جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی
کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی
کانال ارتباطی از طریق پست الکترونیک :
support@alefbalib.com
نام :
*
*
نام خانوادگی :
*
*
پست الکترونیک :
*
*
*
تلفن :
دورنگار :
آدرس :
بخش :
مدیریت کتابخانه
روابط عمومی
پشتیبانی و فنی
نظرات و پیشنهادات /شکایات
پیغام :
*
*
حروف تصویر :
*
*
ارسال
انصراف
از :
{0}
پست الکترونیک :
{1}
تلفن :
{2}
دورنگار :
{3}
Aaddress :
{4}
متن :
{5}
فارسی |
العربیه |
English
ورود
ثبت نام
در تلگرام به ما بپیوندید
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ...
همه موارد
عنوان
موضوع
پدید آور
جستجو در متن
: جستجو در الفبا
در گوگل
...جستجوی هوشمند
صفحه اصلی کتابخانه
پورتال جامع الفبا
مرور منابع
مرور الفبایی منابع
مرور کل منابع
مرور نوع منبع
آثار پر استناد
متون مرجع
مرور موضوعی
مرور نمودار درختی موضوعات
فهرست گزیده موضوعات
کلام اسلامی
امامت
توحید
نبوت
اسماء الهی
انسان شناسی
علم کلام
جبر و اختیار
خداشناسی
عدل الهی
فرق کلامی
معاد
علم نفس
وحی
براهین خدا شناسی
حیات اخروی
صفات الهی
معجزات
مسائل جدید کلامی
عقل و دین
زبان دین
عقل و ایمان
برهان تجربه دینی
علم و دین
تعلیم آموزه های دینی
معرفت شناسی
کثرت گرایی دینی
شرور(مسأله شر)
سایر موضوعات
اخلاق اسلامی
اخلاق دینی
تاریخ اسلام
تعلیم و تربیت
تفسیر قرآن
حدیث
دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات
سیره ائمه اطهار علیهم السلام
شیعه-شناسی
عرفان
فلسفه اسلامی
مرور اشخاص
مرور پدیدآورندگان
مرور اعلام
مرور آثار مرتبط با شخصیت ها
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی
مرور مجلات
مرور الفبایی مجلات
مرور کل مجلات
مرور وضعیت انتشار
مرور درجه علمی
مرور زبان اصلی
مرور محل نشر
مرور دوره انتشار
گالری
عکس
فیلم
صوت
متن
چندرسانه ای
جستجو
جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در سایر پایگاهها
جستجو در کتابخانه دیجیتالی تبیان
جستجو در کتابخانه دیجیتالی قائمیه
جستجو در کنسرسیوم محتوای ملی
کتابخانه مجازی ادبیات
کتابخانه مجازی حکمت عرفانی
کتابخانه تخصصی تاریخ اسلام و ایران
کتابخانه تخصصی ادبیات
کتابخانه الکترونیکی شیعه
علم نت
کتابخانه شخصی
مدیریت علاقه مندیها
ارسال اثر
دانشنامه
راهنما
راهنما
مرور
>
مرور کلید واژه ها
>
رضایت شغلی
مرتب سازی بر اساس
عنوان
نویسنده
جنس منبع
محل
ناشر
تاریخ تغییر
و به صورت
صعودی
نزولی
وتعداد نمایش
5
10
15
20
30
40
50
فرارداده در صفحه باشد
جستجو
خروجی
چاپ نتایج
Mods
Dublin Core
Marc
MarcIran
Pdf
اکسل
انتخاب همه
1
2
تعداد رکورد ها : 20
عنوان :
بررسی عوامل اجتماعی تاثیرگذار بر رضایت شغلی کارکنان اداره بیمه خدمات درمانی
نویسنده:
ابراهیمیان جلودار سیدیاسر
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
کلیدواژههای اصلی :
عوامل اجتماعی موثر در معرفت
,
رضایت شغلی
,
عملکرد شغلی
,
کارکنان
,
رضایت از زندگی
چکیده :
به دلیل اهمیت انکارناپذیر رضایت شغلی و به خاطر نتایج بسیار مهم آن از جمله کاهش غیبت کاری و استعفا، ارتقا سلامت شخصی و اجتماعی و مهم تر از همه، نقش آن در دستیابی به اهداف سازمانی، این تحقیق به دنبال مطالعه شش عامل اجتماعی تاثیرگذار بر رضایت شغلی کارکنان از جمله: عقیده کارکنان، حقوق و مزایا، مشارکت در تصمیم گیری سازمانی، امنیت شغلی، تعامل با همکاران و تامین نیازهای پایه کارکنان می باشد. جامعه آماری این تحقیق، کارکنان اداره بیمه خدمات درمانی در ساری بوده و پرسشنامه بین آن ها توزیع شده است. نتایج این تحقیق نشان داده است که همبستگی مثبت و معناداری بین تمامی عوامل اجتماعی تاثیرگذار وجود دارد و بر اساس آزمون رگرسیون چندگانه، این عوامل تاثیر معناداری بر رضایت شغلی دارند. علاوه بر این، یافته های این تحقیق نشان داده است که عقیده کارکنان در ارتباط با شغل خود، بیشترین تاثیر را بر رضایت شغلی آن ها دارد.
