جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 3
دید منطقی در نوآوری تولید محصول: بررسی انتقادی
نویسنده:
عطار هومن, شهابی سیدمحمدرضا, نصیری سپیده
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
این مقاله به ریشه ها و مسائل نوآوری سازمانی از دیدگاه منطقی و خردگرا می پردازد. بطور خصوص در رابطه با تولید محصول جدید بحث می شود که فلسفه فکری آن در حقیقت به قرن 18 و ایده پیشرفت اجتماعی برمی گردد، جایی که جوامع برای پیشرفت و توسعه بیشتر اقدام به طراحی روش های منطقی برای ایجاد علم و فناوری شدند. مقاله دهه ها ادبیات تحقیقی بر روی تولید محصول را مرور، فشرده و در 6 متافور دسته بندی می نماید. در نهایت نیز نتیجه و پیشنهاداتی برای تحقیقات آینده ارائه می شود.
صفحات :
از صفحه 9 تا 29
فراتر از مدل های قیف و آتش بازی: بالون شیاردار مدلی جدید برای نوآوری سازمان ها در عمل
نویسنده:
عطار هومن, شهابی سیدمحمدرضا
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
این مقاله با استفاده از تحقیقات و تئوری های دونالد شون، مدل جدیدی را برای نوآوری پیشنهاد می کند. این مدل که بالون شیاردار نامگذاری شده، برخلاف مدل های قبلی نه تنها نگاهی اجتماعی- سیاسی به نوآوری پیشنهاد می کند بلکه سعی دارد با استفاده از مفهوم متافور دو مدل معروف «قیف» (مدل محبوب مهندسان و تکنوکرات ها) و «آتش بازی» (مدل محبوب برخی جامعه شناسان سازمان) را ترکیب کند و مدل کاربردی و واقع گرایانه تری را برای فرایند نوآوری در سازمان ها ارائه دهد.
صفحات :
از صفحه 67 تا 93
استعاره و علم تجربی
نویسنده:
حسین شیخ رضایی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
شیراز: دانشگاه شیراز,
چکیده :
در این نوشته پس از بررسی مختصری در باب وجوه مختلف پدیده استعاره و مروری کوتاه بر سیر تحول این مفهوم، به دو رویکرد قرن بیستمی به استعاره (متعلق به بلک و دیویدسن) اشاره خواهد شد. آن گاه به بررسی نقش استعاره در فلسفه علم می پردازیم. ابتدا نشان خواهیم داد که استعاره چگونه نقش پر کردن خلاءهای زبانی علم را بر عهده دارد: زبان علم بدون استعاره نمی تواند هم پای محتوای رو به توسعه آن پیش رود. آن گاه به مقوله مهم تر جایگاه استعاره در توسعه نظریه های علمی و نقش استعاره در پیشرفت علم خواهیم پرداخت. استدلال اصلی این نوشته آن است که نه الگوی بلک و نه الگوی دیویدسن نمی توانند به تنهایی از عهده نشان دادن نقش استعاره در علم برآیند. پیشنهاد نگارنده آن است که تلفیقی از این دو دیدگاه لازم است تا بتوان دو مرحله مهم پیشرفت علم را توضیح داد. الگوی دیویدسن برای توضیح نقش راهنما و سرنخ بودن استعاره مناسب است و الگوی بلک برای توضیح نقش شناختی استعاره در علم کارآمد خواهد بود.
صفحات :
از صفحه 57 تا 74
  • تعداد رکورد ها : 3