جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 4
معلولیت در حقوق اسلامی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Vardit Rispler-Chaim
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب نگرش به افراد دارای معلولیت های مختلف را بر اساس آثار فقهای مسلمان در قرون وسطی و عصر جدید تحلیل می کند. تاکنون در مورد افراد دارای معلولیت در یک بافت کلی اسلامی، بسیار کم نوشته شده است، بسیار کمتر با اشاره به قوانین اسلامی. سهم اصلی کتاب این است که بر افراد دارای معلولیت تمرکز می کند و جایگاه و جایگاهی را که شریعت اسلام برای آنها قائل شده است به تصویر می کشد.
مرزهای قانونی: جستاری در نظریه حقوق عمومی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
(مایکل جودیس) Keith Culver, Michael Giudice (کیت کالور)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: فقه انگلیسی زبان در 100 سال گذشته توجه قابل توجهی را به مسائل مربوط به هویت و تداوم معطوف کرده است. H.L.A. هارت، جوزف راز، و بسیاری دیگر به دنبال ابزاری برای شناسایی و تمایز موقعیت‌های اجتماعی قانونی از غیرقانونی، و توضیح قانونی بودن پایدار آن موقعیت‌های اجتماعی معمولی پویا بوده‌اند. تمرکز بر توصیف قانونمندی مرتبط با دولت، برجسته ترین پدیده حقوقی موجود، منجر به رویکردی تحلیلی شده است که تحت سلطه ایده نظام حقوقی و تحلیل هنجارهای تشکیل دهنده آن است. با این حال، تا زمانی که هارت در سال 1961 با حقوق بین‌الملل مواجه شد، رویکرد نظام محور به قانونمندی لحظاتی از شک و تردید را تجربه کرده است. از حقوق بین‌الملل گرفته تا نظم حقوقی جدید اتحادیه اروپا، تا حاکمیت مشترک و صلاحیت قضایی متداخل در مناطق فرامرزی، آنچه حداقل مصادیق قانونی به نظر می‌رسد در بهترین حالت با رویکردهایی که مرکزیت نظام حقوقی را به‌عنوان نشانه و مفروض فرض می‌کنند، ضعیف توضیح داده می‌شوند. اندازه گیری موقعیت های اجتماعی کاملاً شایسته عنوان قانونمندی است. در مرحله بعد، چرا که پدیده ها تهدید می کنند که از نظریه پیشی بگیرند؟ مرزهای قانونی: مقاله ای در فقه عمومی مبانی یک نظریه حقوق بین نهادی را توضیح می دهد، نظریه ای که قانونی بودن را در تعامل بین نهادهای حقوقی می یابد، که ما قانونی بودن آن را برحسب انواع هنجارهایی که آنها به کار می برند و نه محتوای آنها مشخص می کنیم. عضویت در سیستم سپس اشکال برجسته قانونی مانند قانون-دولت و حقوق بین الملل به عنوان اشکال خاصی از انباشتگی پیچیده نهادهای حقوقی توضیح داده می شود که از نظر شکل و پیچیدگی به جای قانونی بودن محض متفاوت است. این رویکرد تغییری اساسی در رویکرد به مسائل هویتی و تداوم موقعیت‌های مشخصاً حقوقی در زندگی اجتماعی را امکان‌پذیر می‌سازد: هنگامی که قانونمندی از نظام حقوقی جدا شد، الگوهای ارجاع شدید متقابل در میان نهادهای حقوقی دولت قانون می‌تواند به صورت یکی از اشکال برجسته قانونی بودن در میان سایر موارد، از جمله اشکال قانونی همپوشانی مانند اتحادیه اروپا. در این دیدگاه، هویت در طول زمان، کمتر مجموعه‌ای از ویژگی‌های ثابت است تا سابقه تعامل شدید متقابل نهادهای حقوقی، که با دیگر مجموعه‌های مشابه نهادهای حقوقی قابل مقایسه است.
  • تعداد رکورد ها : 4