جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 3
کانت و الهیات [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Pamela Sue Anderson (پاملا سو اندرسون) , Jordan Bell (جردن بل)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bloomsbury Academic,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این عنوان مقدمه ای است بر تأثیر عقاید کانت بر الهیات و پاسخ از الهیات. به طور گسترده تأیید می شود که فلسفه کانت تأثیر عمده ای بر الهیات داشته است. با این حال، به دلیل گستردگی و پیچیدگی نظام فلسفی کانت، الهی‌دانان و اخلاق‌شناسان معاصر تمایل دارند از نوشته‌های واقعی او دوری کنند و غالباً درک نادرستی از ایده‌های اصلی او درباره عقل، اخلاق و دین نشان می‌دهند. اندرسون و بل قصد دارند کانت را دوباره در دسترس نسل های جدید دانشجویان قرار دهند و دانشگاهیان قرن بیست و یکم را برای بازگشت به عقلانیت روشنگری به چالش بکشند. «کانت و الهیات» در کتاب «نقد عقل محض، مبانی متافیزیک اخلاق و نقد عقل عملی» و همچنین «دین در مرزهای عقل صرف» کانت نگاهی تازه به آزادی، شر و خودمختاری انسان دارد. و «پاسخی به سؤال: روشنگری چیست؟»، نشان می‌دهد که چگونه این متون اصلی می‌توانند بحث‌ها را درباره طیفی از موضوعات از جمله رستگاری، برزخ، مناسک و نقش عقل برای دینداران امروزی آگاه کنند. مجموعه «فلسفه و الهیات» به فیلسوفان اصلی می پردازد و ارتباط آنها با اندیشه الهیات و نیز پاسخ الهیات را بررسی می کند.
الهیات عقلانی کانت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Allen W. Wood
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: آلن دبلیو وود در کتاب الهیات عقلانی کانت به بررسی دیدگاه کانت در مورد مفهوم خدا و تلاش برای نشان دادن وجود خدا می پردازد. او می نویسد، ما نمی توانیم درک کامل یا متعادلی از اندیشه کانت در مورد موضوعات دینی داشته باشیم، تا زمانی که تأملات او را که اغلب به شدت انتزاعی، مبهم و ظریف در رابطه با منشأ، محتوا و جایگاه عقلانی ما هستند، در نظر نگیریم. مفهوم موجود برتر. اهمیت این جنبه از اندیشه کانتی، به گفته وود، در اصالت آن، در تأثیر تاریخی آن، و در بینشی است که نسبت به سنت الهیات عقلانی در فلسفه قرون وسطی و مدرن ارائه می دهد. او معتقد است که این کتاب همچنین ابزاری برای درک کلیت کار کانت و دستیابی به درک مناسب از محتوای ایمان اخلاقی کانت فراهم می‌کند. نویسنده بر فصل کانت درباره عقل ایده‌آل یا ناب از نقد عقل محض تمرکز می‌کند و همچنین بحث می‌کند. سایر نوشته‌های کانتی (به‌ویژه سخنرانی‌های الهیات فلسفی، نقد داوری، و چندین مقاله پیشانتقادی کانت) که در آنها موضوع الهیات عقلانی برجسته است. این کتاب با مروری مختصر و ارزیابی انتقادی از تزهای نظری تر کانت، مکمل کتاب قبلی وود، دین اخلاقی کانت است.
خدا در تفکر مایستر اکهارت و ایمانوئل کانت (کاوش در زمینه های الهیاتی نظام کانتی در پرتو خوانش آثار اکهارت)
نویسنده:
حمید اسکندری
نوع منبع :
رساله تحصیلی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
مسئل? اصلی بدین قرار است: آیا الهیاتِ کانت منحصر به همان چیزی است که در کتابِ «نقدِ عقلِ محض» بیان شده است؟ یعنی آیا کتابِ «نقدِ عقلِ محض» به‌کلّی خالی از الهیاتِ نظری است؟ و اینکه: آیا نظامِ نقدِ اوّلِ کانت واجدِ کدام رگه‌هایِ الهیاتی است؟ چنانکه در پیش‌گفتارِ رساله توضیح داده‌ایم، ما از بررسیِ شرایط و روابطِ تاریخیِ میانِ کانت و اکهارت صرفِ نظر کرده‌ایم. ما صرفاً کوشیده‌ایم تا نظام‌هایِ فکریِ کانت و اکهارت را به‌عنوانِ دو نظامِ مستقلِ برآمده از ذاتِ فرضاً مشترکِ آدمی با یکدیگر مقایسه کنیم. برای این کار، نخست شرحی از امهاتِ تفکرِ اکهارت (حسبِ کتابِ مواعظ) ارائه کرده‌ایم تا آینه‌ای فراهم کنیم و سیمایِ الهیاتیِ کانت را در آن بنگریم. هدفِ ما آشکار ساختنِ وجوهِ مشترکِ نظامِ نقدِ عقلِ محض و مواعظ بوده است.
  • تعداد رکورد ها : 3