جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 4
تفسیر فمینیستی دینی یهودی و اسلامی از کتب مقدس: آدم، زن و جنسیت [مقاله انگلیسی]
نویسنده:
روث رودد: Ruth Roded
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: از دهه‌های 1970 و 1980، فمینیست‌های مذهبی یهودی و اسلامی - که از فمینیست‌های یهودی و مسلمان پیشین فاصله داشتند - به تفسیر مجدد روایات و آیات مشکل‌ساز و حتی زن‌ستیزانه در کتاب مقدس عبری و قرآن پرداختند. تحلیل تطبیقی ​​تفسیر فمینیستی آنها از داستان آفرینش، شباهت های قابل توجهی را در هدف، روش و حتی نتایج نشان می دهد. تفسیر مجدد فمینیستی مذهبی از عبارات موازی در کتب مقدس که جنسیت را تعریف می کنند - «او بر شما حکومت خواهد کرد» (پیدایش 3: 16) و «مردان مسئول (قوامون) زنان هستند» (قرآن 4:34) با روش شناسی های نوآورانه و پویا، همراه با پایه گذاری در «سنت» انجام شده است. با این حال، اصطلاح قوامون برای مسلمانان معاصر بسیار برجسته تر از یمشول برای یهودیان است. مفسران فمینیست دینی یهودی و اسلامی به مسائل زبانی، راهبردها، برخی روش ها و استفاده از منابع ثانویه مشابهی پرداخته اند، اما روش شناسی های ابداعی که آنها ایجاد کرده اند متفاوت است. در پایان، من برخی از تفاوت‌های بین مفسران فمینیست یهودی و اسلامی را در رابطه با پیشینه و محیط آنها و همچنین اهمیت داستان خلقت و عبارت جنسیتی برای زندگی آنها برجسته خواهم کرد. من همچنین به برخی نوآوری ها در روش های تفسیری و برخی از پیامدهای تلاش آنها اشاره می کنم.
پژوهش در ایمان زنانه: روش های پژوهش کیفی [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Edited By Nicola Slee, Fran Porter, Anne Phillips
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: مشارکت مذهبی و معنوی در دهه‌های اخیر دستخوش تغییرات چشمگیری شده است. «پژوهش ایمان زنانه» مجموعه‌ای از مقالات است که بر اساس تحقیقات میدانی اخیر و اصلی انجام شده توسط مشارکت‌کنندگان، و با دیدگاه‌های نظری گوناگون، در مورد زندگی مذهبی زنان و دختران - به طور گسترده از درون بافت مسیحی - انجام شده است.
خاستگاه‌ها، تبارشناسی‌ها و سیاست اسطوره‌سازی: به سوی فلسفه اسطوره فمینیستی [پایان‌نامه انگلیسی]
نویسنده:
Sîan Melvill Hawthorne: سیان ملویل هاثورن
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این پایان نامه یک فلسفه فمینیستی اسطوره را توسعه داده و از آن حمایت می کند تا درک تأثیرگذار از نقش ها و کارکردهای اسطوره ها در تحقیقات اساطیری اخیر را فرموله کند. فرضیه اولیه ای که این تز در فصل 1 ایجاد می کند این است که تعیین اسطوره اسطوره نه بی گناه است و نه ارگانیک. هنگامی که اسطوره ها روایت می شوند، منافع بسیار مهمی در خطر است، و علاوه بر این، دسته بندی برخی از انواع روایت به عنوان «اسطوره» و برخی دیگر به عنوان «علم» یا «فلسفه»، برای مثال، بیانگر ادعاهای قدرتمندی در مورد سطح نسبی اعتبار آنهاست. و اقتدار من استدلال می‌کنم که این ادعاها در راهبردهای گفتمانی مهار و طرد و همبستگی با اشکالی از ساخت هویت هستند که با ادعای تکینگی مشخص می‌شوند. آنها علاوه بر این، به مکان یک نقطه مبدأ غیر قابل استعلایی به عنوان وسیله ای برای تضمین پایداری و مشروعیت این سازه ها متکی هستند. من این استدلال را در فصل‌های 2 تا 7 از طریق مطالعه موردی گسترده‌ای در مورد جستجوی آلمانی‌ها برای منشأ از قرن هفدهم تا نوزدهم توسعه می‌دهم و رابطه آن را با تلاش رمانتیک آلمانی برای ساختن هویت اصیل آلمانی نشان می‌دهم. من این اشکال هویت و ساخت مبدأ را نقد می‌کنم و استدلال می‌کنم که مورد آلمانی تنها نمونه‌ای از نظریه‌های متافیزیکی هستی‌شناسی غربی است که مرهون پدرخطی بودن متمایل هستند، که ویژگی اصلی آن مشغولیت به تکینگی تک ژنی است. در نتیجه، من یک مدل فمینیستی جایگزین از خاستگاه و هویت را در فصل‌های 8 تا 10 بر اساس نظریه‌های فمینیستی پساساختاری و روان‌کاوانه در مورد مادری به‌عنوان مکانی برای شکافتن، دوبرابر شدن و فرآیند ایجاد می‌کنم. من تصدیق می‌کنم که در حالی که شناسایی مبدا یک قرارداد هستی‌شناختی است، ادعای منشأ پدر خطی اشکالی از ذهنیت ایجاد می‌کند که طردکننده، دیالکتیکی و یکپارچه هستند و بنابراین چارچوب‌های ناکافی برای ساختن مدل‌های هویتی اخلاقی در یک پسا فمینیستی هستند. متن نوشته. در مقابل، من پیشنهاد می‌کنم که استعاره‌های منشأ مادری، چارچوب گفتمانی بسیار امیدوارکننده‌تری، اگر انتقالی، برای بیان هویت‌هایی ارائه می‌دهند که بر تعدد، پیوستگی، ماندگاری و گفتگو تأکید می‌کنند.
رویکرد فمنیستی به قرآن: با ارجاع ویژه به آیه 34 سوره نساء
نویسنده:
Saimah Amin: صائمه امین
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: رویکرد فمینیستی نسبت به قرآن به ویژه در مورد آیات مربوط به حقوق زنان روز به روز در حال افزایش است. دوران معاصر «قرآن کتاب خداست» به این معناست. اعتقاد تزلزل ناپذیر همه مسلمانان انبوهی از علما آن را تفسیر کرده اندمعروف به مفسر. فمینیست ها معتقدند که تفاسیر سنتی از قرآن منحصراً توسط ذهنیت مردانه هدایت می شود. چنین تفاسیر، به عقیده آنها، تمایل به حقوق و تجارب مذکر به جای زن، چرا که اینها تفسیر مردانه است، گذشته از همه اینها. علاوه بر این، اگر اصلاً حقوقی در مورد زنان وجود دارد، آنها هم هستند از منشور مردان دیده می شود. فمینیست ها به دنبال تفسیر مجدد قرآن هستند به منظور حفظ ارتباط آن در دوران معاصر. امروزی فمینیست ها معتقدند که قرآن باید در آن مدون شود پیشینه زمینه ای و تاریخی برای درک واقعی آن درک، به ویژه در مورد حقوق و موقعیت زنان. این مقاله روش شناسی فمینیستی تفسیر قرآن را برجسته خواهد کرد، مخصوصاً در برابر آیات بسیار بحث برانگیز، مانند سوره نساء، آیه 34.
  • تعداد رکورد ها : 4