جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 5
داروینیسم اخلاقی: چگونه لذت گرا شدیم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Benjamin Wiker (Author), William A. Dembski ( Forward )
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
IVP,
چکیده :
ترجمه ماشینی: سقط جنین مرگ آسان. کودک کشی. بی بندوباری جنسی. ایده ها و اعمالی که زمانی غیرقابل تصور بودند، امری عادی شده اند. به نظر می‌رسد که ما در دنیای اخلاقی متفاوتی نسبت به چند دهه پیش زندگی می‌کنیم. به نظر می رسد رضایت و عدم اجبار آخرین بقایای اخلاقی است که مدت هاست پشت سر گذاشته شده است. اصول اخلاقی مسیحی اکنون به راحتی کنار گذاشته شده و با آنچه که به طرز عجیبی به عنوان اخلاقی برتر، بزرگوارتر، محترمانه و حتی فروتن معرفی می شود، جایگزین شده است. چگونه از جایی که شروع کردیم اینقدر دور شدیم؟ آیا می توان جلوی کاهش را گرفت؟ بن ویکر، در این کتاب تحریک‌آمیز و روشنگر، داستان شگفت‌انگیزی را دنبال می‌کند که وضعیت فرهنگی کنونی ما را توضیح می‌دهد. ویکر ریشه‌های لغزش اخلاقی ما را به تئوری اخلاقی و کیهان‌شناسی الحادی فیلسوف یونان باستان اپیکور می‌رسد. آموزه های مسیحی مدت ها قبل از اینکه با ظهور و پذیرش داروینیسم به اوج خود برسد، با این جهان بینی در ستیز بود. اما ویکر ادعا می‌کند که داروینیسم بود که این آموزه باستانی را با مبنای ظاهراً مدرن و علمی که ذهن‌های قرن بیستم را تسخیر کرد، ارائه کرد. ویکر نشان می‌دهد که این فلسفه اتمیستی و ماتریالیستی کهن، نیروی هدایت کننده پشت داروینیسم را تأمین می‌کند و با قدرت، خمیدگی لذت‌گرایانه جامعه ما را پیش می‌برد و در عین حال خود را تحت پوشش علم ناب تبلیغ می‌کند. این کتاب نه تنها برای کسانی که داروینیسم را واقعیتی صرفاً علمی می دانند، بلکه برای مسیحیانی است که گاهی اوقات به طور متناقض به اعتقادات اخلاقی مسیحی خود عمل کرده اند و بنابراین در شناخت و پرداختن به زیربناهای فرساینده باستانی بحران اخلاقی و فکری کنونی ما شکست خورده اند، چالشی است.
چگونه یک اپیکوری باشیم: هنر باستانی خوب زیستن [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
by Catherine Wilson (Author)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
Basic Books,
چکیده :
ترجمه ماشینی: اپیکوریسم مشکل شهرت دارد و افراد پرخور مبتلا به نقرس یا توصیه به خوردن، نوشیدن و شاد بودن را به ذهن می آورد. فیلسوف کاترین ویلسون در کتاب چگونه یک اپیکوری باشیم، نشان می دهد که اپیکوریسم بهانه ای برای گذراندن اوقات خوب نیست: بلکه وسیله ای برای داشتن یک زندگی خوب است. اگرچه امکانات مدرن و پیشرفت علمی به طور قابل توجهی کیفیت زندگی ما را بهبود بخشیده است، بسیاری از مشکلات یونانیان باستان - عشق، پول، خانواده، سیاست - در اشکال جدید با ما باقی مانده است. برای غلبه بر این موانع، اپیکوریان فلسفه ای را اتخاذ کردند که عقل، احترام به جهان طبیعی و احترام به همنوعان خود را ترویج می کرد. ویلسون با به کارگیری این حکمت باستانی در طیفی از مشکلات مدرن، از روال مراقبت از خود و درگیری های عاشقانه گرفته تا مسائل مربوط به سیاست عمومی و عدالت اجتماعی، به ما نشان می دهد که چگونه می توانیم زندگی خود را با هدف و لذت پر کنیم.
درآمدی کوتاه بر اپیکوریسم [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
by Catherine Wilson (Author)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
OUP Oxford ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: اپیکوریسم معمولاً با نگاهی بی دغدغه به زندگی و جستجوی لذت ها، به ویژه لذت های سفره، همراه است. با این حال، این یک سیستم پیچیده و متمایز از فلسفه بود که بر سادگی و اعتدال تأکید می کرد و طبیعت را متشکل از اتم ها و خلاء می دانست. اپیکوریسم یک مکتب فکری است که میراث آن تا به امروز همچنان ادامه دارد. در این مقدمه بسیار کوتاه، کاترین ویلسون ایده‌های کلیدی مکتب را توضیح می‌دهد و آن‌ها را با ایده‌های رواقیون رقیب و با اخلاق کانتی مقایسه می‌کند و تأثیر آن‌ها را بر توسعه اندیشه علمی و سیاسی از لاک، نیوتن و گالیله تا روسو، مارکس، بنتام و میل ردیابی می‌کند. او در مورد پذیرش و اقتباس از نقوش اپیکوری در علم، اخلاق، و سیاست از قرن هفدهم به بعد بحث می کند و اهمیت اپیکوریسم را در زندگی مدرن مورد بررسی قرار می دهد.
اپیکوریسم در خاستگاه مدرنیته [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
by Catherine Wilson (Author)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
OUP Oxford,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این مطالعه برجسته به بررسی نقش کشف مجدد نوشته‌های اتمیست‌های باستان، اپیکور و لوکرتیوس، در بیان نظام‌های فلسفی عمده قرن هفدهم می‌پردازد، و به طور گسترده‌تر، تأثیر آنها بر تکامل علوم طبیعی و اخلاقی را بررسی می‌کند. و فلسفه سیاسی هدف انتقادات فلسفی مستمر و سخت توسط سیسرو، و اهانت از سوی پدران مسیحی کلیسای اولیه، به دلیل آن تعهد سرسختانه به فقدان نظارت الهی و پایان پذیری زندگی، فلسفه اپیکوری دوباره در دوره انقلاب علمی ظاهر شد، زمانی که ارسطویی مکتبی را جایگزین کرد. هم نظریه قرارداد اجتماعی مدرن و هم فایده گرایی در اخلاق بر اساس اصول آن استوار بودند. کاترین ویلسون نشان می دهد که چگونه تصویر متمایز اپیکوری از جهان طبیعی و اجتماعی در فلسفه جا افتاده است، و چگونه حضوری شناخته شده و اغلب ناشناخته در نوشته های دکارت، گاسندی، هابز، بویل، لاک، لایبنیتس، برکلی است. با فصل‌هایی که به فیزیک و کیهان‌شناسی اپیکوری، فلسفه جسمانی یا «مکانیکی»، مسئله فناپذیری روح، زمینه‌های اقتدار سیاسی، ماهیت منازعه‌آمیز فلسفه تجربی، اختصاص یافته است. احساس، کنجکاوی، و نقش لذت و فایده در اخلاق، نویسنده دلیل قانع‌کننده‌ای برای اهمیت ماتریالیسم در فلسفه قرن هفدهم بدون دست کم گرفتن عمق و اهمیت مخالفت با آن، و اهمیت تداوم آن در فلسفه قرن هفدهم ارائه می‌کند. جهان معاصر شعر بزرگ لوکرتیوس، در باب ماهیت اشیا، چارچوب مرجع این تحقیق عمیقاً تحقیق شده در مورد خاستگاه های فلسفه مدرن را فراهم می کند.
  • تعداد رکورد ها : 5