انتخاب :
صفحات :
از صفحه 97 تا 110
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
تاثیر هوش هیجانی بر رضایت شغلی، عملکرد شغلی و تعهد نیروی کار
نویسنده:
شوشتریان زکیه, عاملی فاطمه, امینی لاری محمود
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
کلیدواژههای اصلی :
هوش هیجانی
,
تعهد سازمانی
,
رضایت شغلی
,
عملکرد شغلی
چکیده :
هوش هیجانی یکی از مفاهیم با اهمیت در علوم روانشناسی و مدیریت، در دهه اخیر می باشد. هدف این مطالعه، بررسی تاثیر هوش هیجانی نیروی کار شاغل در صنایع استان فارس بر رضایت شغلی، عملکرد شغلی و تعهد سازمانی آنهاست. جامعه آماری نیروی کار شاغل در صنایع استان فارس بوده و 350 نفر به صورت تصادفی به عنوان نمونه آماری انتخاب گردیدند. ابزار مورد استفاده به منظور سنجش هوش هیجانی، مقیاس تعدیل شده هوش هیجانی (MSEIS) و پرسشنامه مورد استفاده جهت جمع آوری داده های مربوط به رضایت شغلی، پرسشنامه گریکسون می باشد. پرسشنامه آلن و مایر نیز به منظور جمع آوری اطلاعات مربوط به تعهد سازمانی مورد استفاده قرار گرفت.یافته های این مطالعه، رابطه مثبت و معنی داری بین هوش هیجانی و رضایت شغلی نیروی کار و همچنین رابطه مثبت و معنی داری بین هوش هیجانی و عملکرد شغلی کارکنان نشان می دهد. در حالی که رابطه معنی دار بین هوش هیجانی و تعهد سازمانی کارکنان شرکت های تحت بررسی، ملاحظه نگردید.با توجه به نتایج این تحقیق می توان به اهمیت هوش هیجانی نیروی کار و تاثیر آن بر موقعیت شغلی پی برد.
انتخاب :
صفحات :
از صفحه 27 تا 43
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
تحلیل اجتماعی اخلاق کار؛ مؤلفهها و پیشایندها و پسایندهای آن
نویسنده:
محمدعلی زکی، حسین مظاهری
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
نسخه PDF
چکیده
زبان :
فارسی
کلیدواژههای اصلی :
تعهد سازمانی
,
رضایت شغلی
,
اخلاق کار
,
کارکنان
,
بیگانگی از کار
,
انگیزش شغلی
,
شهر نجفآباد
چکیده :
چکیده اخلاق کار موضوعی است که در طول تاریخ به آن پرداخته شده؛ اما در قرنهای معاصر بر اهمیت آن افزوده شده است. با ورود به هزارهٔ سوم میتوان با اطمینان گفت که اخلاق کار موضوعی مهم در جامعهشناسی کار و حرفههاست. علوم مختلف سازمانی و رفتاری، یعنی روانشناسی کار و همچنین علوم اجتماعی، یعنی جامعهشناسی کار و حرفهها، ابعاد گوناگون اخلاق کار را بررسی و تحلیل کردهاند. در راستای تحلیل اجتماعی، پرسشهای اصلی پژوهش حاضر، عبارتاند از: 1. ماهیت اخلاق کار چیست و میزان آن و چهار مؤلفهاش میان کارکنان ادارههای دولتی چه مقدار است؟ 2. پیشایندهای اجتماعی و سازمانی، یعنی عوامل مؤثر بر اخلاق کار کداماند؟ 3. پسایندهای اخلاق، یعنی آثار و پیامدهای سازمانی و شغلی کار چیست؟ پیشایندها، یعنی عوامل مؤثر بر اخلاق کار، هفت متغیر اجتماعی و سازمانی دارند: جنس، سن، وضعیت تأهل، میزان تحصیلات، نوع سازمان، نوع استخدام و سالهای شغلی. همچنین، چهار متغیر سازمانی و شغلی، یعنی رضایت شغلی، تعهد سازمانی، بیگانگی از کار و انگیزش شغلی بهعنوان پسایندها، یعنی آثار و پیامدهای اخلاق کار درنظر گرفته شدهاند. در این پژوهش برای سنجش موضوع پژوهش از پرسشنامهٔ اخلاق کار شغلی پتی و همکاران (1991) که شامل چهار مؤلفه است، استفاده شده است. نتایج این پژوهش نشان داد که هیچیک از پیشایندها یا متغیرهای هفتگانهٔ اجتماعیسازمانی بر اخلاق کارکنان ادارههای دولتی شهر نجفآباد تأثیری نگذاشتهاند. رابطهٔ معنادار اخلاق کار با چهار پسایند یا متغیر سازمانی و شغلی، نشاندهندهٔ این است که اخلاق کار ازسویی، موجب افزایش تعهد سازمانی و رضایت شغلی و انگیزش شغلی شده است و ازسویی دیگر، موجب کاهش بیگانگی از کار. نتیجهٔ آزمون مدل پژوهش با استفاده از تحلیل مسیر، بیانگر این است که اخلاق کار ازطریق متغیرهای رضایت شغلی و تعهد سازمانی و بیگانگی از کار، بر انگیزش شغلی کارکنان اثر گذاشته است.
انتخاب :
صفحات :
از صفحه 103 تا 133
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
بررسی پیرامون تاثیر عملکرد مدیران در بهره وری نیروی انسانی شرکتهای دولتی وابسته به وزارت کشاورزی
نویسنده:
مجید جهانگیرفرد
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
نسخه PDF
وضعیت نشر :
ایرانداک,
زبان :
فارسی
کلیدواژههای اصلی :
علوم انسانی
,
مدیریت
,
عملکرد
,
بهره وری
,
رضایت شغلی
,
نیروی انسانی
,
علوم اداری و مدیریت
,
سازمان دولتی
,
وزارت کشاورزی
چکیده :
پیچیدگی فرایند جامعه، پیشرفت علم و تکنولوژی و به تبع آن افزایش نیازمندیها و گسترش سازمانها ایجاب می کند که ازمدیران کارآمد و ماهر در اداره امور سازمانها استفاده شود، زیرا بازده عملکرد معقول مدیران است که موجب بقا و رشد سازمان می شود.یکی از عوامل مهم پیشرفت و بالندگی یکی جامعه زنده و پویا نیروی انسانی آن جامعه است. استفاده بهینه از نیروی انسانی موجود منوط به داشتن مدیر بصیر، آگاه، لایق و هنرمند است. مدیر اثر بخش که خود نیز در زمره نیروی انسانی است، قادر خواهد بود که زمینه رشد بهره وری را با رفع موانع و ایجاد شرایط لازم فراهم، نیروی انسانی کارآمد و منابع مادی مورد نیاز را گردآوری و پس از ترکیب مناسب، هماهنگ نموده و با استفاده بهینه از آنها به هدفها دست یابد.امروزه توجه به بهره وری سازمانها به صورت امری ضروری درآمده است که از راههای مختلفی می توان به این مهم توجه کرد. یکی از راههای اجاد فرهنگ بهره وری و تحقق آن در سازمان، سبک مدیریت حاکم بر سازمان است که با فلسفه و اندیشه خاص خود می تواند با ترکیب مناسب و به کارگیری عوامل تولید بهره وری را محقق نماید. از آنجایی که انسان به همراه توامندی هایش عامل اساسی بهره وری است، سبک مدیریتی که بر انسان مدیریت کند و از توانمندی های او به نحو مطلوبی در راستای اهداف سازمان استفاده نماید، می تواند نقش محوری در بهره وری داشته باشد.هدف عمده و اساسی این تحقیق بررسی دقیق تاثیر عملکرد مدیران بر بازدهی نیروی انسانی است. یکی از دشواریها وضعیت کنونی در کشور به هرز رفتن منابع یا به زبان اقتصادی و مدیریت عدم کارآیی است یعنی انسان بعنوان موثرترین و راهبردی ترین منبع تولثد در سطحی بسیار پایین تر از ظرفیتهای ذهنی خود به کار گرفته می شود و میزان بهره گیری از آن سخت پایین است. بنابراین نکته ای که باید به آن توجه عمیق معطوف گردد ان است که از منبع نیروی انسانی به صورتی که فراخور و برازنده او می باشد، حداکثر استفاده به عمل آید.