جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 3
عوامل سازمانی موثر در جذب جوانان به بسیج
نویسنده:
عزیزی رزاق, علی اکبری حسن, ایزدی طامه احمد
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
این پژوهش به عوامل سازمانی موثر درجذب جوانان به بسیج مساجد (با تاکید برشهر تبریز) می پردازد. روش تحقیق، توصیفی، و به لحاظ هدف کاربردی است. پس از بررسی و نقد منابع و با تکیه بر دیدگاه های صاحبنظران، الگویی با چهارده عامل موثر در جذب تدوین شد. عوامل استخراجی به صورت میدانی به معرض قضاوت 234 نفر از فرماندهان و مدیران آموزش و نیروی انسانی بسیج، امام جماعت و معتمدان مساجد داری پایگاه در شهر تبریز قرار داده شد. نتایج تحقیق با استفاده از ابزار داده ها گردآوری و بر اساس روش تحلیل محتوا مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. براساس یافته های تحقیق، ویژگیها با تاثیر زیاد مورد تایید قرار گرفت. عملکرد و مدیریت فرمانده پایگاه، بیشترین تاثیر را در جذب جوانان به خود اختصاص داده است. جذب در بسیج، نیازمند توجه به ابعاد مختلف و عزم ملی است؛ اما دقت در به کارگیری افراد و تربیت و تقویت مدیران اجرایی بسیج حائز اهمیت بیشتری است.
صفحات :
از صفحه 203 تا 224
بررسی وضعیت شرکت های تعاونی کشاورزی استان خراسان در سازمان دهی نیروی انسانی پراکنده (ارایه راهکارهای مناسب)
نویسنده:
لطیفیان احمد
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
در زندگی اجتماعی هر گروه از مردم که بر پایه اهداف و انگیزه های مشترک به دور هم جمع شده و یک تشکل را بنا نهاده اند، می خواهد تعداد افراد گروه و تشکل خود را برای بارور ساختن فعالیت و تقویت نیروی پیش برنده به سوی اهداف پیش بینی شده و نیز غلبه بر مشکلات مبتلا به افزایش دهند. طبیعتا هنگامی که جمعیت و نیروی انسانی ذی مدخل و مشارکت جوینده در یک تشکل مردمی بیشتر باشد، نیرو و قدرت مادی و معنوی آن تشکل بیشتر و موثرتر خواهد شد.در این زمینه یکی از فعالیت های عمده شرکت های تعاونی کشاورزی در بخش کشاورزی و روستایی، جذب و با سازمان دهی نیروی انسانی پراکنده روستایی و کشاورزی در تشکل های تعاونی کشاورزی است تا با آن نیازمندی های کشاورزان را تامین کنند.در این تحقیق از روش زمینه یابی که یکی از شیوه های تحقیق توصیفی است استفاده شده است. ابزار جمع آوری اطلاعات پرسش نامه بوده است.هدف پژوهش حاضر تعیین سطح عملکرد شرکت های تعاونی کشاورزی در جذب نیروی انسانی پراکنده در بخش کشاورزی است. برای آزمون فرضیه تحقیق از آماره ی آزمون t استفاده شده است. عدم تامین نیازمندی های کشاورزان و عمل نکردن به تعهدات خود در مقابل اعضای مهم ترین عوامل موثر در عدم موفقیت شرکت های تعاونی کشاورزی در جذب و سازمان دهی نیروی انسانی پراکنده بخش کشاورزی شناخته شدند. مسوولین، بعضی از علل این عدم موفقیت را کمبود سرمایه و اعتبارات لازم برای بهبود عملکرد و سودمندی های تعاونی کشاورزی می دانند.
صفحات :
از صفحه 119 تا 144
واژگان پربسامد و کارکردی در متد آموزش زبان فرانسه Alter Ego و میزان جذب آنها نزد زبان آموزان ایرانی
نویسنده:
رحمتیان روح اله, حمیدی زاده ندا, مهرابی مرضیه
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
زبان آموز در هر سطحی به دنبال رشد توانش خود به ویژه توانش واژگانی خود می باشد. مدرس زبان نیز به نوبه خود به دنبال تدریس بهتر زبان است.با توجه به این مساله، مدرس توجه خاصی به شناسایی مشکلات زبان آموزان خود دارد تا بتواند کمبودهای ناشی از ابزار اصلی که استفاده می کند را برطرف نماید. این امر، نقطه آغازین این تحقیق می باشد.در مقاله حاضر، واژگان پربسامد و کارکردی در کتاب آموزش زبان فرانسه به نام Alter Ego به صورت کمی تحلیل و سپس میزان جذب این واژگان نزد 40 زبان آموز ایرانی بزرگسال سطح A1 به کمک آزمون های بسته، نیمه باز و باز بررسی شده است.با این دیدگاه، هدف این مقاله یافتن واژگان پربسامد و کارکردی در Alter Ego است. این امر می تواند به شناسایی مشکلات زبان آموزان ایرانی در کاربرد این واژگان منجر شود. در صورتی که این نتایج این تحقیق در روش تدریس واژگان در نظر گرفته شود، به زبان آموزان کمک خواهد شد تا توانش واژگانی خود را رشد دهند.نتایح حاصل از این تحقیق نشان می دهند که زبان آموزان ایرانی واژگان کارکردی را «خوب»، بر اساس مقایس مورد نظر جذب می کنند و به کار می برند. با این حال، مشکل آنها در سطح واژگان دستوری پربسامد است.
صفحات :
از صفحه 57 تا 74
  • تعداد رکورد ها : 3