جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 28
مراسم غیر شیعی محرم در جنوب آسیا و دیاسپورا: فراتر از عزاداری [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Pushkar Sohoni (editor), Torsten Tschacher (editor)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
راتلج (Routledge),
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب تعامل با اعمال غیرشیعی جشن های محرم را در گذشته و حال، در جنوب آسیا و در دیاسپورای بزرگتر تحلیل می کند. با کنار هم قرار دادن انواع دیدگاه های منطقه ای (دکن، پنجاب، سنگاپور، آفریقای جنوبی، و ترینیداد و توباگو) و پیشینه های زبانی (بوجپوری، گجراتی، مراتی، پنجابی، تامیل، اردو)، این فصل ها در مورد اهمیت بحث می کنند. جشن های محرم از نظر بازیگران مربوطه. در حالی که در برخی موارد اینها شامل رابطه متقابل با مسلمانان شیعه و سنت‌های عزاداری آنها در طول محرم می‌شود، سایر مشارکت‌ها به زمینه‌هایی می‌پردازند که در آن شیعیان و حتی مسلمانان، تنها جزئی جزئی از جشن‌ها را تشکیل می‌دهند، یا حتی هیچ کدام را تشکیل نمی‌دهند. این کتاب با تمرکز بر جشن‌های محرم که فراتر از متن ارائه شده توسط شیعیان محرم است، دیدگاه‌های جدیدی را در مورد محرم به‌عنوان یک رویه اجتماعی که به‌طور گسترده توسط جنوب آسیایی‌ها در سراسر مناطق به اشتراک گذاشته می‌شود، باز می‌کند. این کتاب منبعی کلیدی برای محققان و دانشجویان مطالعات جنوب آسیا، دین آسیایی، به ویژه مناسک و مناسک مذهبی، و مطالعات اسلامی خواهد بود، اما همچنین برای خوانندگان غیر دانشگاهی علاقه مند به اعمال چندین منطقه جذاب خواهد بود.
عمیق ترین رنگ: اوبه، حُسَی و نژاد در جهان اقیانوس اطلس [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Aisha Khan
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Harvard University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: چگونه دسته‌های استعماری نژاد و مذهب با هم هویت‌ها و سلسله‌مراتبی را به وجود آوردند که امروزه وسیله‌ای برای ناسیونالیسم چندفرهنگی و نقد اجتماعی در کارائیب و دیاسپورای آن هستند. هنگامی که امپراتوری بریتانیا برده داری را لغو کرد، صاحبان مزارع شکر کارائیب با کمبود نیروی کار مواجه شدند. برای حل این مشکل، آنها کارگران «معمول»، هندوها و جمعیت اقلیت مسلمان را از شبه قاره هند وارد کردند. Indentureship از سال 1838 تا پایان رسمی آن در 1917 ادامه یافت. عمیق ترین رنگ در مزارع پس از رهایی در هند غربی - جایی که اروپایی ها، هندی ها و آفریقایی ها برای کار و عبادت در هم می آمیختند - آغاز می شود و تا انگلستان، آمریکای شمالی و امروزی را شامل می شود. ترینیداد، جایی که میراث های دوران استعمار در هویت ها و سلسله مراتبی باقی می ماند که هنوز کارائیب پس از استقلال و دیاسپوراهای معاصر آن را شکل می دهد. عایشه خان بر روی اعمال مذهبی مورد مناقشه اوبه و هوسی تمرکز می کند که علیرغم تنوع شرکت کنندگان آنها به عنوان "آفریقایی" و "هندی" نژادی می شوند. اوبه، یک اصطلاح رایج در کارائیب برای سنت های شفابخش و پیشگویی در جنوب صحرا، در جامعه استعماری با جادو، شورش بردگان و کلاهبرداری همراه بود. این منجر به قوانین ضد اباحه شد که برخی از آنها هنوز پابرجا هستند. Hosay در هند غربی از مراسم بزرگداشت هندی مراسم عزاداری اسلامی در ماه محرم ایجاد شد. اگرچه از حمایت‌های قانونی خاصی برخوردار شد، تجمع‌های دسته‌جمعی، راهپیمایی‌ها و نبردهای ساختگی هوسای ترس از اختلالات اقتصادی و ناآرامی‌های کارگری را برانگیخت که منجر به جرم انگاری توسط قدرت‌های استعماری شد. رعایت صحیح حصی در میان برخی از جوامع تاریخی مسلمان مورد بحث بوده و اکنون نیز این بحث ادامه دارد. عایشه خان در مطالعه دقیق این دو عمل، پویایی قدرت را از طریق هویت‌های مذهبی و نژادی شکل گرفته در متن استعمار در جهان آتلانتیک روشن می‌کند و نشان می‌دهد که چگونه امروزه این هویت‌ها نابرابری‌ها را تکرار می‌کنند و همچنین مطالبات عدالت و به رسمیت شناختن را تقویت می‌کنند.
