فلسفه راتلج، سنت‌های یهودی، اسلامی و چینی در چارچوب فلسفه غرب مورد بحث قرار می‌گیرند که با آن پیوندی جدایی ناپذیر دارند. تاریخ فلسفه اسلامی، تاریخ فلسفه یهود، و تاریخ فلسفه چین برای تکمیل جلدهای اصلی با پرداختن به این سه سنت فلسفی طراحی شده اند. آنها تجزیه و تحلیل گسترده ای از مهم ترین متفکران و مفاهیم ارائه می دهند. مطابق با بقیه مجموعه، هر جلد دارای فهرست و کتابشناسی جامع است و شامل فصول برخی از تأثیرگذارترین محققان در این زمینه است.
مقدمه ای بر سیر فلسفه در چین باستان
نویسنده:
و. گ. بوروا , م. ل. تیتارنکو ؛ مترجم : مجید کلکته چی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
انتشارات پیام,
درآمدی بر فلسفه چینی: از فلسفه باستان تا بودیسم چینی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
JeeLoo Liu (جیلو لیو)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: مقدمه ای بر فلسفه چینی رمز و راز فلسفه چین باستان را باز می کند و پیچیدگی بودیسم چینی را با قرار دادن آنها در زمینه گفتمان معاصر آشکار می کند. مسائل و بحث های اصلی در فلسفه چینی، مکاتب مختلف فکری آن، و فیلسوفان اصلی آن را روشن می کند. شامل هشت فیلسوف اصلی در دوره باستان، از جمله کنفوسیوس، لائوزی، و ژوانگزی است. پیوندهای بین مکاتب مختلف فلسفی را روشن می کند. در را برای مطالعه بیشتر رابطه بین فلسفه چین و غرب باز می کند.
  • تعداد رکورد ها : 25