جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 3
مبارزه برای به رسمیت شناسی: دستور زبان اخلاقی مبارزات اجتماعی
نویسنده:
Axel Honneth
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
MIT Press,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: در این مطالعه راهگشا، اکسل هونت استدلال می کند که "مبارزه برای به رسمیت شناختن" در مرکز تضادهای اجتماعی است و باید باشد. هانت با حرکت آرام بین فلسفه اخلاق و نظریه اجتماعی، بینش هایی را در مورد موضوعاتی مانند اشکال اجتماعی شناخت و عدم شناخت، مبنای اخلاقی تعامل در تعارضات انسانی، رابطه بین مدل شناخت و مفاهیم مدرنیته، مبنای هنجاری نظریه اجتماعی ارائه می دهد. و امکان میانجیگری بین هگل و کانت.
به رسمیت شناسی و آزادی: اندیشه سیاسی اکسل هونت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Jonas Jakobsen; Odin Lysaker
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
BRILL,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: به رسمیت شناختن و آزادی، بحث های به روز اندیشه سیاسی اکسل هانت را توسط ده متخصص در این زمینه ارائه می دهد. همچنین شامل مصاحبه ای با هانت و مقاله ای از او در مورد آموزش و دموکراسی است که قبلاً به زبان انگلیسی منتشر نشده بود.
تحلیل جامعه شناختی تنوع جنبش زنان در کشورهای اسلامی منطقه خاورمیانه
نویسنده:
حاضری علی محمد, محمدی نعیما
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
مقاله حاضر با استفاده از روش تحلیل بین کشوری به گونه شناسی اندیشه های مطرح در مورد به رسمیت شناسی هویت زنان در کشورهای اسلامی پرداخته است. در این کشورها علی رغم تسلط فرهنگ اسلامی رویکردهای نظری متنوع و متناقضی درباب زنان شکل گرفته است. با توجه به نظریه هونت، اندیشه به رسمیت شناسی در کشورهایی ارزش مطالعه دارد که از یک سو توسعه جنسیتی و توانمندسازی جنسیتی آن ها بالاست و از سوی دیگر تحت تاثیر ساختار سیاسی، گروهی از زنان از جانب حکومت، با تحقیر، انکار یا اختلال در به رسمیت شناسی مواجهند. نظر به آنچه گفته شد، دو موضع نظری: 1) اندیشه به رسمیت شناسی هویت زنان اسلام گرا در کشورهای اقتدارگرا- سکولار 2) اندیشه به رسمیت شناسی هویت زنان تجددگرا در کشورهای اقتدارگرا- شریعت گرا قابل شناسایی است. نتایج این تحقیق نشان می دهد در شرایطی که کشورهای مصر، مراکش و تونس بستر مناسبی برای شکل گیری فمینیسم اسلامی است، کشورهای ایران، لبنان، بحرین، الجزایر و امارات بستر مناسبی برای شکل گیری فمینیسم مدرن و پسامدرن است. همچنین در کشورهایی نظیر قطر، کویت و عربستان به دلیل شکاف میان توسعه انسانی و توسعه جنسیتی امکان شکل گیری جنبش زنان برای به رسمیت شناسی وجود ندارد.
  • تعداد رکورد ها : 3