جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
اولین فیلسوفان زن آمریکا: بذر هگل، 1860-1925 [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Dorothy G. Rogers (دوروتی جی. راجرز)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: جنبش آرمان‌گرای آمریکایی در سال 1858 در سنت لوئیس، میسوری آغاز شد و با پیوستن زنان و تأثیرگذاری بر توسعه آن، تأثیرگذارتر شد. سوزان الیزابت بلو به عنوان یک مربی و نظریه پرداز آموزشی که اولین برنامه مهدکودک عمومی را در آمریکا (1873-1884) پایه گذاری کرد، به خوبی شناخته شده بود. آنا سی. براکت یک نظریه پرداز فمینیست و آموزشی و اولین مدیر زن یک مدرسه متوسطه (مدرسه عادی سنت لوئیس، 1863-1863) بود. گریس سی بیب منتقد ادبی فمینیست و اولین رئیس زن در دانشگاه میسوری، کلمبیا (1878-1884) بود. ایده آلیسم آمریکایی در دهه 1880 با تأسیس مدرسه فلسفه کنکورد در ماساچوست شکل جدیدی به خود گرفت. الن ام میچل در این جنبش در سنت لوئیس و کنکورد شرکت کرد. او یکی از اولین زنانی بود که در یک کالج مشترک (دانشگاه دنور، 1890-1892) به تدریس فلسفه پرداخت. لوسیا ایمز مید، ماریتا کیز و الیزا ساندرلند در کنکورد به جنبش پیوستند. لوسیا ایمز مید در اوایل قرن بیستم یک نظریه‌پرداز صلح‌طلب اصلی شد. کیس و ساندرلند جزو اولین زنانی بودند که موفق به کسب مدرک دکترا شدند. در فلسفه (دانشگاه میشیگان، 1891، 1892). کیز در مورد نوع دوستی سیاسی نوشت و با میچل تمایز تدریس در یک موسسه آموزشی مختلط را به اشتراک گذاشت (کالج باتلر، 1896-1899). اینها اولین زنان آمریکایی بودند که به عنوان یک گروه وارد فلسفه شدند و آن سالها را بین فیلسوف دانشگاهی آماتور، فراحرفه ای و حرفه ای پل زدند. کتاب جدید دوروتی راجرز سرانجام به آنها توجهی را که شایسته آن هستند می دهد.
زنان رنگین پوست و فلسفه: خوانشی انتقادی [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Naomi Zack (نائومی زک)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
Wiley,
چکیده :
ترجمه ماشینی: فلسفه در هزاره چهارم خود است اما این مجموعه اولین در نوع خود است. دوازده زن رنگین‌پوست معاصر که فیلسوف دانشگاهی آمریکایی هستند، روش‌ها و موضوعات این رشته را از دیدگاه‌هایی که بخشی از تجربیات آن‌ها به‌عنوان آمریکایی آفریقایی‌تبار، آسیایی آمریکایی، لاتین، نژادهای مختلط و بومیان آمریکا برگرفته است، در نظر می‌گیرند. این مقالات بیانگر دیدگاه های نویسندگان در مورد طیف گسترده ای از موضوعات است: جامعه، معرفت شناسی و هویت اجتماعی، دگرگونی، متافیزیک، اخلاق عقل گرا، وفاداری، تاریخ فکری، و واقع گرایی. نگارش بدون اصطلاح است و روش های استدلال برای فیلسوفان سنتی آشنا خواهد بود. ایده ها، تفاسیر و پیشنهادات به تغییراتی در این زمینه می پردازد که بسیاری از خوانندگان آن را اجتناب ناپذیر و دیررس تشخیص می دهند. مضامین شامل نقد سنت، کاربرد روش فلسفی در مسائل اجتماعی و پیشنهادهایی برای تغییر است. موضوعات خاص از مسائل اخلاقی در ازدواج بین نژادی گرفته تا حقوق بومی تا کاربرد علوم شناختی تا نظریه های متافیزیکی خواص را شامل می شود. با وجود گستردگی، زنان رنگین‌پوست و فلسفه، مفروضات و جهت‌گیری‌های جدید را عمیقاً و با ویژگی شفاف بررسی می‌کنند. این مجموعه را می‌توان به‌عنوان چالشی برای این حوزه و همچنین محفلی برای کوچک‌ترین اقلیت آن، به‌عنوان اطمینان و دلگرمی برای اندیشمندان مستقل از مرکز تا پیرامون خواند.
  • تعداد رکورد ها : 2