جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 5
اهمیت مدل سازی در علم
نویسنده:
اخلاقی رضا
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
مفهوم مدل یکی از مفاهیم اساسی فلسفه علم و معرفت شناسی معاصر است. فیزیک دانان یک مساله واقعی را حل نمی کنند، بلکه به جای آن مساله، مدلی را به وجود می آورند تا به کمک آن مساله را حل کنند. واژه مدل سازی در فیزیک بسیار فراگیر شده است و آموزش مدل سازی نمونه ای از کل یک برنامه آموزشی بر پایه مدل سازی است. با وجود این، فراگیران در کلاس های سنتی درس فیزیک از مفهوم «مدل» درک روشنی ندارند و در نتیجه متوجه نقش این مفهوم در فیزیک نمی شوند. اصول بنیادی مکانیک نیوتونی را می توان دستگاهی از قاعده ها در نظر گرفت که دسته ای از بازی های مدل سازی را تعریف می کنند. هدف مشترک این بازی ها توسعه مدل هایی از پدیده های فیزیکی است. این نقطه شروع، رهیافتی جدید به آموزش فیزیک است که در آن به فراگیران از ابتدا یاد داده می شود که در علوم «نام بازی مدل سازی است». ایده اصلی آموزش، دستگاهی از اصول صریح مدل سازی و روش هاست تا شاگردان با مجموعه ای بنیادی از مدل های فیزیکی آشنا شوند. آنها با تمرین فراوان در جهت مدل سازی و اعتباربخشی به مدل می توانند پدیده های فیزیکی را توجیه، پیش بینی و توصیف کنند. این مقاله مبنای منطقی، فیزیکی، معرفت شناسی، تاریخی و آموزشی این رهیافت را تعیین می کند.
صفحات :
از صفحه 163 تا 188
کنترل تطبیقی مقاوم در حضور دینامیک مدل نشده بر اساس شناسایی به همراه باند سکوت خود تنظیم
نویسنده:
احمد عابدی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
مقاوم‌سازی در روش‌های کنترل تطبیقی طی دو دههء اخیر مهم‌ترین زمینهء تحقیقات در این عرصه بوده و اثبات پایداری سیستم حلقه بسته با حداقل فرض‌های ممکن در رابطه با مدل فرآیند بسیار مورد توجه بوده است . در این پایان‌نامه الگوریتم کنترل تطبیقی مستقیمی ارائه شده است که در برابر دینامیک‌های مدل نشده و اغتشاشات نامعلوم برای دسته‌ای از فرآیندها مقاومت قابل قبولی دارد. در این روش با تلفیق یک الگوریتم شناسایی RLS مقاوم شده با باند سکوت خودتنظیم و یک الگوریتم کنترل یک پله‌ای بر مبنای مدل مرجع، شیوه‌ای جدید برای اثبات پایداری در حضور دینامیک مدل نشده ارائه شده است و شرطی کافی و دو شرط لازم برای تحقق پایداری بصورت محدودیتی بر روی دامنهء خطاهای مدل‌سازی بدست آمده‌اند. فرض‌های محدودکننده حتی‌الامکان حذف شده‌اند و کنترل‌کنندهء حاصله قابلیت اعمال به فرآیندهای غیرمینیمم فاز را دارا است . مدت زمان اجرای الگوریتم شناسایی به دو فاز تطبیق سریع و تطبیق مقاوم تقسیم شده است . در ابتدای کار شناسایی در فاز تطبیق سریع، یک RLS معمولی است و بر اساس معیاری که نشان‌دهندهء مناسب بودن تخمین‌هاست ، شناسایی وارد فاز تطبیق مقاوم می‌شود. در فاز تطبیق مقاوم یک الگوریتم شناسایی RLS با اثر (Trace) ثابت بهمراه باندسکوت برای ردیابی تغییرات فرآیند اعمال می‌شود. باندسکوت تغییرات زمانی پارامترهای مدل را محدود می‌کند و موثر بودن الگوریتم شناسایی با اثر ثابت ، با وجود آن ممکن می‌شود. مهم‌ترین ویژگی باندسکوت ، ثابت نگاه داشتن پارامترها و در نتیجه ثابت نگاه داشتن ساختار کنترل‌کننده در اکثر لحظات است . برای دریافتن