جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 37
تاريخ الفلسفة الإسلامية منذ الينابيع حتى وفاة إبن رشد
نویسنده:
هنري كوربان، ترجمه : نصیر مروة، حسن قبیسی، مقدمه و نظارت : امام موسی صدر، الأمیر عارف تامر
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بیروت : ,
کلیدواژه‌های اصلی :
کلیدواژه‌های فرعی :
عالم انوار , اندیشه فلسفی , تشکیک نوری , قوه وحی نبوت , امام شناسی , اشاعره (اهل سنت) , عقاید اسماعیلیه , عقاید معتزله , علم امامت , کسب , معتزله (اهل سنت) , وعد و وعید , ولایت معنوی , امام غایب , منزلت بین منزلتین , وراثت (امامت) , ولایت خاصه امام , اسماعیلیه ( جعفری ) , امر به معروف , ائمه مستور اسماعیلیه , باطنیه ( اسماعیلیه ) , حدوث قرآن , انسان کامل (کلام) , مخالفت با فلسفه , تفسیر فلسفی وحی , فلسفه عربی , هلنیسم , هرمنوتیک , علم طبیعی , حکمت اشراق the School of Illumination , علم معاد (فلسفه ذیل الهیات بالمعنی الاخص) , قرآن , حکمت نبوی , 13. علم کلام , حکیم عارف , 6- فرق تصوف (اعم، (فرق اسلامی)) , فاطمیان(اسماعیلیه) , تصوف عاشقانه , تاریخ تصوف , صوفیان (صوفیه) , عرفان شیعی , نور (حکمت اشراق) , عرفان نظری , عالَم مثالی(حکمت اشراق) , جوهر غاسق(حکمت اشراق) , نور الانوار , نشاه(نشأه، نشئه)برزخی , مقام ولایت(قسیم مقام نبوت و رسالت و خلافت , مقام محبت , راه باطن(مقابل راه ظاهر) , آثار سهروردی , قلاع اسماعیلیه , نقد غزالی بر فلسفه , دین و تصوف , امام زمان (عج) , ایمان و عقل , نقد فلسفه , فلسفه زبان ,
جاك دريدا والتفكيك
نویسنده:
أحمد عبد الحليم عطية
نوع منبع :
کتاب , مدخل اعلام(دانشنامه اعلام)
منابع دیجیتالی :
آینده فلسفه در قرن بیست و یکم [کتاب عربی]
نویسنده:
أوليفر ليمان؛ ترجمه: مصطفی محمود محمد؛ مراجعة: رمضان بسطاویسی
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
کویت: مطابع السیاسة,
چکیده :
ترجمه ماشینی معرفی نسخه انگلیسی کتاب: فلسفه به کجا می رود؟ آیا وارد هزاره پسافلسفه می شویم؟ آینده فلسفه این مفهوم را ارائه می دهد که آینده فلسفه چیست، زیرا به ما امکان می دهد نه تنها در مورد آینده، بلکه در مورد گذشته نیز حدس بزنیم. یازده مقاله واضح و مختصر موضوعات مختلفی را از اخلاق گرفته تا ذهن، زبان تا اندیشه فمینیستی، پست مدرنیسم تا دین در نظر می‌گیرند: *آینده فلسفه *تاریخ فلسفه باستان *تاریخ فلسفه مدرن *اخلاق *فلسفه سیاسی *فلسفه پست مدرن *فلسفه کاربردی *فلسفه فمینیستی *فلسفه دین *فلسفه زبان *فلسفه ذهن برای کسانی که کنجکاو هستند موضوعات فکری آینده را بررسی کنند، کتاب آینده فلسفه خواندنی جذاب و آموزنده خواهد بود.
