جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 3
ارکان در فلسفه سیاست [کتاب عربی]
نویسنده:
یمنی طریف الخولي
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
هنداوی ,
ريشه هاى تاريخى و علل اسلام هراسى معاصر
نویسنده:
عباس عيسى زاده، حسين شرف الدين، حسين اخوان علوى
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمينی قدس‌سره,
چکیده :
اسلام هراسى، كه در دو دهه اخير، بيشتر به «ترس يا تنفر از اسلام و در نتيجه، ترس و تنفر از همه مسلمانان» تعريف مى شود، پديده اى است متشكل از ابعاد گوناگون تاريخى، فرهنگى، اجتماعى و سياسى كه درك صحيح آن مستلزم نگاهى چند وجهى است. در اين مقاله، با استفاده از روش توصيفى ـ تحليلى و با گردآورى اطلاعات از منابع متعدد كتابخانه اى، «ريشه هاى تاريخى و علل اسلام هراسى معاصر» بررسى شده است؛ از ريشه هاى مهم تاريخى، نظير جنگ هاى صليبى در قرون وسطا، كشورگشايى ترك هاى عثمانى پس از آن و نيز استعمارگرى ملل اروپايى در سده هاى 18 و 19 ميلادى، تا تبيين و تشريح علل و زمينه هاى بروز اين پديده. به طور كلى، علل و عوامل بسيارى در شكل گيرى اسلام هراسى نقش داشته اند كه جهل و ناآگاهى از اسلام و عدم شناخت دقيق آن يكى از مهم ترين آنهاست. علت عمده ديگر ترس ريشه اى از اسلام در غرب است. علاوه بر اين دو مورد، در انتهاى مقاله، با بهره گيرى از منابع متعدد، يازده علت فرعى ديگر نيز به اختصار ذكر شده است.
صفحات :
از صفحه 103 تا 117
دیدگاه شرق شناسی جدید در مورد ایران، هند و شرق: مطالعه موردی فیلم های برنده جایزه اسکار آرگو، میلیونر زاغه نشین، آواتار
نویسنده:
موسوی نرگس السادات
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
نوشتار حاضر فیلم آرگو را مورد بررسی قرار داده که حادثه تاریخی فرار شش دیپلمات آمریکایی از ایران در جریان بحران گروگان گیری سال 1979 و ایران هراسی و اسلام هراسی را روایت می کند. این مقاله همچنین فیلم میلیونر زاغه نشین و نقش زاغه نشینان مسلمان و زندگی سخت آن ها و فیلم آواتار را بررسی می کند که روایت جنگ بین نوع انسان و مردم بومی سیاره پاندوراست. انسان ها این سیاره خیالی را استثمار می کنند و مردم بومی آن را سرکوب می کنند که در واقع بازتابی از رهیافت شرق شناسی جدید در مورد ایرانیان، مسلمانان هند و شرق شناسان در رسانه های غربی است. با اجتناب از بکار بردن نمود صورت های سفید و عدم کاربرد استعمارگری و نژادپرستی در این فیلم تلاش شد تا برتری فرهنگ غرب نشان داده شود. آرگو کلیشه فکری غرب در مورد ایران و ایرانیان را به تصویر می کشد، میلیونر زاغه نشین مناطق فقیرنشین را به عنوان مناطق بی ثمری نمایش می دهد که دنیای خود را دارند و آواتار استعمارگری را در معنای شرق شناسی آن نشان می دهد که یک رهیافت علمی و جنگی است. با این حال، مبنای فکری هر سه فیلم شرق شناسی در مورد ایرانیان، مناطق فقیرنشین مسلمان و شرق شناسان است که پوششی احساسی از شرق شناسی جدید در رسانه های نوین به خود گرفته است.
صفحات :
از صفحه 77 تا 104
  • تعداد رکورد ها : 3