جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 14
بحران ایدز و خود مدرن: خودسازی بیوگرافی در آگاهی از محدودیت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Sebastian Rinken (auth.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Netherlands,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در کشورهای صنعتی، اچ آی وی/ایدز به طور فزاینده ای به عنوان یک بیماری مزمن در نظر گرفته می شود. با این حال، در ابتدا، قبل از اینکه درمان ترکیبی در دسترس قرار گیرد، این بیماری همه گیر به طور گسترده با مرگ زودرس یا حتی قریب الوقوع همراه بود. دریافت این تشخیص معمولاً منجر به اختلال در زندگی‌نامه می‌شود. این کتاب بسیار بدیع، این ویژگی اساسی زندگی با HIV را به نقطه‌ی برتری برای تحلیلی جذاب از ذهنیت غربی تبدیل می‌کند. نویسنده با ترکیب انبوهی از مشاهدات تجربی با بحث در مورد خود مدرن، استدلال می‌کند که خودسازی افراد مبتلا به HIV وضعیت مخاطره‌آمیز و در عین حال ضروری خود را در جامعه غربی معاصر برجسته می‌کند. ساختن بیوگرافی خود بر حسب خودشکوفایی در واقع تجلی نیهیلیسم است: معیاری از یقین را برمی انگیزد که با بررسی دقیق تر، نمی توان آن را حفظ کرد. این کتاب منحصربه‌فرد که به سبکی شفاف نوشته شده است، برای محققان و دانشجویان در زمینه‌های جامعه‌شناسی، روان‌شناسی اجتماعی، انسان‌شناسی اجتماعی، نظریه اجتماعی و فلسفه و همچنین هر کسی که علاقه‌مند به رابطه بین خود و جامعه یا تجربه زندگی است، جذاب خواهد بود. با HIV/AIDS
هویت عملی و عاملیت هنجاری [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Kim Atkins, Catriona Mackenzie
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: مقالات گردآوری شده در این مجلد به طیفی از مسائلی می پردازد که وقتی تمرکز تفکر فلسفی در مورد هویت از دغدغه های متافیزیکی به دغدغه های عملی و ارزشی تغییر می کند، مطرح می شود. آنها همچنین سودمندی مفهوم روایت را برای بیان و پاسخ به این موضوعات بررسی می کنند. این فصل‌ها که توسط فهرست برجسته‌ای از محققان بین‌المللی نوشته شده‌اند، به طیفی از مسائل پیچیده فلسفی در رابطه با رابطه بین هویت عملی و متافیزیکی، ابعاد تجسم یافته دیدگاه اول شخصی، نوع عاملیت بازتابی درگیر در خودسازی می‌پردازند. هویت عملی فرد، رابطه بین هویت عملی و هنجارگرایی، و ابعاد زمانی هویت و خودبودن. در پرداختن به این مسائل، مشارکت‌کنندگان با بحث‌هایی در ادبیات هویت شخصی، پدیدارشناسی، روان‌شناسی اخلاقی، نظریه کنش، نظریه اخلاقی هنجاری، و فلسفه فمینیستی درگیر می‌شوند.
سخنرانی مفهوم هویت از منظر فلسفی-روانشناختی
سخنران:
محسن موسوی، سروش دباغ
نوع منبع :
صوت , سخنرانی , درس گفتار،جزوه وتقریرات
منابع دیجیتالی :
ن‍ه‍ای‍ة الأرب‌ ف‍ی‌ ف‍ن‍ون‌ الأدب‌ المجلد2
نویسنده:
ش‍ه‍اب‌ ال‍دی‍ن‌ اح‍م‍د بن‌ عبدالوهاب ن‍وی‍ری‌؛ تحقیق مفید قمیحه، حسن نورالدین
نوع منبع :
کتاب , آثار مرجع , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بیروت: دارالکتب العلمیه,
چکیده :
نهاية الأرب في فنون الأدب تألیف احمد بن عبدالوهاب نویری فرهنگ نامه يا دائرةالمعارفى است جامع و از تمامى علوم و معارف اسلامى و فرهنگ عصر خويش و از صدر اول تا عصر تأليف سخن مى‌گويد. اجمالى از مطالب كتاب اين مجموعه كار خود را از آغاز آفرينش آسمان آغاز كرده و پيرامون هيئت آسمان و فلك ادامه مى‌دهد و در هواشناسى و كهكشان شناسى و چگونگى شكل- گرفتن برف و باران و آذرخش و قوس و قزح و اساس آتش و آتش‌خانه‌ها و ضرب المثل‌هاى مربوط به آتش و بيان شب‌ها و روزها و ماهها و سال‌ها و فصول و اعياد و كوه‌ها و درياها و جزاير و نهرها و چشمه‌ها و آبگيرها. به حقيقت كمتر علمى است كه نشانى از آن در اين مجموعه ديده نشود. تاريخ، ادبيات، فرهنگ شناسى، مردم شناسى و... آنقدر اين دانشنامه را آكنده است كه وجود آن را براى پژوهشگران تاريخ علم مرجعى گريز ناپذير مى‌سازد.اين مجموعه عظيم در بيش از 30 جلد تنظيم گشته و دانشهاى گوناگون را آنقدر به تفصيل برگزار كرده است كه تنها چند جلد آن مرجعى پربار براى تحقيقات ادبى و بلاغى است.
