جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 6
ادراک و عقل سلیم: مطالعه رئالیسم مستقیم قرن بیستم [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Gerald Gilmore Taylor
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه، بررسی انتقادی نظریه رئالیستی مستقیم ادراک است. تحلیل عقل سلیم از ادراک در برابر استدلال هایی که به طور گسترده اعتقاد بر این است که تصور رئالیست مستقیم از تماس مستقیم با واقعیت فیزیکی خارجی را رد می کند، دفاع می شود. من استدلال می‌کنم که یک نسخه عقل سلیم از رئالیسم مستقیم می‌تواند به اندازه کافی توهم، نسبیت ادراکی، توهمات ادراکی، تاخیرهای زمانی شدید و فرآیندهای علّی دخیل در ادراک را توضیح دهد. دیدگاه‌های رئالیست‌های مستقيم برجسته قرن بیستم، با هدف شناسایی محدودیت‌هایی بر روی هر نظریه واقع‌گرای مستقیم قابل قبولی در مورد ادراک، به طور انتقادی مورد بررسی قرار می‌گیرند. من معتقدم که تنش‌های بازنمودگرایانه در آثار رئالیست‌های مستقیم قرن بیستم وجود دارد، و منشأ اصلی این تنش‌های بازنمودگرایانه، پایبندی آن‌ها به تز عنصر مشترک است، این تصور که توهمات و ادراکات واقعی همان تجربه هستند. با توسل به آزمایش‌های علوم شناختی اخیر بر روی تخیل، از تحلیلی تجزیه‌گرایانه از تجربه دفاع می‌کنم، تحلیلی که معتقد است توهمات و ادراکات واقعی به جای اشتراک‌گذاری تجربه‌ای مشترک و مستقل از جهان، اساساً انواع مختلف تجربه را شامل می‌شوند. تحلیلی که به دست می آید در انکار آن که تجارب ادراکی اساساً شناختی هستند، غیر معرفتی است. گونه ای غیر عمدی و غیر گزاره ای از محتوای بازنمایی ادراکی پیشنهاد شده است که کیفیت تجربه ادراکی را تشخیص می دهد. تلاش‌های اخیر رئالیست‌های مستقیم برای اعمال آشنایی راسلی در درک مستقیم واقعیت فیزیکی بیرونی، به عنوان ناسازگار با ایده‌های اصلی در آشنایی راسلی رد می‌شود. مشکلات سنتی انسان در مورد گریزان بودن خود در درون نگری، و این پرسش که چگونه می‌توانیم بدانیم در صورتی که هرگز با خود آشنا نباشیم، درک می‌کنیم، با توسل به مفهوم نادیده گرفته شده راسل در مورد یادگیری آشنایی با اشیا مورد توجه قرار می‌گیرد.
یک رئالیسم متافیزیکی معقول [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
William P. Alston (ویلیام پی آلستون)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
رئالیسم و ​​دین: دیدگاه های فلسفی و کلامی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Andrew Moore, Michael Scott
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Ashgate,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب گروه برجسته‌ای از فیلسوفان و متکلمان را گرد هم می‌آورد تا تفکری جدید درباره رئالیسم و ​​دین ارائه دهند. بحث واقع گرایی دینی/ضد واقع گرایی مربوط به پرسش های استقلال خداوند از انسان ها، ماهیت حقیقت دینی و دسترسی ما به حقایق دینی است. اگرچه هم فیلسوفان و هم متکلمان در مورد این موضوع نوشته‌اند، تحقیقات پایدار کمی در مورد این موضوعات مشابه آنچه در حوزه‌های تحقیقاتی مشابهی مانند اخلاق یا فلسفه علم یافت می‌شود، انجام شده است. مقدمه ویراستاران زمینه بحث واقع گرایی را مشخص می کند، پیوندها و ایده هایی را که فصل های مختلف بعدی را به هم مرتبط می کند، ردیابی می کند، و خطوطی را برای توسعه و تحقیق آینده پیشنهاد می کند. گوردون کافمن، پیتر لیپتون و سایمون بلکبرن فصل های آغازین و زمینه کتاب را ارائه می دهند. در ادامه مطالبی از طیفی از فیلسوفان و متکلمان برجسته وجود دارد: الکساندر برد، جان هار، گراهام اوپی و نیک تراکاکیس، مرولد وستفال و جان وبستر. نویسندگان مواضع متضاد مختلفی را در مورد موضوعات کلیدی در بحث رئالیسم دینی ارائه می‌کنند. این مجموعه از مقالات اصلی برای تازه واردان این حوزه جذاب خواهد بود و خطوط جدیدی از تحقیق را برای کسانی که قبلاً با آن آشنا هستند پیشنهاد می کند.
رئالیسم چیست؟
نویسنده:
هیلاری پاتنم، حمید طالب، ابوالحسن حسنی
نوع منبع :
مقاله , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
توحید در نهج البلاغه
نویسنده:
عزت الله فرشادفر
نوع منبع :
کتاب , مطالعه تطبیقی
وضعیت نشر :
کرمانشاه: دانشگاه رازی,
چکیده :
کتاب توحید در نهج البلاغه به بررسی تطبیقی توحید در کلام مولی امیرالمومنین علیه السلام می پردازد. فهرست کتاب به این شرح می باشد: هرست مطالب , , , فصل اول: دین‌شناسى
مبانی معرفت‌شناختی و الگوی اسلامی ـ ایرانی پیشرفت
نویسنده:
حمیدرضا شاکرین
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: پرديس فارابی دانشگاه تهران ,
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
چکیده :
هرگونه نظریه‌پردازی و الگوسازی برای پیشرفت بر بعضی از مبانی معرفت‌شناختی، جهان‌شناختی، انسان‌شناختی، ارزش‌شناختی و ... استوار و آگاهانه یا ناآگاهانه از آن مبانی مستمد و مستفید است. الگوی اسلامی تمدن و پیشرفت‌ورزی نیز گریزی از بازشناسی و مراجعه به مبانی و زیرساخت‌های نظری خود نداشته و بررسی دقیق و کاربست هوشمندانۀ آنها در تدوین بهینۀ الگو، نقش اساسی دارد. در تحقیق حاضر بر آنیم تا برخی از مهم‌ترین مبانی معرفت‌شناختی مقبول اندیشمندان مسلمان را شناسایی کنیم و نقش آنها را در تدوین نظریه و الگوی اسلامی ـ ایرانی پیشرفت بازکاویم.
صفحات :
از صفحه 269 تا 296
  • تعداد رکورد ها : 6