زبان اندیشه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Jerry A. Fodor
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Thomas Y. Crowell,
Sobre Falar Merda
عنوان :
نویسنده:
Harry Gordon Frankfurt (هری گوردون فرانکفورت)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Editora Intrínseca,
چکیده :
ترجمه ماشینی : یکی از بارزترین ویژگی‌های فرهنگ ما این است که در مورد چیزهای زیادی صحبت می‌شود. همه آن را می‌دانند. هر کدام از ما سهم خود را به اشتراک می‌گذاریم. اما تمایل داریم که این وضعیت را نادیده بگیریم. اکثر مردم به توانایی خود در تشخیص زمان صحبت کردن بسیار مطمئن هستند. بنابراین، این پدیده هرگز نگرانی خاصی ایجاد نکرده است یا باعث بررسی سیستماتیک نشده است. به همین دلیل، ما نمی‌دانیم که حرف زدن چیست، چرا این همه صحبت می‌شود یا چیست. هدفی که در خدمت است.» این مقاله که از سخنرانی نویسنده در دانشگاه پرینستون تهیه شده بود، پیش از انتشار یکی از موضوعات مذهبی دانشگاهی بود. پس از ویرایش، از فرقه به پاپ تبدیل شد و مورد تحسین خوانندگان سراسر جهان قرار گرفت. متن سبک و کنایه‌آمیز نوعی رساله است که جایگاه گفتمان را در زمانه‌ای که بار اطلاعاتی فرا گرفته، دوباره ابعاد می‌دهد. هری جی. فرانکفورت همیشه به اهمیت حقیقت و تغییر شکل های تعمیم یافته آن در جامعه توجه داشت تا اینکه به این نتیجه رسید که حرف بیهوده جدی ترین کار است. اگرچه این نشانه ای از جهان معاصر است، یا احتمالاً به دلیل آن، فیلسوف تصمیم گرفت ماهیت این عمل را زیر سوال ببرد، به نظر او بی ظرافت، بی دقتی و خودافرازی است. نویسنده به نقل از لودویگ ویتگنشتاین و گفتگوی او و یکی از دوستانش می پردازد. فیلسوف بعد از جراحی لوزه هایش به بیمارستان می آید و او زیر لب می گوید: «احساس می کنم سگی که از دستش گرفته شده است». او عصبانی می شود و پاسخ می دهد: "تو نمی دانی چه حسی دارد که سگ رد شده است." واکنش ممکن است غیر قابل تحمل به نظر برسد، اما این یک اثر عملی از تفکر ویتگنشتاین بر زبان است که به عنوان مثال توسط فرانکفورت برای نشان دادن عدم توجه به حقیقتی که در گفتار دوست وجود دارد، در نظر گرفته شده است. او بدون فکر، بدون دقت صحبت می کند. و این بی‌تفاوتی نسبت به شرایط واقعی است که نویسنده جوهره چرندیات را در نظر می‌گیرد. این کتاب همچنین حاوی اشاراتی به سنت آگوستین و مقاله ای است که او درباره دروغ نویسی کرده است. فرانکفورت می خواهد نشان دهد که چرت و پرت دشمنی بسیار بدتر از دروغگویی برای حقیقت است. انتقادی، او سعی می کند به خطر ذاتی چنین عمل معمولی اشاره کند، به ویژه در زندگی عمومی، زمانی که مردم ملزم به انجام مشاهدات هوشمندانه در مورد سؤالاتی هستند که اغلب ناشناخته هستند.
مکانیک معنا: محتوای گزاره ای و فضای منطقی تراکتاتوس ویتگنشتاین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
David Hyder
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این تحلیل از مفهوم ویتگنشتاین از "spielraum" که در آن نویسنده به "trachus logico-philosophicus" هم توضیح داده شده و هم از منظر تاریخ فلسفه و دانش نزدیک می‌شود، چشم‌انداز جدیدی را در پژوهش ویتگنشتاین می‌گشاید. در برقراری ارتباط متقابل غیرمنتظره بین فیزیک، نظریه ادراک و منطق، دیوید هایدر بین فیزیولوژی حسی اولیه و منطق گرایی راسل و فرگه پیوند می دهد و توضیح واضح تر و قابل قبول تری از مفهوم "فضای" معانی ممکن ارائه می دهد. تاکنون در ادبیات ثانویه موجود بوده است. با نشان دادن این مفهوم به عنوان پیش درآمد رسمی برای بازی زبانی، این مطالعه همچنین نکات مهمی را برای تفسیر کار متاخر ویتگنشتاین ارائه می دهد.
