جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 64
معنى الحياة: مقدمة وجيزة
نویسنده:
تيري إيغلتون؛ ترجمه: رندة بعث
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
هیئة البحرین للثقافة والآثار,
معنای زندگی در قرآن کریم [مقاله عربی]
نویسنده:
أحمد رحماني .
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: مرگ و زندگی به دلیل اهمیتی که در اعتقاد مسلمانان و شریعت خداوند برای بندگان دارد، دوگانه ای از متضادترین متضادهای قرآن کریم است و هیچ دلیلی وجود ندارد که خداوند متعال آنها را مبنای آزمایش و آزمایش انسان قرار داده باشد. ، می فرماید: (بلند مرتبه و پرخير و بركت است کسی که فرمانروایی در دست اوست و او بر هر چیزی تواناست (1)) آن که مرگ و حیات را آفرید تا شما را بیازماید که کدام یک از شما نیکوکارترید» (الملک: 1-). 2). این دوگانگی تقابل از اهمیت زیادی برخوردار است و آن را شایسته مطالعه عمیقی می‌کند که معنای آن را روشن می‌کند و معنای آن را بررسی می‌کند تا برداشتی روشن از آن ایجاد کند که تمام معانی واقعی و استعاری آن را ترکیب کند و از نظر علمی آن را محدود کند. مفاهیمی که آگاهی انسان را از مرزهای آن دقیق‌تر می‌کند و درک او از قطرها، شاخه‌ها، اهداف و تنوع‌های آن را واضح‌تر و واضح‌تر می‌کند.
خداباوری و معنای زندگی
نویسنده:
تی جی ماوسن؛ مترجم : ریحانه بی آزارن
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
وضعیت نشر :
پارسیک,
چکیده :
معرفی کتاب خداباوری و معنای زندگی اثر تی جی ماوسن: فلسفه‌ی دین به دلیل پرداختن به مفاهیمی که با حوزه‌های اخلاق، روان‌شناسی، علم و از همه مهمتر، معناداری زندگی درآمیخته است همواره شاخه‌ای جذاب از دانش فلسفه، به مفهوم کلی آن، بوده است. همانطور که ایده‌ی یکتاباوری، هزاران سال مقدم تر از واژه ی یکتاباوری است. نگرش هایی که در پس عبارت «معنای زندگی» وجود دارند. نیز به پیش از خود این عبارت باز می گردند. در اصل دیرینگی این نگرش ها، به احتمال زیاد به بیش از هزار سال می رسد، به زمان نخستین پندار های اجداد دورمان.
مرگ خدا و معنای زندگی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Julian Young
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: معنی زندگی چیست؟ در دنیای علمی سکولار و پسا دینی امروز، این مسئله به یک دغدغه جدی تبدیل شده است. اما تاریخچه ای طولانی نیز دارد: بسیاری از فیلسوفان بزرگ عمیقاً در مورد آن فکر کرده اند، همانطور که جولیان یانگ به وضوح در این چاپ دوم تأمل برانگیز مرگ خدا و معنای زندگی نشان می دهد. سه فصل جدید به بررسی تلاش های سورن کیرکگارد برای حفظ پاسخ مسیحی به پرسش معنای زندگی، تلاش کارل مارکس برای ترجمه این پاسخ به اصطلاحات طبیعت گرایانه و الحادی و بدبینی عمیق زیگموند فروید در مورد امکان هرگونه نسخه ای از چنین پاسخی می پردازد. بخش اول مروری تاریخی بر فیلسوفانی از افلاطون تا مارکس ارائه می‌کند که به معنایی از زندگی، چه در جهان «دیگری» فرضی یا در آینده این جهان اعتقاد داشته‌اند. بخش 2 آنچه را که وقتی ساختارهای سنتی که به زندگی معنا می بخشند شروع به فرسایش کردند، ارزیابی می کند. این ساختارها در حالی که هیچ چیز جای خود را نمی گیرد، جای خود را به تهدید نهیلیسم دادند، به این ظاهر که زندگی بی معناست. یانگ در فصل هایی درباره نیچه، هایدگر، سارتر، کامو، فوکو و دریدا به پاسخ به این تهدید نگاه می کند. این کاوش بسیار جذاب در مورد مسائل اساسی که به طور کامل اصلاح و به روز شده است، هر کسی را که تا به حال از خود پرسیده است واقعاً معنای زندگی (اگر وجود داشته باشد) کجاست را مجذوب خود می کند. همچنین یک مقدمه تاریخی کامل برای فلسفه، به ویژه سنت قاره ای ایجاد می کند.