تاثیر مقاومت قانون کنترل، ابتدا با الگوریتم کنترل یک پله‌ای شروع کرده و عدم توانایی آن در حضور خطاهای مدل سازی با وجود باندسکوت در شناسایی کننده نشان داده می‌شود. سپس با ارائهء اصلاحاتی بر روی آن، دامنهء خطاهای قابل تحمل افزایش یافته و کنترل مقاوم‌تری بدست می‌آید. در نهایت ساختاری مشابه کنترل‌کنندهء Clark-Gawthrop حاصل می‌شود. روشی نیز برای حذف خطای ماندگار بر مبنای نتایج شناسایی ارائه شده است . با انتخاب وزن کنترل بصورت تابعی از پارامترهای شناسایی شده در تابع هزینه، قانون کنترل تطبیقی پیشنهادی در مقابل تاخیر زمانی متغیر مقاومت قابل توجهی نشان می‌دهد. تقلیل درجهء کنترل‌کننده بر مبنای تقلیل درجهء شناسایی‌کننده و وجود مصالحه‌ای بین کارایی از دست رفته و مقاومت بدست آمده در تخمین پارامترها از دیگر مباحث مطرح شده است . در انتها موثر بودن الگوریتم کنترل تطبیقی پیشنهادی برای کنترل سیستم لئونارد در آزمایشگاه مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.
مبنای ساخت مدل برای سنجش دین داری
نویسنده:
شجاعی زند علیرضا
نوع منبع :
نمایه مقاله
چکیده :
ایده ها و اندیشه ها در فرایند شکل گیری لزوما ترتیب درست و مراحل منطقی خود را طی نمی کنند. آنها بیشتر، وقوع و ظهوری «طبیعی» دارند تا «منطقی». از همین روست که مطالعات دین داری، پیش از مدل سازی و مدلسازی ها پیش از تامل در مبانی ساخت مدل های دین داری به ظهور رسیده اند.مدل سازی برای دین داری، از پی مطالعات بسیط اولیه در اطراف دین داری ضرورت پیدا کرد و کنکاش در منطق و مبانی ساخت مدلها نیز متعاقب چند دهه تلاش دین پژوهان در ساخت و عرضه مدل های مختلف دین داری، موضوعیت یافته است.این مقاله خود را در مرحله اخیر از این فرایند، یعنی بررسی منطق و مبانی ساخت مدل های دین داری تعریف می کند و مدعی است که در واقع ما با «دین داری ها» و نه «دین داری» مواجهیم و مدل معتبر و مقبول هر دین داری را نیز تنها باید از همان دین خاص اخذ کرد. از این مدعا که در برابر دو رویکرد «عامگرا» و «خاص گرا» در کار مدلسازی دین داری مطرح گردیده، در هفت فراز دفاع شده است.
صفحات :
از صفحه 145 تا 167
شناسایی و مدلسازی انگیزه های بکارگیری نظام مدیریت عملکرد منابع انسانی در کسب و کارهای بزرگ ایرانی
نویسنده:
فاضل حسن آبادی مهسا, محمدی الیاسی قنبر, رضایی زاده مرتضی
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
صفحات :
از صفحه 167 تا 194
ارائه یک مدل صوری مبتنی برهستی شناسی برای توصیف سیستمهای اطلاعاتی
نویسنده:
محمود معلم
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
مدل سازی و به ویژه مدل سازی مفهومی یکی از مهمترین فعالیتهای یک مهندسی نرم افزار به شمار می آید . دراین پایان نامه تلاش کرده ایم تا با استفاده از یک نگره فلسفی یعنی هستی شناسی یا ‏‎Ontology‎‏ مدل صوری را برای توصیف سیستم های اطلاعاتی ارائه نمائیم .این مدل به دلیل برخورداری از مبانی نظری دقیق و مستحکمی که از هستی شناسی به ارث برده است از نقطه ضعف عمده فوق الذکر عاری می باشد . پس از ارائه مدل صوری یاد شده ما با استفاده از سه مطالعه موردی یا ‏‎Case study‎‏ توانایی این مدل را در تصحیح و تفسیر روشهای مدل سازی موجود و تدوین روشهای جدید به نمایش گذاشته ایم .
  • تعداد رکورد ها : 5