هویت و بحران هویت دینی، پی‌آمدها و راه‌کارها از نظر امام علی (ع)
نویسنده:
رحیم انور
نوع منبع :
رساله تحصیلی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
در روزگار حاضر، سقوط معنویت و ارزش‌‌های دینی، جایگزینی ضدارزش‌ها به جای ارزش‌ها و بی‌هویتی و خودباختگی به جای بیگانه ستیزی از جمله دردهاى مزمن و خطرناکى است که بر اثر استیلای فرهنگ بیگانه از خدا، دیانت و معنویت، انسانیت انسان را تهدید مى‏کنند. بدین لحاظ طرح مبحث هویت و بحران هویت دینی، در ابعاد مختلف از جمله نیازهای ضروری جامعه کنونی می‌‏باشد. در این راستا،نگارنده،با روش‌توصیفی‌ـ تبیینی از نوع تحلیل محتوا ‌‌ابتدا با گذری اجمالی بر مفهوم‌شناسی و تعاریف واژگان هویت و بحران هویت به چگونگی پیدایش هویت دینی و بحران آن از منظر امام علی × پرداخته است. و با استفاده از بیانات بلند امیر بیان علی × و مطالب جدید از کتاب‌‌های روز و تطبیق آن‌ها با هم به هدف اصلی خود که همان نایل شدن به این مدعا که «خود آگاهی فرد نسبت به خویشتن» عامل اساسی هویت‌یابی دینی است؛ دست یافته است. و نیز این نکته را اثبات کرده است که بشر امروز که از غیبت گوهر تابناک دین و دین مداری در حیات خود در عالم بحران‌زدگی دینی رنج‌‌های بی‌شماری را متحمل می‌شود زایید? «بحران معرفتی و جهل به خود» است.بر این اساس، ابتدا مطلب را با کلام آسمانی علی × «هر که خود را شناخت به نتیجه و غایت هر شناخت و دانشی دست یافته است» و «خود فراموشی و غفلت از فطرت عالمه» انسان را به بحران‌زدگی دینی گرفتار و در نتیجه او را به حیوانی به صورت، انسان که جز خور و خواب و شهوت فکری در سر نمی‌‌پروراند؛ به اثبات مدعا پرداخته است.اما هرگز هویت دینی و در کسوت دین بودن به معنای نفی تجددگرایی و مدرنیته نیست بلکه می‌توان با نظر تفکیک، میان عنصر ثبات و تغییر دین در یک هم کنشی و هم نشینی میان هویت دینی و تجددگرایی آشتی بر قرار نمود به نحوی که هستی یکی مستلزم نا بودی دیگری نشود.در نهایت با استناد به کلمات گهر بار امام علی × احساس پوچی و هیچ انگاری، وازدگی در مقابل فرهنگ بیگانه و تردید یا انکار دین را از جمله پی آمدهای بحران هویت دینی دانسته و برای برون رفت از این بحران، راه کارهایی هم چون؛ برداشت صحیح از مفاهیم دینی، ایجاد انسجام میان عقیده، گفتار و کردار، دین باوری معنا گرایانه با توانمندی عقلانی، و بالاخره درونی کردن دین را ارائه کرده است.
خدیجة بنت خویلد علیها السلام امة جمعت فی امراة: دراسة وتحقیق المجلد3
نویسنده:
نبیل الحسنی
نوع منبع :
کتاب , مدخل اعلام(دانشنامه اعلام) , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
کربلا: العتبه الحسینیه المقدسه، قسم الشوون الفکریه و الثقافیه,
عالم والغرب: التحدي الأوروبي والاستجابة فيما وراء البحار في عصر الإمبراطوريات
نویسنده:
فيليب كورتن؛ ترجمه رضوان السید
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
ریاض: العبيكان,
چکیده :
کتاب حاضر کتابی است روشنگر درباره نفوذ و استعمار توسط غربی ها در سرتاسر عالم و هشدار درباره کارهایی که می کنند از طریق امپریالیسم جهانی.
صراع الثقافی والحوار الحضاری فی فلسفة محمد إقبال
نویسنده:
عصمت نصار
نوع منبع :
کتاب , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات) , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قاهره: دار الهداية و دار القلم,
چکیده :
معرفی شخصیت محمد اقبال و فلسفه برخوردی او با مسائلی همچون فرهنگ، فرهنگ زدایی ، رابطه با غرب و ... این کتاب را به کتابی ارزشمد در حوزه شناخت تفکرات محد اقبال تبدیل کرده است که با دقتی خوب و متنی روان نوشته شده است.
ذاكرة في الفلسفة و الأدب
نویسنده:
ميري ورنوك؛ مترجم: فلاح رحیم
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
  • تعداد رکورد ها : 14