جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 4
اسلام بنیادگرا در رسانه از دیدگاه آمریکا [کتاب عربی]
نویسنده:
ادوارد سعید، برنارد لويس
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بیروت: دارالانجیل,
هشتگ اسلام: محیط های سایبری-اسلامی چگونه مرجعیت دینی را تغییر می دهند [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Gary R Bunt
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
University of North Carolina Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: گری آر. بانت یک پیشگام بیست ساله در مطالعه محیط های سایبری-اسلامی (CIES) است. در کتاب جدید خود، بونت روش‌های متنوع و شگفت‌انگیزی را بررسی می‌کند که فناوری دیجیتال به نحوه ارتباط مسلمانان در سراسر سرزمین‌های وسیع با مقامات مذهبی در تحقق برنامه‌های معنوی، عرفانی و قانونی شکل می‌دهد. از شبکه‌های اجتماعی گرفته تا وب‌سایت‌ها، عناصر ضروری اعمال مذهبی و مرجعیت اکنون به صورت آنلاین نمایندگی دارند. مسلمانان با پذیرش فوری و دسترسی عمومی به اینترنت، به طور فزاینده ای برای مشاوره و پاسخ به سؤالات مهم مذهبی به فضای مجازی روی می آورند. با این حال، محیط های آنلاین اغلب مدل های سنتی اقتدار را به چالش می کشند. یکی از نتایج، ظهور علما و مراجع با سواد دیجیتالی است که تأثیر و تأثیر آنها فراتر از مرزهای سنتی امامان، ملاها و شیوخ است. بونت نشان می دهد که چگونه از لفاظی آنلاین و رسانه های اجتماعی برای بیان ایمان مذهبی توسط بسیاری از سازمان ها و افراد مسلمان، از کمدین های مسلمان و مدافعان حقوق زنان گرفته تا گروه های جهاد محور، مانند "دولت اسلامی" و القاعده، استفاده می شود. که اکنون به وضوح بر سیاست های استراتژیک رسانه های دیجیتال تکیه می کنند تا اقتدار خود را افزایش داده و توجیه کنند و جذب نیرو کنند. این کتاب روشن می کند که درک CIE برای تفسیر کل نگر از مرجعیت در اسلام معاصر بسیار مهم است.
روحانیون اسلام: مرجعیت دینی و قدرت سیاسی در عربستان سعودی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Nabil Mouline, Ethan S. Rundell
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Yale University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: پیروان محمد بن عبدالوهاب که غالباً مارتین لوتر اسلام در نظر گرفته می شود، هویت سیاسی و مذهبی دولت سعودی را شکل داد و در عین حال امکان گسترش چشمگیر اسلام سلفی در سراسر جهان را فراهم کرد. با این حال، مطالعات مربوط به جنبشی که او الهام گرفته است، اغلب به دلیل دسترسی ناکافی دانشمندان به منابع کلیدی در عربستان سعودی محدود شده است. نبیل مولین با مصاحبه های نادر و پذیرش در آرشیوهای مهم عربستان سعودی برای آماده سازی این کتاب پیشگامانه، که اولین مطالعه عمیق جنبش مذهبی وهابی از زمان تأسیس آن تا امروز است، اعطا شد. مولین با جمع‌آوری اطلاعات از منابع مکتوب و شفاهی و با استفاده از رویکردی چند رشته‌ای که تاریخ، جامعه‌شناسی و مطالعات اسلامی را ترکیب می‌کند، خوانشی جدیدی از این جنبش ارائه می‌کند که فراتر از متوسل شدن به جدلی است.
عدالت بی ایمان: درک نقش سیستم قضایی در تسهیل سوء استفاده از قوانین توهین به مقدسات در پاکستان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Faryal Zahra Jafri (فریال زهرا جعفری)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
ماساچوست،آمریکا: Tufts University (دانشگاه تافتس),
چکیده :
ترجمه ماشینی: در حالی که قوانین توهین به مقدسات در پاکستان ظاهراً برای حمایت از دین بود احساسات، آنها در سال های اخیر به ابزار خشونت تبدیل شده اند. از دهه 1980، تعداد موارد توهین به مقدسات و اتهامات به شدت افزایش یافته است. در این مقاله، من استدلال می کنم که این دراماتیک افزایش پرونده ها به دلیل افزایش سوء استفاده از این قوانین است که با نقص در سیستم قضایی تسهیل می شود. باز میکنم با بحث در مورد ریشه یابی قوانین، از دوران استعمار تا اواخر دهه 1970 مقاصد قوانین و افزایش مداوم محافظه کاری مذهبی در این مورد برجسته شده است بخش. فصل دوم اصلاحات انجام شده در زمان رژیم ژنرال ضیاءالحق را به عنوان اصلاحات مشخص می کند منشا چندین نقص مداوم در سیستم قضایی است. مناظره‌هایی را که در آن برگزار می‌شود بیشتر مورد توجه قرار می‌دهد اصلاحات قوی فصل سوم از داده های موجود برای نشان دادن افزایش موارد از زمان استفاده می کند دهه 1980 و برای نشان دادن اینکه چه کسانی در درجه اول هدف قرار می گیرند. از مثال هایی برای نشان دادن ایرادات چند مورد استفاده می کند سطوح نظام عدالت کیفری همچنین واکنش های بین المللی به این قوانین و آنها را در نظر می گیرد پیامدها و اینکه چگونه دولت پاکستان ادامه حیات آنها را توجیه کرده است. چهارمین این فصل بر دهه گذشته تمرکز دارد و عمدتاً بر دوره پس از استاندار سلمان تمرکز دارد مرگ تاسیر این نشان می دهد که چگونه گفتمان پیرامون قوانین توهین به مقدسات تغییر کرده است و چگونه این بر جنبش های اصلاحی تأثیر گذاشته است. همچنین به چگونگی ارتباط این قوانین با سایر پاکستانی ها می پردازد مقررات قانونی مانند آزادی بیان و بیان. در نهایت، من به ادبیات در قوانین توهین به مقدسات در پاکستان با اشاره به سیستم های اجرایی آنها به عنوان مسئول برای سوء استفاده از آنها من بیشتر نشان می‌دهم که چگونه نقص‌های این سیستم باعث ایجاد عدالت غیررسمی شده است سیستمی که منجر به کاهش عمومی امنیت برای بسیاری از شهروندان پاکستانی شده است.
  • تعداد رکورد ها : 4