جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
ماتریالیسم نظری ارنست بلوخ: هستی شناسی، معرفت شناسی، سیاست [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Cat Moir
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Brill,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در ماتریالیسم نظرورزانه ارنست بلوخ: هستی‌شناسی، معرفت‌شناسی، سیاست، کت مویر تفسیر جدیدی از فلسفه ارنست بلوخ ارائه می‌کند. استقبال از آثار بلوخ او را به‌عنوان یک رئالیست ساده‌لوح، یک فیلسوف طبیعت رمانتیک، یک متفکر توتالیتر، و یک خردگرای غیرعقلانی دیده است که سبک ادبی مبهم او به دلیل فقدان دقت سیستماتیک است. مویر با بازسازی ابعاد هستی‌شناختی، معرفت‌شناختی و سیاسی ماتریالیسم نظری او، این مفاهیم از بلوخ را به چالش می‌کشد. مویر از طریق خوانشی دقیق و تاریخی از کار اصلی هستی شناسی بلوخ، Das Materialismusproblem، seine Geschichte und Substanz (مساله ماتریالیسم، تاریخچه و جوهر آن)، بلوخ را به عنوان یکی از مهم ترین متفکران انتقادی قرن بیستم معرفی می کند.
هفت یادداشت درباره فلسفه ارنست بلوخ
نویسنده:
مانفرد بور، ترجمه: شروین طاهری
نوع منبع :
مقاله , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
حلقه تجریش,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
مانفرد بور از فلاسفه مشهور برلین شرقی است. در حوزه فلسفه فیشته متخصص و از فعالان حوزه فلسفه در آلمان شرقی بود. جستار کوتاه پیش رو نقدی است تیتروار از صورتبندی های فلسفه بلوخ. او می کوشد نشان دهد که در افق “فلسفه امید” بلوخ کاستی هایی بنیادین وجود دارد. نگاه خیره بلوخ به آینده باعث می شود “اکنون” فراموش شود و همین بلندپروازی او را در موضع گیری نسبت به “دولت برآمده از انقلاب” دچار لغزش می کند. با وجود لحن طئنه آمیز و اشارات جدلی به “خطای” بلوخ اما همچنان فلسفه او از نظر بور می تواند به عنوان فلسفه عزیمت از “وضعیت معاصر” فلسفه اروپایی تلقی شود. هرچند هیچ دلیلی در نوشتار وجود ندارد! ترجمه این متن در ادامه روند بررسی و شناخت فلسفه بلوخ انجام شده است. سرفصلهای بور بعدتر توسط بسیاری از منتقدان بلوخ تکرار شد. مهمترین آنها از آن تری ایگلتون در کتاب “امید بدون خوشبینی” است.
  • تعداد رکورد ها : 2