جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
رویکرد نظری صوفیه نسبت به امر به معروف و نهی از منکر
نویسنده:
قنبری محی الدین, موسوی سیدیحیی
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
در میان فرقه های مختلف اسلامی از لحاظ نظری رویکردهای متنوعی نسبت به اصل امر به معروف و نهی از منکر وجود داشته است. در این میان رویکرد صوفیه نسبت به دیگران از گوناگونی خاصی برخوردار است. این نوشتار بر آن است نشان دهد صوفیان نه تنها نسبت به این اصل بی اعتنا نبوده بلکه سه رویکرد نظری کاملا متفاوت نیز در مواجهه با آن داشته اند. عده ای با همان دید فقهی به این اصل می نگریسته و عده ای به مساله از جنبه اخلاقی پرداخته اند و عده ای دیگر رویکردی کاملا عرفانی را در پیش گرفته اند. نگاه اخلاقی و نیز عرفانی صوفیان یکی از عواملی بوده است که آن ها را در نزد متشرعه که با دیدی صرفا فقهی به این اصل می نگریسته اند «تارک امر به معروف» جلوه گر ساخته است.
رویکرد اخلاقی در توسعه پارکهای علم و فناوری
نویسنده:
خواستار حمزه
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
زمینه: طی سالهای اخیر بر نقش و مسوولیت های اجتماعی سازمانهای دانش محور تاکید فراوانی شده است. پارک های علم و فناوری نیز از جمله سازمانهای دانش محوری هستند که با هدف تجاری سازی دانش و حذف فاصله بین دانشگاه و جامعه به وجود آمده اند. هدف از مقاله حاضر بررسی مسوولیت های اجتماعی و اخلاقی در فرایند توسعه پارکهای علم و فناوری است.روش کار: بدین منظور از روش تحلیل محتوا استفاده شده و اسناد راهبردی (شامل بیانیه ماموریت ها و چشم اندازهای سازمانی) 16 پارک فعال در سطح جهانی مورد بررسی قرار گرفت.یافته ها: نتایج پژوهش حاکی از آن است که الگوی توسعه پارک های علم و فناوری در سطح جهان نشان دهنده حاکمیت نوعی الگوی زبانی سرمایه داری بر آنهاست که علم در خدمت منویات نظام سرمایه داری قرار می گیرد. در انتهای مقاله با تاکید بر رویکرد اخلاقی به نقش سیاستگذاران فناوری در تنظیم چشم اندازهای مناسب جهت توسعه پارک های علم و فناوری در راستای منافع عامه اشاره میشود.نتیجه گیری: با استفاده از یافته های این پژوهش فرضیه بیطرفی دانش و فناوری نقد و مشاهده شد که میزان توجه به مسوولیت های اجتماعی پارک های منتخب در برابر اهداف تجاری سازی دانش بسیار اندک بوده است.
صفحات :
از صفحه 39 تا 48
  • تعداد رکورد ها : 2