فلسفه زبان: مبانی تاریخی و مسائل معاصر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Albert Borgmann (auth.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Netherlands,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب به فلسفه زبان و آنچه در فلسفه زبان مطرح است می پردازد. فلسفه زبان به دلیل شدت و تنوع در این قرن به مقام فلسفه اول دست یافته است. نشان دادن این وظیفه قسمت دوم است. اما این کار تنها در صورتی می‌تواند محقق شود که ابتدا مشخص شود که چگونه زبان در فلسفه و برای آن مشکل ایجاد کرد و چگونه این پیشرفت بر درک ما از زبان تأثیر گذاشته و نتوانسته است تأثیر بگذارد. این در قسمت اول انجام می شود. آنچه امروزه در فلسفه زبان مطرح است، مسئله منشأ معناست. دقیقاً سؤال این است که آیا ما به چنین منبعی دسترسی داریم یا خیر. مجدداً قسمت اول فویل لازم برای قسمت دوم را ارائه می دهد تا نشان دهد که چگونه تصور می شد معنا در تاریخ غرب سرچشمه می گیرد و چگونه ظهور فلسفه زبان و کسوف منشأ معنا به طور مشترک رخ داده است. امروزه مسئله معنا به موضوعی پیچیده و پربار در فلسفه زبان رسیده است و سرنوشت فلسفه زبان با احتمالات آینده معنا گره خورده است.
فلسفه زبان: مقدمه معاصر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
William G. Lycan (ویلیام جی. لیکن)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: فلسفه زبان دانشجو را با مسائل و نظریات اصلی در فلسفه زبان قرن بیستم آشنا می کند. مباحث در سه بخش در کتاب تنظیم شده است. بخش اول، ارجاعات و عبارات ارجاع، شامل موضوعاتی مانند نظریه توصیفات راسل، تمایز دانلان، مسائل آنافورا، نظریه توصیف نام‌های خاص، نظریه خوشه سرل، و نظریه علّی-تاریخی است. بخش دوم، نظریه‌های معنا، نظریه‌های رقیب معنای زبانی را بررسی می‌کند و مزایا و تعهدات مختلف آنها را با هم مقایسه می‌کند. بخش سوم، عمل شناسی و اعمال گفتاری، مفاهیم اساسی پراگماتیک زبانی را معرفی می کند، شامل بحث مفصلی در مورد مسئله نیروی غیرمستقیم و بررسی رویکردهای استعاره است. ویژگی های منحصر به فرد متن: * مرور و خلاصه های فصل * مثال های حمایتی واضح * سوالات مطالعه * مشروح خواندن بیشتر * واژه نامه.
زبان، ملت و دولت: سیاست هویت در عصر چندزبانه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Tony Judt, Denis Lacorne
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
US: Palgrave Macmillan,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب به بررسی نقش زبان در شکل گیری ملل مدرن اروپایی می پردازد. از آنجایی که زبان موضوعی فراگیر در اتحادیه اروپا است، اهمیت زبان ها در تاریخ و موقعیت کنونی کشورهای عضو موضوعی حیاتی است. این کتاب با تکیه بر گروهی بین‌المللی از مشارکت‌کنندگان، مسائل مربوط به تک‌زبانگی در مقابل چندزبانگی را در کشورهای منفرد، احیای زبان‌ها در کشورهایی مانند جمهوری‌های شوروی سابق بررسی می‌کند و با نگاهی به زبان در عصر الکترونیک به پایان می‌رسد.
درس‌گفتارهای فلسفۀ زبان
مدرس:
محمد مجتهد شبستری
نوع منبع :
درس گفتار،جزوه وتقریرات
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
  • تعداد رکورد ها : 37