جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
رویکردی جامع به روش ها و تکنیک های مهم نیازسنجی آموزشی
نویسنده:
فضل الهی قمشی سیف اله, ملکی توانا منصوره
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
نیازسنجی نه تنها جایگاه ویژه ای در تحقیقات آموزشی دارد، بلکه از مقدماتی ترین فعالیت های برنامه ریزی و طراحی آموزشی در الگوهای کمپ، انستیتو توسعه آموزشی، تهیه نظام های آموزشی و آموزش معیاری محسوب می شود. نیازسنجی زمینه ساز پدیدآیی استراتژی ها، سیاست ها، اهداف و فعالیت های منطقی برای پوشش نیازها است. هدف از این نوشتار، معرفی روش ها و تکنیک های کاربردی نیازسنجی به صورت جامع، برای استفاده برنامه ریزان، دانش پژوهان و دانشجویان است. بنابراین، ماهیت، اهداف و فرایند روش های هدف محور به همراه تکنیک های کلاسیک، استقرایی، قیاسی، پیشنهادی کلاین؛ روش های توافق محور به همراه دلفی، فیش باول، تل استار و روش های مساله محور به همراه درخت خطا، رویداد مهم، آزمون وظایف کلیدی و تجزیه و تحلیل شغل و روش های ترکیبی در سطح فراسوی کلان، کلان متمرکز، خرد-منطقه ای و خرد-مدرسه ای مورد مطالعه قرار گرفته است.
صفحات :
از صفحه 83 تا 115
نیازسنجی آموزشی خبرنگاران خبرگزاری های داخلی ایران
نویسنده:
فتحی واجارگاه کوروش, خراسانی اباصلت, حسن زاده بردر حامد
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
پژوهش حاضر با هدف شناسایی نیازهای آموزشی خبرنگاران خبرگزاری های داخلی ایران در حوزه دانش، مهارت و نگرش انجام شده است. این پژوهش توصیفی و از نوع پیمایشی بوده و از نظر هدف در زمره تحقیقات کاربردی است. جامعه آماری شامل کلیه خبرنگاران شاغل در خبرگزاری های داخلی ایران است که جمعا 2200 نفر می باشند. تعداد نمونه با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی ساده با حجم 330 نفر از طریق فرمول کوکران انتخاب و مورد بررسی قرار گرفت. برای گردآوری اطلاعات از پرسش نامه محقق ساخته استفاده شده است. پایایی پرسش نامه به روش محاسبه آلفای کرونباخ محاسبه شد که برابر با 0.967 است. به منظور تجزیه و تحلیل داده های جمع آوری شده، از روش های آمار توصیفی (توزیع فراوانی و درصد و میانگین و انحراف استاندارد) و آمار استنباطی (آزمون های t تک گروهی و t گروه های مستقل و تحلیل واریانس یک راهه) استفاده شد. نتایج نشان می دهد که در حوزه دانش آشنایی با قواعد تیتر نویسی در مصاحبه ها، آشنایی با لید و تکنیک های لیدنویسی، آشنایی با شیوه های گزارش نویسی، در حوزه مهارت سرعت عمل در انتقال اخبار، توانایی انتخاب و تدوین تیتر مناسب، توانایی برقراری ارتباط با افراد ذی نفوذ در سازمان ها و مراکز مهم و موثر در عرصه خبری و در حوزه نگرش قدرت تشخیص و تحلیل مباحث روز، قدرت تحلیل جنگ روانی و روش های مقابله با جنگ روانی، توانایی ارزش گذاری و اولویت بندی خبرهای برتر روز در اولویت نیازهای آموزشی قرار دارند.در آخر گزارش پیشنهادایی مبتنی بر یافته های حاصل از تحقیق ارائه شده است.
صفحات :
از صفحه 9 تا 37
  • تعداد رکورد ها : 2