حُسَی در ترینیداد: مراسم محرم در مهاجران هندو-کارائیبی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Frank J. Korom
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
University of Pennsylvania Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: آیین چند آوازی معروف به Hosay در دریای کارائیب از رویه‌های قبلی که در عراق و ایران سرچشمه می‌گیرد به وجود آمد که از طریق کارگران مستعفی جنوب آسیا که توسط بریتانیایی‌ها از اواسط دهه 1800 تا دهه‌های اولیه قرن بیستم به دریای کارائیب آورده شدند، به ترینیداد گسترش یافت. . این آیین ها به عنوان یک مراسم مذهبی شیعیان مهم هستند، اما همچنین نمادهای هویت قومی و ملی برای هندوترینیادی ها هستند. فرانک کوروم نقش اساسی Hosay را در اجرای هویت‌های چندگانه با موقعیت‌یابی تاریخی و قوم‌نگاری رویداد در زمینه‌های خاورمیانه، جنوب آسیا و کارائیب بررسی می‌کند. هوسی ترینیداد: نمایش های محرم در دیاسپورای هند و کارائیب اولین مطالعه دقیق تاریخی و قوم نگاری آیین های محرم اسلامی است که در جزیره ترینیداد انجام شده است. بحث اصلی کروم این است که مراسم سالانه یک گفتمان چندصدایی است که با به کارگیری سطوح مختلف تفسیر به بهترین وجه قابل درک است. در سطح نمادین، این مراسم برای جامعه کوچکی از مسلمانان هندو-ترینیدادی معنایی باطنی می دهد. در سطحی دیگر، به نظر می رسد که نماینده فرهنگ "پیوند شده" هند به عنوان یک کل است. در نهایت، این آیین ها نمادی از جمعیت چند قومی ترینیداد هستند. هوسی ترینیداد با پرداختن به راهبردهای مورد استفاده برای مقاومت در برابر ادغام و همسان سازی، با تئوری هایی در رابطه با مفهوم خلاقیت فرهنگی در دریای کارائیب و همچنین در مطالعه کلی دیاسپوراهای جهانی درگیر است.
مقالات فی الإمام الحسین علیه السلام المجلد 1و2
نویسنده:
عبد السادة محمد الحداد؛ تقدیم اللجنة العلمیة محمد علی الحلو
نوع منبع :
کتاب , مجموعه مقالات , مدخل اعلام(دانشنامه اعلام) , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
کربلا: العتبه الحسینیه المقدسه، قسم الشوون الفکریه و الثقافیه,
چکیده :
کتاب حاضر مجموعه مقالات درباره امام حسین (ع) از فضلا و دانشمندان مسلمان برجسته اسلامی است که دو مجلد در یک جلد گردآوری شده است.
نفحات الهدایة: مستبصرون ببرکة الإمام الحسین علیه السلام
نویسنده:
یاسر الصالحی؛ تقدیم محمد علی الحلو
نوع منبع :
کتاب , مدخل اعلام(دانشنامه اعلام) , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
کربلا: العتبه الحسینیه المقدسه، قسم الشوون الفکریه و الثقافیه,
مشروعیه النیاحه على الحسین علیه السلام و مشروعیه الجزع على الحسین علیه السلام
نویسنده:
محمد صنقور
نوع منبع :
کتاب , مدخل اعلام(دانشنامه اعلام) , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بی جا: السیده المعصومه علیهاالسلام,
چکیده :
"مشروعیه النیاحه على الحسین علیه السلام و مشروعیه الجزع على الحسین علیه السلام" به دنبال اثبات این است که نه تنها گریه بر حسین (ع) مکروه نیست بلکه عزاداری ، مرثیه ثرایی و حتی جزع برای امام حسین (ع) کاملا مشروع و مستحب است.
مفاهيم يجب أن تصحح حول يوم عاشوراء
نویسنده:
عبدالله دشتی
نوع منبع :
کتاب , مدخل اعلام(دانشنامه اعلام) , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بی جا: بی نا ,
چکیده :
عبدالله دشتی مولف کتاب مسائل مختلف و دیدگاه مختلف را درباره روز عاشورا و قیام عاشورا مطرح می کند و به برخی از شبهات پاسخ می دهد. مثلا اینکه چرا روز رحلت پیامبر مثل عاشورا روز ماتم نیست و....
صوم یوم عاشوراء
نویسنده:
جعفر السبحانی
نوع منبع :
کتاب , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: موسسه الامام الصادق (ع),
چکیده :
بحث روزه در عاشورا موضوع کتاب است که آیا کراهت دارد، مباح است یا مستحب؟
مأسآة أهل البیت علیهم السلام المجلد1
نویسنده:
عبدالوهاب کاشی، اعداد: الشيخ محمد الأنصاری
نوع منبع :
کتاب , مدخل اعلام(دانشنامه اعلام)
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: المکتبه الحیدریه,
چکیده :
کتاب که درواقع منبرهای عبدالوهاب کاشی است که جمع آوری شده است به شکل کتاب، ابن مجلد درباره امام حسین علیه السلام و واقعه عاشوراست که در آن درباره عاشورا، اصحاب الحسین (ع)، شهادت یاران امام حسین و... می باشد.
عاشوراء المجلد1
نویسنده:
الشیخ محمد مهدی شمس الدین
نوع منبع :
کتاب , درس گفتار،جزوه وتقریرات , مجموعه مقالات , مدخل اعلام(دانشنامه اعلام) , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بیروت: الموسسه الدولیه,
چکیده :
مجموعه محاضرات درباره عاشورا و قیام و انقلاب حسینی و تاثیرات آن در انقلاب های بعدی موضوع کتاب حاضر می باشد.
  • تعداد رکورد ها : 28