جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 4
توسل به تجربه زنان در اخلاق: درس هایی از فمینیسم و ​​چالش نقد پسااستعماری [نمایه مقاله انگلیسی]
نویسنده:
Lai-Shan Yip: لای-شان ییپ
نوع منبع :
نمایه مقاله
چکیده :
ترجمه ماشینی: توسل به تجربه زنان برای ترسیم اخلاقیات دینی با موضوع تنوع فرهنگی و استعمار که توسط نقد پسااستعماری مطرح شده، گیج شده است. هدف این مقاله بررسی بحث‌های فمینیسم جهان سوم و فمینیسم مسیحی در برخورد با تفاوت و همبستگی است که منجر به فراخوانی برای تحلیل زمینه‌ای و نگاشت قدرت مرتبط می‌شود. پیشنهاد مارگارت آ.فارلی برای اخلاق جنسی در کتاب «Just Love: فقط عشق» سپس به عنوان مثالی برای بحث در مورد اینکه چگونه جستجو برای اخلاق مشترک در میان تنوع فرهنگی ممکن است از برنامه‌های استعماری و امتیازات دیگر جلوگیری یا تقویت کند، خواهد بود.
از توبه تا خیریه: زنان پارسا و اصلاحات کاتولیک در پاریس [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Diefendorf, Barbara B
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: از توبه تا خیریه درک ما از جایگاه زنان در احیای نهادی و معنوی معروف به اصلاحات کاتولیک را به‌طور اساسی بازبینی می‌کند. با تمرکز بر پاریس، جایی که پنجاه جماعت مذهبی جدید برای زنان در همین چند سال تأسیس شد، نقش فعال زنان را به عنوان بنیانگذاران و حامیان جوامع مذهبی، به عنوان رهبران معنوی در این جوامع، و به عنوان سازمان دهندگان اشکال نوآورانه کمک های خیریه به فقرا بررسی می کند. . این کتاب با رد این دیدگاه بسیار رایج مبنی بر اینکه اصلاحات کاتولیک جنبشی تحت سلطه مردان بود که تأثیر اصلی آن بر زنان کنترل و محدود کردن آنها بود، نشان می‌دهد که چگونه زنان پارسا نقش مهمی داشتند و در کنار مردان - و گاهی اوقات پیش از مردان - کار می‌کردند. اصلاح طلبان در عین حال، با یافتن ریشه‌های جنبش در معنویت توبه‌آمیز که ریشه در عذاب‌های جنگ مذهبی دارد، درک جدیدی از زمان‌شناسی و ویژگی اصلاحات کاتولیک فرانسه ایجاد می‌کند. این استدلال می کند که میل نیرومند برای فرونشاندن خشم خدا از طریق اعمال زهد قهرمانانه ناشی از جنگ ها با صلح فروکش نکرد، بلکه در ایجاد صومعه های سختگیرانه و متفکرانه، خروجی های جدیدی یافت. تحسین زاهدان مقدس باعث ایجاد مشاغل جدید شد و صومعه‌ها زیاد شد، زیرا زنان مذهبی متدین به خانه‌هایی هجوم آوردند که با برخورداری از حقوق ویژه اعطا شده به بنیانگذاران، ممکن است وارد صومعه شوند و در زندگی صومعه شرکت کنند. شور و شوق توبه ناگزیر از بین رفت، در حالی که تنش های اجتماعی و اقتصادی جدید زنان را تشویق کرد تا تقوای خود را به سمت اهداف متفاوت هدایت کنند. در دهه 1630، خدمات خیریه جایگزین زهد توبه آمیز به عنوان شیوه معنوی غالب شد. زنان پارسا با بهره‌گیری از دعوت شورای ترنت برای تعلیم و تعلیم افراد نادان، جماعت‌های بدیع جدیدی را برای کمک به اعضای کمتر مورد علاقه جنس خود تأسیس کردند و برای خدمت به طردشدگان جامعه و فقرا، انجمن‌های همبستگی مذهبی ایجاد کردند. کوشش‌های آن‌ها برای کمک‌رسانی به جنگ در دوران فروند به‌ویژه شایسته تقدیر است.
پرهیزکاری زنانه و اصلاحات کاتولیک در فرانسه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Jennifer Hillman
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: هیلمن گزارشی جذاب از نقش زنان در جریان اصلاحات کاتولیک در فرانسه ارائه می دهد. او شیوه‌های عبادی شبکه‌ای از زنان قدرتمند را بازسازی می‌کند که نشان می‌دهد چگونه تقوای کاتولیک را با نقش‌های خود به‌عنوان بخشی از نخبگان اشرافی آشتی داده‌اند، و این دیدگاه را که اصلاحات کاتولیک یک دغدغه مردانه است به چالش می‌کشد.
الهیات فمینیستی و دنیوی شدن
نویسنده:
مجید موحد
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
شیراز: دانشگاه شیراز,
چکیده :
فمینیسم چه به عنوان یک جنبش اجتماعی و یا نوعی نظام معرفت شناختی، دین را به عنوان عامل اساسی مشروعیت بخش ساختار پدرسالاری به چالش کشیده است. متکلمان فمینیست با انتقادات شدید نسبت به کلیه ادیان و تاکید بر مساله جنسیت خداوند مقوله جدیدی را در مطالعات دینی مطرح نمودند. اینان رهیافت جدیدی را تحت عنوان الهیات فمینیستی و ایده زنانه شدن دین در مطالعات دینی طرح نمودند. نتایج پژوهش نشان می دهد که گسترش رویکرد انتقادی فمینیستی در درون آیین مسیحیت، افزایش آگاهی های زنان و گسترش مشارکت آنان در جامعه، به ویژه طرح ایده زنانه شدن دین، تاکید بر تکثر ادیان و ارایه ادیان شخصی دارای رویکرد زنانه، تقابل شدید با بنیادگرایی، ارایه بدیل هایی مونث برای خداوند، و ارایه عناصر ساختاری الهیات فمینیستی که در آن ها تاکید بر این جهان و زندگی بشر در آن جایگزین رویکردهای اخروی دینی گردیده است، از جمله تاثیرات الهیات فمینیستی بر فرایند دنیوی شدن در دنیای غرب به حساب می آید.
صفحات :
از صفحه 81 تا 106
  • تعداد رکورد ها : 4