معناداری و بی معنایی زندگی و لوازم آن در نگاه علامه محمدتقی جعفری و آلبرکامو
نویسنده:
سید علیرضا طریقی
نوع منبع :
رساله تحصیلی
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
دین و علم به عنوان اشکال زندگی: بینش انسان‌شناختی در مورد عقل و بی‌عقل [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Joan Bestard-Camps, Carles Salazar
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Berghahn Books,
چکیده :
ترجمه ماشینی : این کتاب با تکیه بر طیف التقاطی از منابع قوم‌نگاری، تجربی و نظری، کمکی جذاب و به‌موقع به بحث‌های علمی معاصر درباره مشکل‌ترین رابط بین دین و علم است.» · الکساندر اسمیت، دانشگاه وارویک «مفهوم‌سازی حجم از نظر علم، مذهب و اشکال زندگی (اگرچه زندگی عمومی ممکن است کارساز باشد) به عنوان وسیله‌ای برای کاوش در زمینه‌ها و مقیاس‌های پیچیده‌ای است که دین و علم در آن به هم می‌رسند، دریافت می‌شوند و یکی را تغییر می‌دهند. یکی دیگر." · پل فرانسوا ترملت، دانشگاه آزاد روابط بین علم و دین در شرف ورود به مرحله جدیدی در دنیای معاصر ما است، زیرا دانش علمی به طور فزاینده ای در زندگی عادی، فراتر از فضاهای عمومی نهادی که به طور سنتی توسعه یافته است، مرتبط شده است. هدف این جلد، تحلیل روابط، مفصل بندی‌های احتمالی و تضادهای بین دین و علم به‌عنوان اشکال زندگی است: راه‌هایی برای درگیر کردن تجربیات انسانی که از شکل‌گیری‌های اجتماعی و فرهنگی خاصی سرچشمه می‌گیرد. مشارکت‌ها از این تحقیقات نظری و قوم‌نگاری برای کشف فرهنگ‌های مختلف علمی و مذهبی در جهان معاصر استفاده می‌کنند. کارلز سالازار استاد انسان شناسی اجتماعی و فرهنگی در دانشگاه لیدا است. او دکترای خود را از دانشگاه کمبریج دریافت کرد و در زمینه همکاری، مذهب و خویشاوندی فعالیت‌های قوم‌نگاری انجام داد. آثار او شامل انسان شناسی و اخلاق جنسی است. بررسی نظری (برگهن، 2006) و خویشاوندی اروپایی در عصر بیوتکنولوژی، ویرایش مشترک با ژانت ادواردز (برگهن، 2009). جوآن بستارد، استاد انسان‌شناسی اجتماعی در دانشگاه بارسلونا است، جایی که او همچنین مدیر مرکز تحقیقات خویشاوندی و خانواده است. او تحقیقاتی در زمینه خویشاوندی و مذهب انجام داده است و در حال حاضر در جنوب شرقی لهستان مشغول تحقیق در مورد دین است. انتشارات اخیر او Familias (مادرید، 2012) است.
علم، دین و معنای زندگی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Mark Vernon
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan,
چکیده :
ترجمه ماشینی : آیا تکامل، علم و تله‌های دنیای مدرن خدا را به طور غیرقابل برگشتی از پای درآورده‌اند؟ و اگر بخواهیم به او ایمان نیاوریم چه چیزی را از دست می دهیم؟ از نیوتن و دکارت گرفته تا داروین و کشف ژنوم، دین بیشتر و بیشتر به عقب رانده شده است، در حالی که علم جایگاه خود را به دست آورده است. اما چه چیزی جای خالی دین را پر می کند؟ این کتاب تلاشی است برای بررسی این پرسش‌ها و پیشنهاد راه سومی بین تسلی‌های آسان دین و نیروی متقاعدکننده علم که خواننده امروزی روزمره می‌تواند با آن درگیر شود.
عقل و اندوه طویل: گفت‌و گوهایی در باب نسبت عقل و اندوه
نویسنده:
به کوشش محمدرضا کدیور، امین‌رضا نوشین.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
قم: کتاب طه,
عقل عصای زندگی
نویسنده:
نویسنده مهری ربیعی.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ارومیه: آسمان کتاب,
ضرورت های فلسفی دین مسیحی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Maurice Blondel; Olivia Blanchette
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
University of Notre Dame Press ,
چکیده :
چکیده ماشینی : اگر چه شخصیتی برجسته در تاریخ اندیشه کاتولیک قرن بیستم، آثار سیستماتیک بعدی موریس بلوندل تا حد زیادی در دنیای انگلیسی زبان غیرقابل دسترس بوده است. اولیوا بلانشت، که پیش از این اثر پیشگامانه اولیه بلوندل را «اقدام» (1893) ترجمه کرده بود، اکنون اولین ترجمه انگلیسی اثر نهایی بلوندل را ارائه می‌کند که «مطالبات فلسفی دین مسیحیت» است. این اثر گذار از فلسفه صرف به توجه به دین مسیحی شامل دو مقاله اصلی است، حس مسیحی و کوتاه تر در مورد همسان سازی، و پس از آن یک بازنگری و دیدگاه جهانی و یک پیوست: توضیح ها و اندرزها که در پاسخ به یک تحقیق توسط یک نفر نوشته شده است. محقق جوان درباره روش مقاله اول به بررسی مفهوم مسیحیت از زندگی معنوی می پردازد و اینکه چگونه دین مسیحی، حتی به عنوان ماوراء طبیعی، می تواند در حوزه فلسفه انتقادی قرار گیرد. مقاله دوم حرکت از قیاس به یکسان سازی را در صحبت از زندگی مسیحی بررسی می کند. بلوندل به این سؤال می پردازد: چگونه روح انسان با روح الهی ترکیب می شود به گونه ای که هیچ کدام در این روند گم نمی شوند؟ ضرورت های فلسفی دین مسیحی برای درک اندیشه بلوندل حیاتی است. این ترجمه باکیفیت و مقدمه مختصر بلانشت نه تنها برای فیلسوفان و متکلمان، بلکه برای نویسندگان معنوی و مدیران اعتکاف‌های معنوی در سنت‌های ایگناتی و یسوعی نیز جذاب خواهد بود.
  • تعداد رکورد ها : 64