کارکنان فقط هنگامیکه فرصت خوبی برای مشارکت و قبول مسوولیت در قبال هدفهای تعیین شده پیدا کنند، رشد بهره وری را به طور جدی تعقیب و تضمین خواهند کرد. همچنین اگر هدفها توسط کارکنان به درستی فهمیده شوند و در ارتباط مناسب با آنها قرار گیرند، احتمال دستیابی به رشد بهره وری بیشتر خواهد شد.بنابراین اگر بخواهیم مدیریت را از منظر بازدهی نیروی انسانی آن نگاه کنیم، باید به دو نکته توجه گردد:1- حرکت و فعالیت صحیح به سوی بهره وری بیشتر، زاییده اعمال صحیح مدیریت بعنوان یک علم است.2- هدف نهایی از به کارگیری علم مدیریت دستیابی به سود بیشتر (نه صرفا به مفهوم مادی آن) در زمان کوتاه تر و با هزینه کمتری در چارچوب یک هدف سازمانی است. چنانچه سازمانی بخواهد به بازدهی و بهره وری نیروی انسانی خود به صورتی که فراخور و برازنده او می باشد نگاه کند باید برای آن اهمیت دراز مدت قائل شود و به بهبود بهره وری به عنوان یک فرایند مدیریتی بنگرد.بهره وری بالا منافع سرشاری برای فرد، شرکت، صنعت و ملت دربر دارد. اگر شرکتی از بهره وری بالا و مطلوب برخوردار باشد، همه افراد و موسساتی که به نوعی با آن سروکار دارند، مستفیذ خواهند شد، کارکنان، مدیران، صاحبان شرکت، دولت، بانکها، فروشندگان، مواد اولیه، مصرف کنندگان و در یک کلام یک ملت و یک کشور از مزایای آن بهره مند خواهند شد.
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
نقش ابعاد فضای اخلاقی سازمان در پیش بینی رضایت شغلی معلمان
نویسنده:
رحمانی زاده داوود, جعفری ثانی حسین, داوودنیا سارا
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
کلیدواژههای اصلی :
اخلاق
,
رضایت شغلی
,
فضای اخلاقی سازمان
چکیده :
زمینه: با توجه اینکه، تخطی از اصول و ارزش های انسانی و رواج رفتارهای غیر اخلاقی در سازمان های آموزشی نیاز مبرم سازمان های مذکور به رعایت اخلاقیات را ضروری تر ساخته است، هدف مطالعه حاضر پیش بینی رضایت شغلی معلمان بر اساس ابعاد فضای اخلاقی سازمان بود.روش: روش تحقیق، توصیفی و از نوع همبستگی و جامعه آماری کلیه معلمان دبیرستان های پسرانه شهر مشهد در سال تحصیلی 93-92 بودند که نمونه ای به تعداد 307 نفر با روش نمونه گیری خوشه ای چندمرحله ای از بین نواحی 7 گانه انتخاب و ابزارهای رضایت شغلی و فضای اخلاقی سازمانی را تکمیل کردند. داده های پژوهش با آمار توصیفی، ضریب همبستگی پیرسون، تحلیل رگرسیون چندگانه به شیوه همزمان و آزمون تحلیل واریانس یکراهه تحلیل شدند.یافته ها: از بین مولفه های ابعاد فضای اخلاقی سازمان، بیشترین میزان همبستگی رضایت شغلی با مولفه فضای اخلاقی مقررات سازمانی بود (p<0.001، r=0.43) و مولفه رضایت از سرپرست بیشترین میزان همبستگی را با رضایت شغلی داشت (p<0.001، r=0.41).38 درصد واریانس رضایت شغلی معلمان از طریق ابعاد فضای اخلاقی سازمان قابل تبیین بود (b=0.43). تفاوت معناداری بین فضای اخلاقی (p<0.01) و رضایت شغلی معلمان (p<0.05) بر اساس سابقه تدریسشان وجود داشت.نتیجه گیری: با توجه به یافته های تحقیق، ترویج و مراعات ابعاد اخلاقی در سازمان آموزش و پرورش به جهت افزایش رضایت شغلی معلمان به مسوولین این سازمان پیشنهاد می گردد.
