جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 3
تندرو چینی [کتاب عربی]
نویسنده:
هادي العلوي
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
دمشق: دارالمدی,
دین در چین: برخی برداشت ها [مقاله انگلیسی]
نویسنده:
S. Wesley ARIARAJAH (إس. وسلي أريراجا)
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: آنچه در ادامه می آید برداشتی از وضعیت مذهبی چین است که من دریافتم در طی یک سفر دو هفته ای در سپتامبر 1985 که توسط این سازمان برگزار شد شبکه بین مذهبی من خودم متخصص چین یا دین در چین نیستم، و نمی توان حتی یک تصویر منطقی دقیق از وضعیت موجود در آن به دست آورد چنین دیدار کوتاهی علاوه بر این، در فضای سیاسی-اجتماعی کنونی در چین چنین است حل کردن همه مسائل مربوطه یا دستیابی به مطلوب برای افراد خارجی دشوار است بحث در مورد تعدادی از موضوعات که نیاز به توضیح است. در توضیحات در این گزارش عمدتا بر اساس گفتگوهای انجام شده با رهبران است جوامع مذهبی مختلف و سایرین که با مذهب در چین درگیر هستند اینها شامل انجمن اسلامی چین، انجمن بودایی از چین، رهبری مذهبی تائوئیسم، رهبری سه خود جنبش، رهبری شورای مسیحیان چین، رهبری انجمن ملی کاتولیک میهنی، اسقف ها، کشیش ها، رهبران غیر روحانی و کارکنان حوزه های علمیه کاتولیک و پروتستان. علاوه بر این، گفتگوهایی با دفتر امور دینی، فرهنگستان های علوم اجتماعی و مطالعه دین در پکن و شانگهای. (در شانگهای یک سمینار تمام روز برگزار شد در مورد دین در چین بین بازدیدکنندگان و مؤسسه برگزار شد.) شهرها از پکن، شیان، لویانگ، نانجینگ و شانگهای بازدید شد. در اکثر شهرها ما فرصتی برای بازدید از عبادتگاه های محلی، از جمله کاتولیک ها و پروتستان ها داشت کلیساها علاوه بر مترجم ارائه شده به عنوان خدمات توریستی، مهمانی داشت مفسران خود که خود آگاه به دین بودند وضعیت چین در تهیه این اظهارات، یادداشت های مختصری در مورد آن اضافه کردم تاریخ هر یک از ادیان در چین تاملات کلی تر خود من در مورد وضعیت دینی به عنوان نتیجه ضمیمه شده است.
گونه شناسی اندیشه منجی موعود در ادیان چینی
نویسنده:
محمدعلی رستمیان
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
شیراز: دانشگاه شیراز,
چکیده :
هدف از اين نوشتار بررسی چگونگی آموزه منجی موعود در اديان چينی در محورهای ذيل است: 1. ابتدا اصل وجود اين آموزه را فقط در كتاب های كلاسيك چينی كنفوسيوسی و دائويی و متفكران اين دو آيين بررسی كرده ايم، زيرا اين دو بومی چين هستند و آيين بودا وارداتی است. در اين مورد به اين نتيجه رسيده ايم كه اين آموزه در طول تاريخ چين همواره حضور داشته است. 2. آن گاه به حقيقت اين آموزه پرداخته و نشان داده ايم كه منجی در اديان چينی هويت انسانی دارد و در طول تاريخ افراد متفاوتی در اين رابطه به عنوان منجی مطرح بود ه اند كه مشخص می كند در عصر حاضر فرد خاصی به عنوان منجی مطرح نيست. از طرف ديگر وقتی منجی ظهور كند جهان به وحدت می رسد و صلح فراگير می شود. بر طبق فرهنگ چينی چنين دورانی در گذشته باستانی نيز وجود داشته كه از آن به صلح و هماهنگی بزرگ تعبير می شود و به تای پينگ مشهور است. 3. آثار اجتماعی و دينی اين آموزه يكی ديگر از بحثهای مطرح در اين مقاله است. نتايج بحث نشان می دهد كه قيام های زيادی در چين تحت تأثير اعتقاد به اين آموزه پديد آمده است. هم چنين در اثر اعتقاد به اين آموزه شعاير و مناسك مختلفی در سطح دولتی و مردمی رايج گرديده است.
صفحات :
از صفحه 47 تا 78
  • تعداد رکورد ها : 3