انتخاب :
صفحات :
از صفحه 57 تا 66
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
رابطه جو اخلاقی با پیامدهای مثبت و منفی سازمانی
نویسنده:
حسنی محمد, بشیری ژینا
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
کلیدواژههای اصلی :
تعهد سازمانی
,
جو اخلاقی
,
رضایت شغلی
چکیده :
زمینه: توجه به اخلاق حرفه ای و پیامدهای آن از اساسی ترین موضوعات پژوهشی در حوزه های سازمانی است. بر این اساس، هدف پژوهش حاضر بررسی نقش جو اخلاقی بر تعهد سازمانی، رضایت شغلی و تمایل به ترک شغل بود.روش: این تحقیق کاربردی و بر اساس شیوه گردآوری داده ها توصیفی از نوع همبستگی است. جامعه آماری کلیه کارشناسان زن و مرد اداره مخابرات شهرستان ارومیه به تعداد 200 نفر بوده که از این تعداد 132 نفر به عنوان نمونه آماری به صورت تصادفی، جهت مطالعه انتخاب گردید. داده ها از طریق پرسشنامه های استاندارد جو اخلاقی، تعهد سازمانی، پرسشنامه رضایت شغلی و پرسشنامه تمایل به ترک شغل جمع آوری گردید. به منظور تجزیه و تحلیل آماری روابط بین متغیرهای مکنون و اندازه گیری شده در الگوی مفهومی از مدل معادلات ساختاری استفاده شد.یافته ها: نتایج نشان داد که؛ بین متغیرهای جواخلاقی با رضایت و تعهد رابطه مثبت و معنی دار وجود دارد. همچنین رابطه جو اخلاقی با تمایل به ترک خدمت منفی و معنی دار می باشد. شدت این همبستگی دو به دو از 0.16- تا 0.65- در نوسان است. از تحلیل همبستگی میان متغیرهای برون زا و درونزا می توان نتیجه گیری کرد که؛ هر گونه افزایش در اخلاق حرفه ای همراه با افزایش در نمرات رضایت و تعهد و کاهش در نمرات تمایل به ترک خدمت می باشد.نتیجه گیری: نتایج این پژوهش حاکی از آن است که جو اخلاقی به طور مستقیم باعث ارتقای رضایت شغلی و تعهد سازمانی در کارمندان می شود. همچنین جو اخلاقی کاهش تمایل به ترک شغلی کارمندان را در محیط اداری فراهم می کند.
انتخاب :
صفحات :
از صفحه 27 تا 36
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
نقش تخصص و ارتباط آن با انگیزش و روحیه سازمانی در بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران
نویسنده:
عزت رازقی
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
نسخه PDF
کلیدواژههای اصلی :
شیعه
,
اصول دین
,
سنی
,
علوم انسانی
,
عصمت امام
,
انگیزش
,
شیعه (اعم، مذاهب کلامی)
,
قرآن
,
بانکداری
,
رضایت شغلی
,
نظام اقتصادی
,
آموزش کارکنان
,
رضایت از کار
,
روحیه
,
معرفت شناسی (مسائل جدید کلامی)
,
هدایت
,
حدیث
,
قرآن
,
ولایت امامت
,
motivation
,
personnel training
,
morale
,
work satisfaction
,
morale
,
motivation
,
banking
,
شیوه استخدام
,
hiring practices
,
personnel training
,
job satisfaction
,
امنیت در کار
,
motivation
,
job satisfaction
,
personnel training
,
morale
,
work satisfaction
,
banking
,
شیوه استخدام
,
hiring practices
,
امنیت در کار
چکیده :
در فصلهای مختلف تحقیق حاضر با توجه به هدف تحقیق به کشف روابط علت و معلولی بین عامل مهم تخصص و انگیزش و بالنهایه کارایی در سازمان پرداخته شد کارکنان متخصص یعنی افراد با تحصیلات دانشگاهی و چند سال تجربه بعنوان نمونه بررسی در بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران انتخاب و بطور نمونهگیری تصادفی، پرسشنامه در دو نوبت بین آنان توزیع گردید. همانطور که در فصل چهارم ملاحظه گردید اطلاعاتی که از دومرحله توزیع پرسشنامه کسب شده است و همچنین مقایسه اطلاعات حاصل از توزیع دومرحلهای پرسشنامهها مشروحا ذکر گردیده اینک براساس اطلاعات حاصله از پرسشنامهها که پیرامون فرضیههای تحقیق میباشد و با استفاده از مطالعات کتابخانهای و اطلاعات مربوط به حوزه بررسی نتایج حاصل از تحقیق شرح داده میشود: 1- طبق تحقیق علمی میزان حقوق و مزایای با سطح دشواری، پیچیدگی و اهمیت مشاغل تناسب کمی وجود دارد میزان رضایت کارکنان از سیستم ترفیع و درجهبندی مشاغل در سطح کم میباشد و تاثیر کمی بر انگیزش بکار دارد. 2-در پژوهش تجربی یافتیم که بکار بردن صحیح تخصص میتواند در افزایش میزان کارایی نقش مهمی داشته باشد و همچنین باعث بالارفتن انگیز و روحیه کاری کارکنان متخصص گردد. 3-در تحقیق علمی ثابت گردید میزان آموزش کارکنان در داخل و خارج کشور نسبت به گذشته کمتر شده است و در چند ساله مورد بررسی میزان تاثیر بانک در توسعه مهارتها و پرورش استعدادهای کارکنان تا حد کمی بوده است. 4- کارکنان تاحدودی در انجام وظایف محوله میتوانند از خود ابتکار ارائه دهند و برابر تشخیص و قضاوت خود در کار عمل نمایند. 5-کارکنان عقیده دارند مدیریت واحد مربوط به آنها از تخصصهای لازمه و خصوصیات مربوط به مدیر تا حدی تاثیر دارد. 6- با توجه به پژوهش علمی مشخص میگردد که گردش شغلی در بالا رفتن میزان کارایی کارکنان متخصص در بانک تاثیر زیاد داد لکن این روش در حال حاضر وجود ندارد در صورتیکه وجود آن در بالا رفتن رضایت بکار و انگیزش کارکنان موثر واقع میشود. 7- سیستم ارزشیابی در بانک در سنجش توانائیهای بالقوه کارکنان حدودا تاثیر کمی داشته است.
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
بررسی عوامل روان شناختی اجتماعی موثر بر تمایل اعضا هیات علمی دانشگاه های شهر تهران به مهاجرت به خارج
نویسنده:
محسنی تبریزی علیرضا, عدل ماندانا
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
کلیدواژههای اصلی :
رضایت شغلی
,
عوامل جاذبه
,
عوامل دافعه
,
مهاجرت نیروی متخصص
,
انگیزش به مهاجرت
,
اکتیویسم
,
عوامل مداخله گر
,
SES
انتخاب :
صفحات :
از صفحه 70 تا 98
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
رابطه استرس و نارضایتی شغلی در خلبانان نظامی
نویسنده:
یاسایی ایرج, احمدی نوده خدابخش, کولیوند علیرضا
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
کلیدواژههای اصلی :
رضایت شغلی
,
استرس
,
خلبانان نظامی
چکیده :
مقدمه: هدف اصلی پژوهش، یافتن پاسخ به این سوال است که نارضایتی شغلی در خلبانان نظامی با چه عواملی در ارتباط است و نقش انواع استرس در این زمینه چگونه است؟ پاسخ به این سوال می تواند به سازمانهای هوانوردی بویژه نیروی هوایی کشور کمک کند تا رضایت شغلی و به تبع آن کارایی شغلی را در بین خلبانان افزایش دهند و میزان فرسودگی را کاهش دهند. روش: تحقیق به روش همبستگی انجام شد. انتخاب و مطالعه متغیر از نظر فاصله زمانی، مقطعی بود. جامعه آماری پژوهش، خلبانان هواپیماهای نظامی شاغل در سپاه بودند. از این تعداد مطابق معیارهای برآورد حجم نمونه، تعداد 89 نفر به روش تصادفی منظم انتخاب و مورد مطالعه قرار گرفتند. شرکت کنندگان پرسشنامه 32 سوالی مربوط به سنجش استرس هوانوردی و پرسشنامه رضایت شغلی مینه سوتا (MSQ) را تکمیل کردند. نتایج: نتایج حاصل از پژوهش نشان داد که 48.3 درصد دارای استرس متوسط و 13.5 درصد دارای استرس زیاد بودند. استرس خلبانان بترتیب عبارت بودند از: استرس زندگی، استرس سازمانی، استرس پرواز یا هوانوردی و استرس برنامه پرواز. همچنین نتایج نشان داد که رضایت شغلی بین -0.53 تا -0.22 با انواع استرس ها رابطه همبستگی معنی داری دارد. نتیجه گیری: لازم است برخی برنامه های آموزشی، اطلاع رسانی، ارزیابی و سنجش و سایر خدمات روانشناختی بویژه در رابطه با مهارتهای زندگی خانوادگی و سازمانی در دسترس و در اختیار خلبانان نظامی قرار گیرد.
انتخاب :
صفحات :
از صفحه 113 تا 119
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
رابطه سلامت عمومی و هوش هیجانی مدیران و رضایت شغلی معلمان
نویسنده:
بهرامی احسان هادی, بنی هاشمیان کوروش, موذن منصور
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
کلیدواژههای اصلی :
هوش هیجانی
,
رضایت شغلی
,
سلامت عمومی
چکیده :
مقدمه: پژوهش حاضر با هدف بررسی رابطه سلامت عمومی و هوش هیجانی مدیران زن و مرد مدارس راهنمایی شهر تهران و ارتباط آن با رضایت شغلی معلمان آن مدارس انجام شد.روش: 61 مدیر مرد و 52 مدیر زن از مدارس راهنمایی نواحی 19 گانه شهر تهران و 339 معلم زیرنظر همان مدیران به صورت تصادفی انتخاب شدند. پرسش نامه های سلامت عمومی گلدبرگ، هوش هیجانی شرینک و رضایت شغلی قاسمی مورد استفاده قرار گرفتند. برای تجزیه و تحلیل داده ها از آزمون های ضریب همبستگی پیرسون، تحلیل رگرسیون، t مستقل و تحلیل واریانس دو عاملی استفاده شد.یافته ها: نتایج نشان داد که: رابطه مثبتی بین سلامت عمومی و هوش هیجانی و رابطه منفی بین سن و سلامت عمومی در مدیران مدارس وجود دارد. هوش هیجانی مدیران زن بالاتر از مدیران مرد است. در مدارسی که هوش هیجانی مدیران آنها بالا است، نسبت به مدارسی که هوش هیجانی مدیران آنها پایین تر است، رضایت شغلی معلمان بالاتر است و جنسیت و هوش هیجانی مدیران، اثر تعاملی بر سلامت عمومی آنها دارند.نتیجه گیری: سلامت عمومی با هوش هیجانی رابطه مثبت داشته و مدیرانی که از هوش هیجانی بالاتری برخوردارند، هم از سلامت عمومی بالاتری برخوردارند و هم در تعامل و ارتباط با معلمان، می توانند روابط بین فردی سالمتر و موفق تری برقرار نمایند.
انتخاب :
صفحات :
از صفحه 45 تا 50
مشخصات اثر
ثبت نظر
1
2
تعداد رکورد ها : 20
×
درخواست مدرک
کاربر گرامی : برای در خواست مدرک ابتدا باید وارد سایت شوید
چنانچه قبلا عضو سایت شدهاید
ورود به سایت
در غیر اینصورت
عضویت در سایت
را انتخاب نمایید
ورود به سایت
عضویت در سایت
×
ارسال نظر
نوع
توضیحات
آدرس پست الکترونیکی
کد امنیتی
*
*
با موفقیت به ثبت رسید